Projekt 22/11

Dokážeme precestovať neuveriteľných 22 krajín Ázie za šialených 11 týždňov s maximálne 7 kg na chrbte?

Už máš plány na leto?

Návšteva rodiny? Oddych na záhrade? Párty? Grilovačka?

Čo tak dovolenka... Tatry? Možno zahraničie... Balatón? Alebo k moru, Jadran alebo Taliansko? Turecko? Žeby nejaká exotika? A potom ešte stihneš stanovačku a aj tie dva festivaly s partiou...

Čo všetko sa dá stihnúť za leto?

Koľko aktivít je skupina mladých ľudí schopná absolvovať v určitom čase, zabaviť sa, možno spoznať niečo nové a hlavne si to riadne užiť?

Podobnú otázku som si položil s Lukášom aj ja pred 13-timi mesiacmi...

...popravde? Napadla nás riadna hovadina. Zase raz sme to museli vyhrotit a zadali si výzvu. Takto pred rokom som sa vrátil z 3-týždňovej cesty po Thajsku čo motivovalo môjho spolu-dobrodruha Lukáša a začal pozerať na internete ubytovanie v Thajsku a po chvíli zistil, že "ty kokos šak to je úplne lacné v tom Thajsku."

Stretli sme sa, otvorili Google Mapy a začali špekulovat... "Ideme zase do Thajska?" "Ale veď teraz si sa odtiaľ vrátil."

"Tak pridáme Vietnam a Kambodžu."...

O týždeň, z troch krajín bolo 5, o dva týždne to bolo 11 a na začiatku minulého leta sme sa rozhodli prejsť 22 krajin Ázie za 11 týždňov.

Týmto by som ťa rád privítal a pozval na našu cestu po celej Ázii, na miesta o ktorých si asi v živote nepočul, na pláže, sopky, džungle, rieky, vodopády, národné parky, metropoly, chrámy, pagody, syrotince...

Cesta v číslach:

28 leteniek,

22 krajín,

11 týždňov,

10 víz,

7 kg povolenej batožiny &

5 členov Projektu 22/11

Naša cesta začína už za 4 dni, 30. júna odletom z medzinárodného letiska v Budapešti, smer prvá destinácia, ktorú ti prezradíme po prílete.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
4
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Dobrodruhovia MYSB pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.