1.8.2018 10:09

1.8.2018

V skratke. Zlyhala som ...

Ale nie uplne, len trosku. V nedelu som sa drzala. V pondelok trosku menej, zjedla som asi jeden kusok cokolady ale vcerajsom som ZABILA.

Uz ked som prisla v nedelu na obed k nasim, citila som sa jak mala prasnica. Nafuknuta s velkym bruchom. Ten pocit presiel az vcera vecer, ked som sa vratila domov. Neviem, cim to je, ze sa doma u nasich vzdy citim, ako taky maly prezraty brav. Aj ked si davam sakra pozor na to, co zjem.

V pondelok vecer som sa odhodlala ist na kupalisko. Neznasam kupaliska. Treba sa tam vyzliect a hanbit sa za to, ze nemam pevnu volu a zerem prve-posledne. Ale nakoniec to dopadlo fajn (az na tie vycitky). O mesiac ma caka dovolenka a na moju smrt dvojdielne plavky. Mam taky jemny pocit, ze by sa mi mohlo podarit este kilo-dva dovtedy schudnut.

V piatok idem opat k nasim, ale iba na jednu noc, takze az tak velmi mi prezieranie nehrozi. A od nedele si mozem zas sama varit zeleninku a chude masko a hlavne - doma nemam tolko sladkosti. A aj tie, ktore mam, tie vacsinou je moj priatel. Takze ich necham jemu.

Akurat ten vcerajsok bol zvlastny. Stretla som sa s par babami na kus reci (rozumej vino a kolace). Nuz, nalievalo sa. Vypila som toho sice malo, ale ja nezvyknem pit. Cize aj to malo stacilo. Kolacov som sa ani nedotkla, zato ked som prisla domov, zacala som vyzierat vsetko, co som nasla. Vincisko mi trochu otupilo chutove pohariky, takze chut jedla som velmi nevnimala. Hlavne, ze nieco bolo v ustach.

Tym padom mam dnes trochu opicu, trochu mi plava zaludok, chce sa mi spat a som poucena do buducna. Ak vino, tak jeden pohar a nie jednu flasu. A ak vino, tak potom rovno spat a nie este vyjedat zasoby.

Dnes to dam. Dnes nezhresim. Dnes budem zasadova, nebudem jest somariny a bude mi dobre. A nakoniec schudnem!

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Donna pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.