Burger zastavený v čase a návod ako na to

Verím, že väčšine z vás prejde táto otázka hlavou pri tom ako vidíte túto fotku. Tak vám teda dám odpoveď na otázku z titulky.
Pre tých ktorý ma nepoznajú tak berte tieto fotky s rezervou keďže foteniu a vareniu sa venujem k dnešnému dňu 6 a pol mesiaca (od 01.05.2018) keďže som vyštudoval IT a bla bla bla... poďme k podstatnému.

Takže ako ?

Začalo to tým že som ku môjmu stolu na ktorom fotím jedlá privŕtal dve kovové dierkované lišty medzi ktoré som previazal lanko na upevnenie stoniek rastlín v záhrade.

Viem DIY projekt ako sa patrí :D (DIY=Do It Yourself)

Ľavá fotka - ukážka ako vyzerali natiahnuté lanká na začiatku

Pravá fotka - na to aby lanko držalo pevnejšie vystreté som použil činky

Keď už bolo všetko pripravené a upečené tak prišiel čas ukladať zloženie burgru na lanká a vyzeralo to nasledovne.

Fotiek dokopy vzniklo 60 lebo je lepšie viac podobných ako málo a následne nemať si z čoho vyberať. No spravil som ešte pár úprav, pár krát mi to cele spadlo :D a samozrejme som zabudol na syr ... ale ten som už odfotil samostatne.

Po dokončení fotenia prišiel čas na výber najlepších fotiek a úpravy.

Všetko bolo upravené pomocou Photoshopu a Lightroomu.

Prvý bol Photoshop a v ňom mazanie laniek vyrezávanie a posúvanie samostatných ingrediencii tak aby to vyzeralo schopne a následne úpravy fariem v Lightroome.

Side to Side porovnanie >

A takto to teda dopadlo. Verím že existujú aj jednoduchšie spôsoby ako to vytvoriť no bol to prvý pokus a len predstava v hlave s čim som pracoval.

Prečo ?

Možno aj táto otázka vám prešla hlavou no na to je jednoduchá odpoveď.

Pekné a kreatívne fotky jedla dokážu spraviť veľké veci.

Či už vás dokážu namotivovať k vareniu alebo vám dajú novy nápad na to čo pripraviť pre seba alebo rodinu/kamarátov, či už potešia a vyčaria úsmev alebo vytvoria neskutočnú túžbu jesť nikdy to niesú negatívne pocity ak sa nad tým hlbšie zamyslíte.

Jedenie je predsa len aktivita pri ktorej človek dokáže vypnúť a užiť si krásny moment a niekedy aj nezabudnuteľný zážitok.

Dúfam že vám tento blog niečo dal hoc len malú informačnú hodnotu.

Ďakujem za prečítanie a váš čas :)

View this post on Instagram

💀 ◾Falling Burger ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️ Tento nápad som mal v hlave už fakt cez pol roka keďže sa mi to fakt neskutočne páčilo ako niekto niečo takéto dokáže vytvoriť. A tak som zobral všetku odvahu do rúk a pustil som sa do toho a toto je výsledok. Dúfam že sa vám to bude páčiť lebo na prvý pokus to podľa mňa vôbec nieje zlé. Všetko na fotke je jedlé a burger je pripravený mnou ak by niekto pochyboval 😜 ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️ #homemade #burger #yummy #delicious #eat #food #stuffed #hot #beautiful #lunch #love #sharefood #eating #foodpics #tasty #hungry #foodgasm #amazing #feedfeed #foodie #kosice #prague #meal #remoska #metalheadinkitchen

A post shared by 💀Vɪᴋᴛᴏʀ Kᴀʟɪᴠᴏᴅᴀ💀 (@metalhead_in_kitchen) on

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
5
Poslať správu
Vitajte na mojom malom Food Blogu Volám sa Viktor a som mladý milovník Metalu, ktorý sa začiatkom roku 2018 odhodlal vziať do rúk varešku.

Chceš vedieť, keď MetalHead in Kitchen pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.