Túžba

18+
CITLIVÝ OBSAH
Článok môže obsahovať:
produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
sex, nahotu a iný nsfw obsah
násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
MÁM NAD 18 A CHCEM ZOBRAZIŤ OBSAH
Len taký malý pokus erotickú prózu , úplny amatér, začiatočník

Prvý deň bol sprevádzaný našim príchodom, množstvo sedeniami a chutnou večerou. Večer som bola tak vyčerpaná, že som ľahla do hotelovej posteli a ani som o sebe nevedela. Nevedela som ani to, že Feri celú noc pracoval na príprave prezentácií na ďalší deň. Nechápala som, kde sa v ňom toľko energie berie. Neskutočne ma priťahovala jeho životaschopnosť a hlavne jeho inteligencia. Na druhý deň sme mali prezentáciu. Pripravil ju aj mne. No nie je to poklad??? Ak sa blížil večer cítila som sa uvoľnenejšie a spokojnejšie. Vlastne celá tato cesta bol super nápad. V práci budeme mať určite úspech. Šéf nás pochváli a možno aj plat zvýši. A medzi nami sa nič nestalo. Všetky moje scenáre ako ostaneme samy. Ako si ma k sebe pritúli. Ako prejde po mojom nahom tele jeho silnými rukami a mne vyskočia zimomriavky na každom úde. Ako sa dostanem do fázy kedy mu nebudem vedieť povedať nie. A budem chcieť len viac. Som normálna??? Nechcela som to. Predstavovala som si to. Po večeri sme šli na pohárik a rovno na izbu. Prezliekla som sa do pyžama, ľahla do postele. Znova začali tie myšlienky. Je len pár izieb odo mňa. Čo asi robí? Dotýka sa svojho dokonale vyrysovaného tela? Zvlhla som pri každej predstave na neho. Predstavovala som si ako sa ma dotýka, ako jeho ruky schádzajú tam kde by iné ruky nemali byť. V tom niekto zaklopal. Ako vo filmoch čo?? Avšak skutočnosť. Tu nastal zlom. Sila mysle je naozaj neopísateľná. Keď na niekoho neúprosne myslíte, on sa naozaj zjaví. Stál vo dverách s malou dušičkou a pýtal sa.

Nemôžem tu ostať s tebou len na chvíľku. Nedá sa mi spať.

Samozrejme že môže. Takže som cela zmetená a plná chtíču, ktorý som už vyvolala myšlienkami na neho, odpovedala.

Jasne môžeš. Ľahni si ku mne, kľudne môžme pozerať televízor.

Mal len trenky. Bol neodolateľný. Ako si ku mne ľahal mala som chuť sa dotýkať každej jeho časti. Najskôr rukami a potom ústami. Okúsiť jeho chuť. Samozrejme to ale neurobím som zadaná žena. Nech si ľahne ja sa otočím chrbtom a idem spať.

Zrazu som pocítila jeho roztrasenú ruku na mojom chrbte. Tak som chcela aby neprestával, aby sa ma dotýkal Všade. Ale otočila som sa a s chladom v hlase som sa ho opýtala.

Čo sa deje?

A jeho odpoveď??

Už to viac nedokážem, mám na teba neskutočnú chuť. Chcem ťa tu a teraz.

Moje malé libido poskočilo celé šťastné kričalo AJ ja ťa chcem hneď.

Nie to nemôžme. Viem ale nedokážem to, byť pri tebe a nechcieť ťa.

Nemal na mňa takto hovoriť. Vedela som, že som nalomená veľmi a že len niečo spraví a ja neodolám.

Mám odisť.

Nie nechoď, vyletelo zo mňa.

