18.4.2018 22:07

Čo BY zažili moje topánky

Ľudia by na párty mali chodiť bosí. Alebo teda len ja.

Poznáte ten pocit, keď si kúpite nové štýlové topánky a už sa neviete dočkať momentu, kedy si ich obujete na nejakú TOP párty? Áno? KRISTE, prečo toto robíte. Prečo tie chudery trápite kvôli prvým desiatim minútam, počas ktorých je nejaká šanca, že si ich na vás niekto všimne? Ja vám to v podstate nevyčítam, som rovnaký. Ide mi len o to, že dôverne poznám druhú stranu tohto ,,nové fancy boty" príbehu. Ráno po párty prichádza kruté prebudenie. Najskôr riešite smäd, prípadne súkromný dialóg s WC, potom prichádza na rad peňaženka, v horšom prípade výpis z účtu -smutný príbeh, a nakoniec, oblečenie a topánky.

Zdroj

Viete čo? Asi by som sa niekedy z párty radšej vrátil doslova holý, BOSÝ, rozj..., než zažiť pohľad na tie nové, štýlové topánky NOC PO. #ažtentopríbehjesmutný Tiež sa vám občas pri tomto pohľade prevráti žalúdok a vy si spomeniete na tú dvojitú vodku s RedBullom, ktorá za to môže? Ok, možno tých vodiek bolo viac. Súcitím.

ALE! Teraz, tu, slávnostne prisahám, že s novými teniskami LEN TO NAJLEPŠIE za ľubom mám. Som ochotný sa zmeniť, som ochotný neobetovať pre desať pártyminút slávy ešte teplé teraztuvyhraté tenisky. Alebo, dobre, chcem sa zmeniť aj bez výhry. Len tak, sám pre seba. Spomínaná situácia má len dve východiská:

1. Buď prestanem piť, hahahahahahahahahahahahaha,

2. alebo si na párty nebudem obúvať najnovšie vychytávky hodné fotky na Instagram.

Vy ste to chceli - ok, nebudem si na párty obúvať tie najkrajšie a najobľúbenejšie topánky, ktoré mám. Myslím, že prišiel čas, aby moje nové topánky nezažili už žiadnu párty, na ktorú si idem dať ,,lenjednopivo" . ALE! Zažili BY minimálne týchto 5 vecí:

- čisté, voňavé nohy (niežeby doteraz moje nohy také nebývali, ale treba začať ,,aspoň pre niekoho" od základu),

- pravidelnú ručnú starostlivosť (doteraz som si všetky topánky pral v práčke dúfajúc, že to, že by sa tým mohli zničiť je len mýtus),

Zdroj

- krásne výlety, na ktorých by som si fotil nielen seba, okolie, jedlo, pitie a všetko, čo si Instagram pýta, ale aj samotné topánky,

Zdroj

- príjemné nealkoholické posedenia s priateľmi (sľubujem, že sa nimi nebudem chcieť v piatok večer nikomu pochváliť),

- nové parťáčky, aby som ich dennodenným triezvym nosením neopotreboval.

Ako by povedal kapitán Danko, tie nové topánky ,,si to zaslúžia" a ja som na túto zmenu psychicky pripravený.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
14
Poslať správu
Instagram lover

Chceš vedieť, keď Vorvanko pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.