29.7.2018 12:14

29.7.2018 (2)

18+
CITLIVÝ OBSAH
Článok môže obsahovať:
produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
sex, nahotu a iný nsfw obsah
násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
MÁM NAD 18 A CHCEM ZOBRAZIŤ OBSAH
Pozna niekto lepsie miesto na premysalnie, ako je miesto pri okne vo vlaku?

Niekde v okoli lesov malebnej vlakovej stanicky Kysak som sa zamyslela nad prvym sexom s mojim priatelom. Resp na to, co tomu predchadzalo a s kym som spala pred nim.

S priatelom sme sa asi mesiac po zoznameni dostali k prvemu sexu. Pacil sa mi, nebola som z neho nejak unesena, ale pacil sa mi. Boli sme spolu par krat von, pisali sme si. Pamatam sa, ze tesne pred tym, ako sme sa spolu vyspali, som si pomyslela: "No a co. Tak sa spolu vyspime a zivot ide dalej. Co uz, ked sa neozve."

Ozval sa. Sme spolu skoro tri a pol roka. Pred nim som mala dva pseudo vztahy. Jeden bol v maturitnom rocniku, kedy som mala pocit, ze svet patri len mne a mojim snom. Tiez to zacalo pacenim, neskor roztrasenymi kolenami pri pohlade nanho a nakoniec prisla lahostajnost. Prvy sex s nim, ak sa to da vobec nazvat sexom bol na pomaturitnej chate. Lenze jemu nechcel stat, tak sme to po asi 10 sekundach vzdali. Druhu raz z toho tiez nic nebolo, jeho problem sa zopakoval. Lenze potom sa k tomu pridali aj dalsie problemy a nakoniec to skoncilo. Neplakala som sa nim, nezlomil mi srdce. Urazil ma.

Tesne pred tymto rozchodom som sa zoznamila so starsim chalanom. Bohuzial, toto dopadlo horsie. Zacali sme sa stretavat, ale vzdy vecer, v noci a na nejakom odlahlom mieste. Bolo mi to jedno, mala som 19, velke predstavy a sny o zivote a nechcela som si nicim kazit svoju ideu. Prvy naozajstny sex som zazila prave a nim. V aute. V lese. V noci. Bolo to na moje meniny.

Potom sme to spolu tahali par tyzdnov, ja som odisla na vysku a on ostal doma. Lenze ja naivka som sa do neho zamilovala tak, ako este do nikoho nikdy. Po case prestal pisat, prestal volat, prestal sa ozyvat. Uplne. Bez jedineho vysvetlenia.

Nastali tazke chvile. Pre mna, pre moju rodinu, pre mojich blizkych, pre spolubyvajucu na intraku. Plakala som vsade, kde som sa pohla. V skole, doma, na intraku, vo vlaku ...

A potom som sa zoznamila s mojim terajsim priatelom. Zo zaciatku som bol voci nemu maximalne chladna a nechcela som sa dat tak lahko o*ebat ako pred tym. Ani vlastne neviem kedy nastal zlom, a ja som do toho zase spadla. Ale po uz spominanom prvom sexe to nebolo ;)

Cestovanie vlakom a pozorovanie prirody ma svoje caro. Dokaze mi z hlavy vytiahnut spomienky, ktore je dobre casto nevytahovat a zbytocne sa nevrtat v minulosti.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Donna pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.