Pretože klobásy sú síce fajn, a v zásade ich okrem vegetariánov má každý rád, ale nedá sa čakať, že nimi oslníte, keď ich len tak hodíte na gril.
Poďme to skúsiť trochu inak :-)
Pokus č. 1.
Klobásové špízy
Potrebujeme: zaúdená klobása, ananás, červená cibuľa, huby, paprika, ananásová šťava, bbq omáčka
Kolieska klobásy, menšie huby, nakrájanú papriku, mesiačiky cibule a ananás striedavo napichujeme na ihlice (špajle). Klobásu a ananás v najväčšom zastúpení :-) je to prekvapivá, ale skvelá kombinácia. Počas grilovania potierame marinádou (2 diely hotovej bbq omáčky, 1 diel ananásovej šťavy).
Pokus č. 2
Hot-dogy
Potrebujeme: menšie klobásy (my sme mali syrové a mix), bagetky, rukolu, horčicu, kečup, majonézu - podľa chuti, cibuľka, sterilizované aj čerstvé uhorky, rajčiny, prípadne iná zelenina (kapusta....)
Bagetky rozrežeme, jednu stranu na reze potrieme kečupom, jednu horčicou, vystelieme rukolou, pridáme plátky uhoriek, rajčín, cibuľky a na záver vložíme ugrilované klobásky.
Úspech zaručený najmä u detí , dokonca zaznelo, že by sme ich mohli predávať aj na street food festivale :-)
Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].
Chceš vedieť, keď ela_vajdova pridá nový blog?
Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.