Čas prípravy +/- 45 min.
Porcia vhodná pre 2 Osoby
2 Žemle
2 Kuracie prsia
2 Zemiakové placky
2 Paradajky
1 Cibuľa
Slanina
Kukuričná strúhanka
Syr
Ľadový šalát / Crispy šalát
2 Vajcia
1 čajová lyžička Chilli pasty
2 polievkové lyžice Horčice
Soľ/Peper
2 čajové lyžičky Kari
Biely jogurt
Uhorka
Bazalka
Petržlenová vňať
Soľ/Peper
Ingrediencie na marinádu zmiešame a zmiešame s kuracími prsiami a necháme marinovať v chladničke aspoň 15 min.
Následne obalíme kukuričnou strúhankou a vložíme do vopred rozpálenej rúry na 180 stupňov na cca 20 min alebo pokiaľ nie je kuracie hotové
Počas pečenia kuracieho si pripravíme omáčku a to tak že polku uhorky nastrúhame vytlačíme z nej čo najviac šťavy nech nie je omáčka prehnane tekutá a zvyšok zmiešame dokopy
Narežeme oblohu na burger skombinujeme a môžeme konzumovať
🤘 Prajem vám dobrú chuť 🤘
Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].
Chceš vedieť, keď MetalHead in Kitchen pridá nový blog?
Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.