Ako vznikol nápad založiť Silný ročník 1974?

Na jednom z protestov Za slušné Slovensko som videl chlapíka, ktorí mal na sebe tričko s textom: "V roku 1975 sa narodil David Beckham, 50 Cent, Tomáš Vlasák a ja." A strašne ma to naštvalo...

... lebo ja som sa narodil v roku 1974 a také tričko som nemal.

Sadol som za internet a v súvislosti s rokom 1974 som sa nestačil čudovať. Po pár dňoch bol plán na svete. Skúsil som založiť facebookový profil a nabralo to úžasnú atmosféru. Zistil som, že nie som sám, kto má rok 1974 rád a chce ho mať na tričku. Na facebooku som si uvedomil, aká úžasná generácia ľudí sme. 

Do prvých tričiek som obliekol neznámych ľudí, narodených v roku 1974, s ktorými som sa zoznámil tu na facebooku. Po pár minutách, čo sme sa videli prvýkrát naživo, sme pre okolie vyzerali ako bývali spolužiaci, ktorí sa pravidelne stretávajú. Daniel, Anka, Andrea a Monika sa stali mojimi kamarátmi a mám pocit, že sme vytvorili spolu akési spojenectvo, ktorému rozumieme len my. 

Tričká nosím takmer každý deň a takmer každý deň ma niekto zastaví a tričko mi závidí. A ja si každý deň spomeniem na niečo zo svojho detstva alebo puberty. Lebo tieto zážitky mám rád 🙂

Stano.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
1
Poslať správu
Najviac detí v Československu sa vraj narodilo v roku 1974, ale nielen preto nás nazývajú silný ročník. Spájajú nás nezabudnuteľné zážitky z detstva, vieme, kto je Goro biely pes aj Majka z Gurunu :-)

Chceš vedieť, keď silnyrocnik1974 pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.