Kari burger s crunchy kuracím mäsom

Áno bolo potrebné ho jesť na dvakrát, ale kombinácia karíí korenia a sviežosti zeleniny s kuracím mäsom bola ohromná.

Čas prípravy +/- 45 min.

Porcia vhodná pre 2 Osoby

Na tento recept potrebujete :

2 Žemle

2 Kuracie prsia

2 Zemiakové placky

2 Paradajky

1 Cibuľa

Slanina

Kukuričná strúhanka

Syr

Ľadový šalát / Crispy šalát

Marináda na mäso :

2 Vajcia

1 čajová lyžička Chilli pasty

2 polievkové lyžice Horčice

Soľ/Peper

2 čajové lyžičky Kari

Letná omáčka :

Biely jogurt

Uhorka

Bazalka

Petržlenová vňať

Soľ/Peper

Postup :

Ingrediencie na marinádu zmiešame a zmiešame s kuracími prsiami a necháme marinovať v chladničke aspoň 15 min.

Následne obalíme kukuričnou strúhankou a vložíme do vopred rozpálenej rúry na 180 stupňov na cca 20 min alebo pokiaľ nie je kuracie hotové

Počas pečenia kuracieho si pripravíme omáčku a to tak že polku uhorky nastrúhame vytlačíme z nej čo najviac šťavy nech nie je omáčka prehnane tekutá a zvyšok zmiešame dokopy

Narežeme oblohu na burger skombinujeme a môžeme konzumovať

🤘 Prajem vám dobrú chuť 🤘

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Poslať správu
Vitajte na mojom malom Food Blogu Volám sa Viktor a som mladý milovník Metalu, ktorý sa začiatkom roku 2018 odhodlal vziať do rúk varešku.

Chceš vedieť, keď MetalHead in Kitchen pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.