29.3.2018 09:01

Strohosť sa už nenosí

Svojími outfitmi sa nesnažím zaujať, snažím sa priniesť len trochu uvoľnenosti doplnenú trochou kreativity vo všetkej tej strohosti okolo nás

Ešte stále máte pocit, že ponožky nie sú dostatočne trendy? Eshopy s cute ponožkami sa rozmáhajú ako huby po daždi!  Ľuďom to príde crazy, roztomilé, trendy, uletené .. a preto vymýšľajú a vyžívajú sa v tom. Vidieť v uliciach Bratislavy ako niekomu ,,vytŕčajú“ ponožky už nie je až také wow ako kedysi a pokojne splynie s davom. Aspoň ja som si už na to celkom zvykla. Avšak, čo tak sledujem zahraničné blogy a rôzne inšpirácie móda sa aj v tomto rozhodla posunúť ešte ďalej a ešte bláznivejšie (ako inak)! Len prednedávnom som mala celý Instagram o Nike alebo Adidas ponožkách práve vo vysokých  sandáloch a v tých najčudesnejších podobách! Samozrejme zo začiatku som si povedala, že TAK TOTO URČITE NIE, no ako šiel čas povedala som si opäť – o čom by bol môj blog ak nie o vymýšľaní v móde, tak som sa vzoprela a urobila si z toho veľkú srandu!

Ponožky už na viacero spôsobov – aj elegantne aj šialene, zdroj: Pinterest

photos by: GABRIELA UJCÁKOVÁ

sukňa NAKD, ponožky Adidas, sandále na podpätku DEZIRÉ

K výške opätkov super ,,prischol“ strih sukne, ktorý sa momentálne stáva dosť populárnym, stačí sa rozhliadnuť po výkladoch. Aby som to celé ešte väčšmi rozprúdila hodila som na seba na oko pútajúcu mikinu s emotikonmi, ktorú som netradične vsunula do sukne. Aby som vynechala absolútne všetky pravidlá v móde a vyhrala sa s celkovým outfitom, uplietla som si boxerské copíky, ktoré tomu celému myslím vhodne uletene pritakávajú.  Čo poviete?

ponožky Adidas, sandále na podpätku DEZIRÉ

mikina s emotikonmi DEZIRÉ, slnečné okuliare letnyhit.sk

Pri tomto fotení som mala šťastie aj na toto krásne autíčko, ktorého farba mi do toho celého nahrávala do karát. Mám rada mohutné a veľké autá a málokedy mám možnosť sa v takom povoziť tak  som si jazdu v ňom užila dvakrát. Je to vraj novinka od Fordu, ak sa vám páči naštudovať o ňom viac si môžete  tu. Čo poviete na šialenosť môjho outfitu?

sleduj moje najnovšie príspevky na Instagrame: dezire.eu

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
1
Poslať správu
Ing. Dominika Makarová, 26, Počas 3 rokov si blog získal 12 000 followerov Výhra v relácii Nákupné maniačky Písala pre web svetevity.sk August 2017 - rozbeh vlastnej módnej značky DEZIRÉ Email: [email protected]

Chceš vedieť, keď DEZIRÉ pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.