3.4.2018 13:31

Milovníci "sustainable fashion" pozor! Na Slovensko zavítala nová módna platforma, ktorú si zamiluješ

Ak ti už fast-fashion reťazce idú na nervy a chceš s tým niečo robiť, teraz by si mal zbystriť pozornosť. Na Slovensko prichádza nová módna platforma, ktorá ti ukáže tú pozitívnejšiu stránku módy.

To, že módny priemysel patrí medzi tie najšpinavšie na svete je holý fakt. Môžu za to predovšetkým nadnárodné módne reťazce, ktoré každý týždeň na nás chŕlia jeden trend za druhým. Môžeme za to samozrejme aj my, keďže tieto reťazce podporujeme ich denno-dennou návštevou. Jasné, každý z nás chce vyzerať pekne, štýlovo, trendy a podobne. Avšak, dá sa to aj inak...

Trend menom udržateľná móda

Sustainable, Slow, Local, Eco, Upcycled fashion a tak ďalej. Ak si sa stretol aspoň s jedným týmto slovom v súvislosti s módou, si tu naozaj dobre. Ak však tieto termíny vidíš po prvý raz, samozrejme nevadí. Nemusíš stláčať hneď "X-ko" v tvojom prehliadači.

Na to, aby si sa vo svojom oblečení cítil pohodlne, vyzeral štýlovo a mal na sebe naozaj kvalitu, nepotrebuješ chodiť do švédskych, amerických a ani španielskych reťazcov. Stačí ak sa rozhliadneš okolo seba, trochu pogoogliš alebo zavítaš na Styllie.

Styllie - módna platforma plná poctivej módy

Ako sme už pred časom avizovali, na Slovensku začala vznikať platforma, ktorá chce priniesť revolúciu do módneho priemyslu. Tá platforma sa volá Styllie a nájdeš tam všetko, čo sa týka poctivej módy. Módnych dizajnérov, lokálne či ekologické značky, blogerov, kurátorov, obchody...

Ide tak trochu proti prúdu, kedže do tvorby jej obsahu sa môžu zapojiť len vybraní užívatelia či značky, ktoré spĺňajú striktné podmienky. To všetko preto, aby sa udržala kvalita a relevancia obsahu. Hranica medzi "green marketingom" a skutočným "green prístupom" je veľmi tenká a aj vďaka Styllie kurátorom sa budeme snažiť o to, aby na platforme figurovali len naozaj poctivé značky, dizajnéri či obchody.

Exkluzívna komunita

To, že Styllie to myslí so svojím prístupom naozaj vážne svedčí aj fakt, že momentálne otvoril registráciu pre nových Styllie Creatorov. Po úspešnom testovaní s vybranými slovenskými či zahraničnými značkami chce počet "tvorcov obsahu" zvýšiť, aby sa mohol zapojiť každý, kto sa cití byť v sustainable fashion doma.

Počet je teraz limitovaný na 1 000 subjektov. Stačí ak sa zaregistruješ na www.styllie.com a požiadaš o Styllie Creatora vo svojom profile.

A čo bežní užívatelia?

Samozrejme, platforma je otvorená pre všetkých. Každý jeden môže prezerať obsah, tvoriť kolekcie, nakupovať a podporiť svojho obľúbeného dizajnéra či značku. Avšak do spomínanej tvorby obsahu sa môžu zapojiť len tí, ktorí módou naozaj žijú a zároveň spĺňajú naše "poctivé kritériá". Ak si však myslíš, že si práve ty ten, kto by mal byť Styllie Creatorom, no nespadáš ani do jednej spomínanej kategórie, určite nám napíš.

Viac na www.styllie.com alebo na našom Facebooku a Instagrame.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Poslať správu
Nová kreatívna módna platforma pre tých, ktorí vidia v móde niečo viac ako len kus oblečenia. Spája blogerov, dizajnérov, značky, miesta a všetkých milovníkov udržateľnosti a dobrého pocitu

Chceš vedieť, keď Styllie pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.