V tej chvíli ma schytil a vyhodil na seba. Ako som pocítila jeho stoporený penis medzi mojimi nohami už bolo jasne, že mu nezvládnem odolať. Robila som ale aj tak drahoty. Chcela som počuť jeho hlas. Hlas plný vášne, ktorá vo mne vzbudzovala to čo ešte nikdy nikto. Ako som tak na ňom rozkročmo sedela a v hlave sa mi prevaľovali myšlienky. Odbočila som na ďalšej križovatke života zle. Znova ma pobozkal. Zaplnil moje ústa ním a už som sa nevedela vrátiť. Už nebola žiadna nádej nápravy. Pyžamo zo mňa zliezlo skôr ako by ste povedali. Dotýkal sa ma. Pocítila som jeho ruky, ktoré prechádzali z chrbta na zadok a na späť. Bol to neopísateľný pocit. To sa však nevyrovná stále tomu čo nasledovalo. Chcel ísť do mňa. Chcel ma zaplniť. A či som to chcela ja?? Nevedela by som vydržať už ani minútu keby do mňa nevošiel. Pomaly som sa nadvihla uchopila jeho penis. Rozmýšľali ste niekedy nad tým, že aj penis môže mať niekto dokonalý?? Tak ak áno on ho mal. Jemne som si ho vložila tam , kde mal byť. V tom momente som bola v siedmom nebi. Naplnil ma úplne celú. Vedela som že keby sa hocičo teraz stalo nič nepokazí ten moment ako vošiel do mňa. On to tiež pocítil a tak nádherne vzdychol. Až mi po celom tele vyskočili zimomriavky. Jemne s ním začal vo mne hýbať. Myslela som, že to dlhšie nevydržím a vyvrcholím hneď. Jeho ruky sa po mne stále hýbali. Ako môžu byť tak pevne mocné ruky také jemné až hodvábne, keď sa vás dotýkajú. Zrazu ma pevne chytil za zadok, už tak jemne neboli a začal prirážať. Stále silnejšie a silnejšie. Skúmal všetky zákutia môjho vnútra a ja som sa mu z vášňou oddávala. Jemne som sa začala usmievať. Prebehla mi hlavou myšlienka Ja a On takto? Zastavila som ho chytila mu pevne ruky. Vtedy ako som na ňom bola a konečne nemal len on nado mnou moc. Pomaly som sa začala zdvíhať a naspäť kĺzať po jeho pevnom nástroji, ktorý ma zapĺňal obrovskou rozkošou. Ja som ho v tej chvíli vlastnila, mohla som si robiť čo som chcela. Pozeral na mňa s túžbou v očiach a nechával sa unášať mojim tempom. Už som sa však nevládala krotiť a jazdila som na ňom ako na rodeu. Pocítila som, že to príde. Zmocňovali sa ma silne návaly rozkoše a nevedela som prestať. Potrebovala som to. Jeho jemné vzdychy to vo mne ešte viac podnecovali a v tom to prišlo. Prvý nával tej neopísateľnej rozkoše , ktorá vás vynesie do inej dimenzie iného sveta. Sveta vášne, do raja.

No to ešte stále nebolo všetko. Ja som síce vyvrcholila ale on neprestával. Prehodil sa celou váhou na mňa a ako som sa zvíjala v kŕčoch rozkoše, ma uchopil a začal pevne prirážať. Zas a znova drsnejšie a silnejšie ako pred tým. No však medzi tým mi svojím šikovným jazýčkom dráždil moje naduté bradavky a predlžoval môj orgazmus. Mala som pocit že to nevydržím, že od rozkoše umriem... aj keby som umrela bola by to ta najkrajšia smrť aká vás môže stretnúť. Chcela som aby bol na mne podo mnou, nado mnou vo mne proste všade. Aj bol strácala som sa v ňom úplne celá. Jeho ruky ma pevne držali. Jeho penis do mňa dravo vchádzal a jeho telo ma pohltilo.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
1
Poslať správu
Chcem len pisať. Milujem umenie.

Chceš vedieť, keď AnonymnýAnonym pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.

Ďalšie články autora

Zobraziť všetky
28.8.2018 08:40
Chyba....Túžba
21.8.2018 08:48
Pocity
20.8.2018 20:26
Láska