Čas prípravy +/- 30 min.
400g Bravčového mäsa
2 čajové lyžičky Chilli Pasty
2 strúčiky Cesnaku
4 lístky Bazalky
2 polievkové lyžice Sójovej omáčky
1 polievková lyžica Sezamového oleja
Mäso narežeme na plátky (1,5 x 6cm)
Japonské cestoviny (Ramen cestoviny / vifonkovécestoviny) vložíme do vriacej vody a necháme variť na strednej teplote.
Mäso zmiešame so všetkými ingredienciami.
Pražíme po dobu 15min a následne pridáme cestoviny priamo z hrnca zmiešame s mäsom a pečieme ďalších 5 minút.
Premiešame a môžeme servírovať.
🤘 Prajem vám dobrú chuť 🤘
Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].
Chceš vedieť, keď MetalHead in Kitchen pridá nový blog?
Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.