AKNÉ A ICH ÚČINNÉ ODSTRÁNENIE POMOCOU NÁPLASTI

Akné je hneď po ekzéme asi najčastejším ochorením kože. Vo svojej bežnej podobe, teda acne vulgaris, predstavuje neustály zdroj starostí a nepohodlia každému, kto ním trpí.

Postihuje až 85% dospievajúcej populácie vo veku 11 – 30 rokov. Najčastejším dôvodom vzniku sú hormonálne zmeny, hlavne v období puberty, menštruácie, tehotenstva, ale tiež genetické predispozície a vonkajšie vplyvy, napríklad stres, klimatizácia, znečistené životné prostredie, niektoré lieky a nevhodná kozmetika.

Spoločnosť AT plus s.r.o. prichádza s náplasťami, ktoré tento problém účinne odstránia. Aktívne zložky a jedinečná technológia trojdimenzionálneho štrukturovaného matricového polyméru v každej náplasti kožu nepretržite hydratuje a dodáva jej stály prísun účinných zložiek.

Cheek AC Thyol Patch je hydrogélová náplasť, ktorá efektívne lieči mastnú pokožku a seboroickú dermatitídu v oblasti líc. Pomáha znižovať množstvo vyrážok a sébu v postihnutejoblasti, pričom celú oblasť hydratuje a upokojuje. Náplasť obsahuje rôzne zložky, ktoré tlmia zápal, bakteriálne a mikrobiálne infekcie v oblasti líc. Náplasť na rozdiel od iných hydrogélových masiek poskytuje aktívne zložky a hydratuje kožu až po dobu 8 hodín. Vďaka špeciálne navrhnutému tvaru sa náplasť ľahko používa.

T-Zone AC Thyol Patch je špeciálne navrhnutá náplasť poskytujúca intenzívnu starostlivosť a liečbu kožných problémov v T-zóne. Oblasť T-zóny je najnáchylnejšia na upchanie nečistotami, mastnotou a make-upom. Inovatívne zložky v tejto náplasti redukujú, hydratujú a ochladzujú postihnutú oblasť až 8 hodín. Vďaka svojmu jedinečne navrhnutému tvaru sa náplasť jednoducho používa.

V-Chin AC Thyol Patch je hydrogélová náplasť poskytujúca účinnú starostlivosť o mastnú kožu a seboroickú dermatitídu v oblasti brady. Pomáha redukovať vyrážky a vylučovanie sébuv postihnutej oblasti, hydratuje a upokojuje. Náplasť obsahuje rôzne zložky, ktoré prispievajú kzníženiu zápalu, bakteriálnych a mikrobiálnych infekcií v postihnutej oblasti. Náplasť na rozdielod iných hydrogélových masiek poskytuje aktívne zložky a hydratuje kožu až po dobu 8 hodín.Vďaka špeciálne navrhnutému tvaru sa náplasť nanáša ľahko a pohodlne.

AC Thyol Intensive Care Patch je hydrogélová náplasť určená na efektívnu liečbu vyrážok. Jedinečná formulácia prispieva k redukcii bakteriálnych a mykotických infekcií v postihnutej oblasti. Táto okrúhla náplasť tvorí fyzickú bariéru, ktorá zabráni infekcii. Náplasť koži nepretržite dodáva aktívne zložky a hydratuje ju až po dobu 8 hodín. Je ideálna pre nočnú liečbu a pre dosiahnutie optimálneho výsledku sa odporúča ju nechať pôsobiť cez noc.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
3
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Saša Jakubove pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.