2.8.2018 15:08

2.8.2018

Dnes som na seba hrda.

Odolala som pokuseniu kupit si v obchode zdravo sa tvariace musli susienky. Poobede, ked ma ako vzdy prenasleduje chut na sladke, som opat zavitala do potravin s jasnym cielom - fitness musli susienky na zajtra na jedenie do vlaku. Su sladke, su chrumkave, trosku sa lepia na zuby ale taaa chut. S radostou v ociach som si ich vzala a len tak pre zaujimavost som si pozrela obsah sacharidov a cukrov a skoro ma vyvratilo. Skusila som to este na jednom podobne sa tvariacom keksiku, tam toho bolo sice o trochu menej, ale stale vela. A tak som odisla s dlhym nosom. S pocitom, ze som dnes prekonala samu seba a nekupila si "daco sladke".

Aj ked ... Dnes na desiatu som zjedla svoju veceru. Desiatu a olovrant uz par tyzdnov vynechavam, stacia mi 3, obcas 3 a pol jedla denne.

Dnes som si dala na ranajky rozok, druhy som si spravila na veceru. Pecivo jem len vo vynimocnych pripadoch, dnesok bohuzial taky bol. Tak teda som na desiatu zjedla ten vecerny rozok, pretoze po ranajkach o jednom rozku som bola hned hladna jak sirota. Na obed som sa trochu utrhla z retaze, dala som si cestoviny so smotanou a syrom. Tu smotanu a syr budem najblizsi tyzden lutovat, pretoze sa nebudem zas moct nadychnut a spanok bude pre mna utrpenim (problemy s dutinami).

Takze dnes na veceru budem jest planovany obed z domu, a na obed som si trochu uletela :( ...

Kazdopadne, tesim sa z mojho maleho (ne)vitazstva nad sladkymi susienkami. V nedelu si upeciem zdravsiu verziu doma :D

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Donna pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.