19.4.2018 16:09

Blogovanie: Ty kokos, to je dobrý ventil

Pracujem ako marketingový manažér v jednej trnavskej spoločnosti v oblasti gastronómie. Dennodenne riešim facebooky a instagramy, ale poviem vám, už dávno som si nevydýchol tak, ako pri písaní blogu.

Poviete si, že taká somarina. Aby som sa ešte aj vo svojom voľnom čase musel niečo vymýšľať a písať. ALE! Mne to asi pomáha. Ono je fakt príjemné dať svoje pocity do tohto cool dizajnu Refresheru a nečakať, že to bude fancy, alebo mi pribudnú nejakí followeri na mojom instagrame, ale robiť to len tak. Ok, svoj instagram som označil už len z princípu, že sa mi páči, ako sa tu dá všetko prelinkovať, hahaha.

Zdroj.

Mám rád určité typy blogov, ale úprimne, asi radšej trávim čas na Instagrame preklikávaním si storyčiek či pozeraním vlogov na YouTube. No prvýkrát som pomyslel na napísanie svojho prvého blogu po prečítaní tohto. Strašne som sa smial a súcitil zároveň. Len tak mi prešlo hlavou, že ty kks, toto všetko to dievča prežíva a miesto toho, aby revala do vankúša, že aký je ten život hrozný, to plesne na blog na Refresheri. Neviem či to máte u seba podobne, ale tak rýchlo, ako som si predstavoval svoju blogerskú kariéru, tak tak rýchlo som na ňu aj zabudol. Ten článok je z 5. marca a ja som sa blogovať rozhodol včera. 18. apríla.

Najhoršie na tom je, že aj tak BY SOM URČTE ZASE NEZAČAL SÁM OD SEBA. Nie som ten typ, ktorého treba do niečoho kopať, len sa stačí jednoducho pripomenúť. Vo víre povinností som si včera podvečer spomenul, že som niekde na Facebooku zahliadol, že Refresher chce dať niekomu tenisky for free. Teda, za napísanie blogu. A čo sa stalo? BLIK! VEĎ JA SOM CHCEL BYŤ BLOGER. Teda nie bloger, proste som sa raz za čas chcel niekomu vypísať. Ale online. Bez spätnej väzby. Bez ľudí. Neviem či to máte podobne, ale občas neznášam ľudí. Pritom si neviem predstaviť, že by som pracoval v nejakej továrni alebo pekárni. Ja tých ľudí k svojej práci potrebuje, len ICH PROSTE NIEKEDY NEZNÁŠAM.

Zdroj.

No a tak som sa rozhodol, že napíšem svoj oficiálne prvý blog. Teraz tu really nejde o nejakú výhru, tenisky, cash. Manka mi vždy vravela, že keď niečo chcem, tak si mám na to zarobiť. Doooooobre. Nechcem nič, zarobím si aj na tenisky aj na tých 100 eur. Chcem sa len vyventilovať a vy by ste to mali skúsiť tiež. Budete menej nervózny. A možno nebudete, len by som si rád občas prečítal, čo prežívajú, či čo aktuálne okrem celospoločenskej a politickej situácie trápi mladých ľudí na Slovensku. Dajte mi vedieť, ďakujem.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
5
Poslať správu
Instagram lover

Chceš vedieť, keď Vorvanko pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.