Každý pozná niekoho, kto sa narodil v roku 1974

Je to tak. V Čechách je to Marta Jandová, Román Šebrle či Tereza Pergnerová. Na Slovensku zas Miro Šatan, Zuzka Fialová, Majo Labuda ml. či Marián Miezga.

No a ak nepoznáte týchto známych Čechoslovákov, tak určite poznáte speváka Robbieho Williamsa alebo herečku Penelope Cruz. Ale skoro všetci poznáme aj obyčajných ľudí, ktorí sa narodili v roku 1974. Prečo?

Lebo sa nás v tomto roku narodilo v Československu 200.000. A to je dosť. Keď stretneme niekoho, kto má na sebe tričko s nádpisom 1974 hneď si na niekoho spomenieme. Na spolužiakov zo školy. Na kamarátov z detstva.

Niekto má rodičov z roku 1974, niekto tety a strýkov, súrodencov a tiež máme kolegov z práce, ktorí sa narodili v tomto magickom roku.

Schválne, zalovte v pamäti a uvidíte, koľko ich je. No a ak ich nebodaj máte na vianočnom zozname, zostaňte na našej stránke a niečo originálne im pohľadajte.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
3
Poslať správu
Najviac detí v Československu sa vraj narodilo v roku 1974, ale nielen preto nás nazývajú silný ročník. Spájajú nás nezabudnuteľné zážitky z detstva, vieme, kto je Goro biely pes aj Majka z Gurunu :-)

Chceš vedieť, keď silnyrocnik1974 pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.