17.7.2018 18:56

NEVIEŠ KAM CEZ VÍKEND? Zopár tipov na skvelé aktivity!

Prinášame ti fajných pár tipov, kam by si sa mohol vybrať počas tvojho voľného času na našom krásnom Slovensku.

POZRI SI HRADY A ZÁMKY

Tieto náderné skvosty čakajú presne len na to, kedy ich cez leto objavíš. My sme sa cez víkend vybrali na hrad Branč, ktorý leží medzi Záhorím a Kopanicami nad obcou Podbranč. Prišli sme na bicykloch a platili pár centov za vstup. Odniesli sme si okrem spotených tričkek skvelý pockt z toho, že sme nesedeli doma a nepozerali sa na slnečné počasie cez okno. Ďalšie hrady a zámky, ktoré stoja o tvoju návštevu na Západe: Beckov, Čachtický + jeho (skutočne) strašidelné podzemie, Tematín (dlhšia túra), Trenčiansky ale i Smolenický či Bojnický zámok.

OBJAV PRÍRODU

Myjavské kopanice patria k najkrajším miestam na Slovensku. Málo sa o nich píše a hovorí, asi preto sú tak krásne nedotknuté. Čo tu stojí za pozretie je určite vyhliadka z Javoriny. Samozrejme krásna príroda je i na Liptove alebo iných miestach Slovenska. Konec koncov, Slovensko je celé nádherné.

ZAŽI DOBRODRUŽSTVO

Navštív Laser Arénu, Jump arénu, skús člnkovanie alebo splavovanie! Nespočetné množstvo možností čo môžeš zažiť a riadne si tento moment zapamätať.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
1
Poslať správu
Sme baby, ktoré milujú svoj región. V našom blogu sa dočítaš všetko o našich cestách-necestách po okolí, výnimočne aj ďalej a povieme ti zaujímavosti, ktoré by si sa nemal kde inde dozvedieť.

Chceš vedieť, keď brulay pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.