Napíš blog a sútažíš o zájazd do Dubaja alebo Paríža
Zapoj sa do súťaže
Súťaž prináša

SZIGET : Najväčší letný festival alebo ako sme sa cez milión ľudí dostali pod stage

SZIGET - festival, kde sa každý rok u našich južných susedov na jednom pódiu stretnú najväčšie mená a pod ním všetky krajiny.

Moje posledné leto stredoškolského života som začala vnímať ako niečo jedinečné a tak som sa ho rozhodla aj stráviť. Keďže nerada veci plánujem a rada im nechávam voľný priebeh, tak do poslednej chvíle som nevedela, ako toto leto strávim. Jediné čím som si bola istá - nechcela som ho stráviť pracovne, pretože práce budem mať v živote po maturite až až.

Toto leto som sa rozhodla si užiť najviac ako to len ide a myslím si, že aj mnoho z vás v lete už navštívilo nejaký ten letný festival.

O Szigete som premýšľala už druhý rok no nejako som sa nevedela odhodlať minúť toľko financií na festival, avšak toto leto bolo moje posledné stredoškolské a na poslednú chvíľu ale predsa sme si spolu s mojou sestrou zaobstarali lístky na Sziget.

Lístky sme si zaobstarali mesiac pred termínom festivalu a od toho dňa začali odpočítavať každú minútu. Teda predovšetkým začala odpočítavať moja sestra, ktorej som kúpou lístkov na daný festival splnila sen.

Pravdupovediac ubehlo to neskutočne rýchlo a prišiel ten deň, kedy sme si zbalili veci a vycestovali do Budapešti. Do Budapešti sme cestovali deň vopred, pretože sme na mieste festivalu chceli byť už od rána a ó áno chceli sme čas na dokonalý festivalový make-up look, ktorý sa nám naozaj podaril, avšak vďaka slnku a horúčavám po chvíli z neho nebolo nič. Všetky ženy iste chápu o čom hovorím.

Na miesto festivalu sme dorazili z hotela už okolo 9h ráno a aj keď náš pôvodný plán bol prejsť si celý areál - nevydalo. Pred hlavným pódiom už od skorej rannej hodiny stanovali ľudia, ktorý tak ako moja sestra chceli byť priamo pod pódiom. Takže mi neostávalo nič iné ako kúpiť zásobu tekutín, jedla a čakať.

Po nekonečných 11h sme sa dočkali a na pódium prišiel predovšetkým mojou sestrou očakávaný SHAWN MENDES. Nikdy som nevidela nikoho v tak veľkom emočnom rozpoložení ako ju, keď ho konečne uvidela na živo.

Nakoľko tento štýl hudby ja osobne počúvam iba príležitostne nemala som veľké očakávanie, teda nie také ako moja sestra. No v okamihu ako to celé vypuklo to bolo neuveriteľné. Milióny ľudí všetkých krajín pod jedným pódiom a my dve sme sa dostali priamo pod stage. Tá atmosféra bola naozaj čarovná, nuž to vám bohužiaľ slovami opísať nedokážem a práve preto som z celého tohto dňa a tripu do Budapeští vydala na mojom YT prvé video a to práve vlog zo Szigetu.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
9
Poslať správu
Ahoj, vítam ťa pri mojich článkoch aj tu na REFRESHERI. Písaniu sa venujem už pár rokov a verím, že aj tu medzi vami si vytvoríme komunitu úžasných ľudí, tak ako na mojom blogu.

Chceš vedieť, keď Ivana Turčanová pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.