Talent development – ako budúcnosť cesty k úspechu

Rozvoj talentu, ľudského potenciálu a mäkkých zručností, najmä v dobe, kedy ľudstvu začína konkurovať umelá inteligencia, je budúcnosť, ako byť úspešný a odlíšiť sa.

Na základe výsledkov prieskumu ASTD (American Society for Training & Development), firmy, ktoré sa zamerali na poskytovanie komplexných vzdelávacích programov, zaznamenali tak až o 218% viac príjmov na zamestnanca.

Momentálne je na trhu j veľká ponuka workshopov a tréningov sebarozvoja. Ale, ako si vybrať ten, ktorý skutočne odomkne váš skrytý potenciál?

Pri výbere tréningu je dobré riadiť sa nielen opisom, ako sú ciele či obsahová náplň workshopu, ale najmä mať možnosť určitým spôsobom lektora workshopu spoznať. Kouč či lektor by vám mal byť v prvom rade sympatický a čas s ním strávený, by mal byť pre vás obohacujúci a napĺňajúci.

A práve projekt topcoach.sk bol vytvorený na to, aby ľuďom uľahčil proces výberu vhodného workshopu a školiteľa.

Na výber vám ponúka viac ako 30 workshopov zameraných na sebarozvoj a to unikátnou formou: jednotlivé workshopy si viete vyhľadať jednoducho – na základe kľúčových slov a videoprezentácií. Takto získate nielen rýchle rezumé workshopu, ale tiež odhalíte charizmu školiteľa, a tým i jeho sympatiu a dôvody na ďalšiu spoluprácu.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu
Duševné zdravie a sebarozvoj je mojím životným štýlom. Verím, že zmena môže nastať najskôr v nás, a to najmä neustálym zlepšovaním sa a napredovaním – odomykaním ľudského potenciálu.

Chceš vedieť, keď Soňa Štefková pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.