8.4.2018 17:30

Aká je pravda s mojimi followermi?

,,Naháňanie sa" za followermi ma prestalo baviť ...

Úprimne stále sa doslova naháňam za nejakými followermi a vlastne načo je to dobré? Ten kto chce, komu sa môj štýl obliekania/môj lifestyle páči ma sledovať bude, komu sa nepáči alebo sa mu nepáčia moje názory ma sledovať nebude. Na svojom IG mám cez 8 000 followerov a pravdupovediac, už teraz skrz spoluprác neviem kde mi hlava stojí a ledva to stíham, neviem čo by som robila alebo kde by som bola keby ich mám omnoho viac.

photos by: TOMÁŠ FIGURA

červené nohavice Answear

Kedysi som tiež veľmi chcela ,,preraziť“, no skúsenosťami taktiež prichádzam nato, že je lepšie pracovať na vlastnej tvorbe a zlepšovať sa ako naháňať sa za niečím, čo aj tak zmysel nemá. Mám pocit, že mi je dobre s takým počtom followerov, aký mám – je mi možno kľudnejšie ako keby som ich mala 20 tis. a spoluprác ešte viac. Takto sa môžem venovať aj iným činnostiam a neprepadnúť tak blogu úplne.

slnečné okuliare DEZIRÉ, cropped žltá mikina H&M

Pri nedávnom blogovom poste som taktiež zažila prvýkrát pocit, že články chcem tvoriť v prvom rade pre seba až potom pre vás. Stále premýšľam, čo by mohlo zaujímať iba vás a to, čo zaujíma mňa dávam úplne na vedľajšiu koľaj. Myslím, že som rada s tým, čo mám a že sú veci tak ako sú a do budúcna by som si len priala zlepšovať sa a pracovať na tom, čo ma baví rovnako ako teraz. Dnes vám prinášam outfit typický pre moju povahu. Aj hravý, aj dievčenský, aj ženský, nie je preplácaný, je uvoľnený, farebnou kombináciou zaujímavý a vyšperkovaný ihličkami … – je to nejaký mix, nejaká nálada, nejaká súhra pocitov, ktorá sa vo mne momentálne odohráva a ktorú vám aj na základe mojich doterajších blogových skúseností dnes s hrdosťou a veľmi rada ukazujem. Čo naň hovoríte? Zaujal vás?

čierne členkové čižmy Answear

všetko o mojich  novinkách nájdeš na Instagrame: dezire.eu

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu
Ing. Dominika Makarová, 26, Počas 3 rokov si blog získal 12 000 followerov Výhra v relácii Nákupné maniačky Písala pre web svetevity.sk August 2017 - rozbeh vlastnej módnej značky DEZIRÉ Email: [email protected]

Chceš vedieť, keď DEZIRÉ pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.