Chyba....Túžba

18+
CITLIVÝ OBSAH
Článok môže obsahovať:
produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
sex, nahotu a iný nsfw obsah
násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
MÁM NAD 18 A CHCEM ZOBRAZIŤ OBSAH
Stále len také malé pokusy o kúsok erotiky v próze

Chystala sa u nás v práci predprázdninová chata. Viete každého pol roka také niečo robime pre utuženie kolektívu. Jasne, že po jedinom čo som túžila aby som spala vedľa feriho v noci a znova ma pretiahol. Inak to radšej ani nepoviem . Všetci sa už tešili, dohadovalo sa čo sa bude jesť, čo piť. Veď to poznáte keď sa niečo také plánuje. Samozrejme ako vždy feri musel vytŕčat z davu a všetkým tvrdil že nepôjde. No ja som tušila, že pôjde. Aj išiel. Radšej nemal ísť Popilo sa , pospievalo sa. No už sa blížil čas, kedy všetci začali odpadávať. Jeden po druhom odchádzali spať. Už sme ostali len ja feri a karol (jeden náš kolega). Však aj mňa zmohla únava. Ale nenapadne som dala vediet ferimu, že mu držím pri sebe miesto. Chyba!!!!! V poslednej dobe všetky rozhodnutia čo robím sú chyba. Takže nič nové. Ľahol si ku mne. Chyba!!! Mali sme len jeden paplon. Chyba!!!! Pritúlil sa. Chyba!!!! Nechala som ho, sa ma dotýkať. Chyba!!! Nemyslím. Výkriky v mojej hlave. Už si ma zober!!! Ďalšia chyba!!! Už som jeho, už si môže robiť somnou čo chce. Aj robí. Pomaly mi zachádza rukou do pyžamových nohavíc. Pociťuje na prstoch moju vlhkosť. Vtedy chápe aj on, že už som jeho. A chuťou si prsty oblízne a pretočí si ma tvárou k sebe. Začína ma bozkávať. Len tak ako to on vie. Jemne a pri tom nenásytne, bozkami vášne. Pomaly mi sťahuje gate a znova ma otáča ale jemu chrbtom. Pre istotu ešte raz skontroluje, či môže. Keď ho situácia medzi mojimi nohami poteší, pomaly ho vytiahne z nohavíc a vrazí ho do mňa. Derie sa mi z úst výkrik, výkrik slasti. To som chcela potom som túžila. A znova opakuje svoj vpád do mňa. Zvyšuje intenzitu nárazov. A ja ? Ja sa už úplne strácam v jeho dotykoch v jeho pohyboch. Už nedokažem ovládať ani hlasitosť svojich stonov. V tom ho začujem pri uchu. Potichučky mi šepká.

Ja viem ale tichšie, pssst , ano ja viem.

A kusne mi silne do pleca. To už nezvládnem a rozkošou vykríknem. A znova len počujem : Kľud moja kľud, to je ono ja viem, to sa ti páči.

Ten jeho vásnivý šepot ma vzrušuje, neskutočne. Ani si nevie predstaviť čo v tej chvíli vo mne vzbudzuje. Ale nakoľko sa nedokážem stíšiť. Prestane . Postaví sa a vraví mi sprisahanecky:

Robila si to už vonku. Moja odpoveď nie ... Tak poď.

Ako namesačná kráčam za ním von, kde nás nema kto nachytať ani prekvapiť. Ťahá ma až na koniec záhrady . Tam sa ma pýta : Kam sa chceš pri tom pozerať. Zbadám na lúke jeden jediný strom. Nakoľko som tak nadržaná, už nevládzem ani rozprávať. Jemne mi stiahne nohavice predkloní ma a vrazí ho do mňa. Teraz krič, môžeš.

Nič viac nepotrebujem a už kňučím vášňou a túžbou o viac. Vytiahne ho. Neviem čo sa deje vopchá do mňa prsty a jemne ma pohladí po riťke. Spýta sa:môžem.?Áno ...

Na nič viac sa nezmôžem chcem aby bol všade vo mne. Aby ma vypľňal. Vrazí mi ho tam. Pekvapujúco žiadna bolesť. Iba rozkoš a znova sa vraciame do erorického tanca bokov plného potešenia. Avšak v tom začujeme hlasy. Prestávame a presúvame sa naspäť ku chate keby náhodou. Ale ja viem že ma musí spraviť, musí. Nemôžme takto skončiť. Nik nešiel bol to planý poplach. A tak ma oprie o chatu. Už násilnicky ho do mňa strčí. Aj on to chce, nemôžme to takto nechať. Lenže znova tie hlasy. No on tentokrát neprestáva prirážať. Zvyšuje intenzitu a ja viem že sa to blíži. Zachviľu sa stratím, vyletím do raja. On stále zrychluje a ja už sa nekontrolujem. Moje vzdychy su čím ďalej intenzivnejšie a to ho povzbudzuje. V tom vyletím do oblakov, strácam sa v ňom, strácam sa v pocite euforie. Mám pocit že letím z tohto sveta preč a namiesto toho sa len jemne zosúvam na blízku stoličku a neviem sa prestať triasť. Necháva ma užit si ten orgazmus. A potom znova tie hlasy. Rýchlo sa obliekame. Všetci už stávajú a my sme ešte ani nespali. Nenápadne si lahneme na postel na poschodí k ostatným. Nik si nič nevšimol. Avšak ja znova cítim ako sa ku mne túli. Nenapadne ho znova do mňa vráža. Nemá dna a to na ňom zbožnujem. Musíme byť nenapadný a tak čakáme kým sa všetci pozobúdzajú a zídu dole. Zatiaľ sa tvárime, že spíme. Ale nespíme raz za čas pocitím jemný pohyb vo mne. Keď sa už vsetci zobudili môžme pokračovať. Ostali sme na poschodí sami. Chcem mu vynahradiť môj orgazmus a tak si ho vložím do úst a jemne jazykom ochutnávam špičku jeho penisu. Je neskutočne sladký. Moc mi chutí. V tom sa ma pýta. Baví ťa to? Moja odpoveď znie: Neskutočne mi chutíš si sladučký. Len sa usmeje a ďalej si užíva moju hru s jazykom. No v tom ma chytí za vlasy a ťahá ma hore. Položí ma na brucho a zo zadu ho do mňa vrazí. Už som znova tam kde pred chvíľkou a strácam sa v pohyboch rozkoše. Avšak v tom začujeme vŕzganie schodov. Niekto kráča hore. Vytiahne ho zo mňa. A tvárime sa že spíme. To bol len Karol niečo si vezme a odchádza. Ja sa zosuniem dole a začnem ho fajčiť. Zbadám v jeho očiach otázku či môže. Len jemne prikývnem a pocítim jeho sladkastú chuť na jazyku. Zapľňa mi ňou celé ústa. A spôsobuje mi rozkoš. Ešte aj moje chuťové bunky zažívajú pocity eufórie. No v tom začujeme krik:

No čo vy dvaja spachtoši pijeme. A my si znova ľaháme od seba a tvárime sa že nič. Avšak toto ešte neskončilo. Zas príde ten čas kedy po mne zatúží a ja mu neodolám. Znova spravím chybu, ktorú budem zbožnovať a nenávidieť

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
1
Poslať správu
Chcem len pisať. Milujem umenie.

Chceš vedieť, keď AnonymnýAnonym pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.

Ďalšie články autora

Zobraziť všetky
21.8.2018 08:48
Pocity
20.8.2018 20:50
Túžba
20.8.2018 20:26
Láska