Bageta plnená kuracím mäsom, syrom, slaninkou a karamelizovanou cibuľkou

Verím že jedného dňa bude aj bagetka domáca

Čas prípravy +/- 30 min.

Na tento recept potrebujete :

Bagetu

Maslo

Kuracie prsia

Limetka

Kyslé uhorky

Cibula

Trstinový cukor

Syr

Slanina / Prosciutto

Ladový šalát

Rukola

Marináda na mäso :

Chilli Pasta

Oregano

Sol

Peper

Limetková / Citrónová stava

Olivový Olej

Postup :

Do vopred pripravenej marinády vložíme kuracie prsia a necháme marinovat cca pol hodinu v chládocek.

Bagetu rozrežeme na poli horizontálne obe časti potrieme tenkou vrstvou masla a upražíme na panvici (ak nepreferujete chrumkavé pecivo vynechajte tento krok)

Cibulu narežeme na kolieska a opražíme na rozpálenej panvici do zlatista a pocas procesu pridáme trstinový cukor pre karamelizáciu.

Mäso upečieme na panvici z oboch strán a následne narežeme na plátky.

Zvyšné ingrediencie nakrájať alebo nastrúhat.

Po tomto kroku ste pripravený všetko zkombinovat a vychutnat si vašu tvorbu. 🤘 Prajem vám dobrú chuť 🤘

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu
Vitajte na mojom malom Food Blogu Volám sa Viktor a som mladý milovník Metalu, ktorý sa začiatkom roku 2018 odhodlal vziať do rúk varešku.

Chceš vedieť, keď MetalHead in Kitchen pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.