Moderné a rýchle spaľovanie kalórií už aj v Banskej Bystrici - InfraShape!

Úžasná možnosť pomoci k rýchlejšiemu spáleniu kalórií a odbúraniu celulitídy.

Tí čo ma sledujú na INSTAGRAME si už iste všimli, že som včera pridala fotku z cvičenia na podivnom stroji – InfraShape. V mojej story na INSTAGRAME som vám dala možnosť sa pýtať čokoľvek, čo vás zaujíma o tomto spôsobe cvičenia a dnes takouto formou na blogu sa vám pokúsim zodpovedať všetky vaše otázky. Tak snaď sa mi to podarí.

InfraShape je prístroj na formovanie postavy, ktorý zahŕňa:

dotykový monitor

vákuová masáž

infračervené svetlo

kolagénové lampy

svetelná a aromaterapia

Ide v podstate o ležatý bicykel, ktorý odbremení chrbticu, čiže počas cvičenia ležíš a môžeš počúvať hudbu, sledovať YouTube, Facebook,…

Avšak aj keď to znie ako zábava a áno z časti je no popri tom spaľujete kalórie, odbúravate celulitídu a potíte sa. Niekomu to možno príde nechutné, avšak pri cvičení je to prirodzené.

Pred cvičením sa natriete krémom. Máte na výber chladiaci krém a krém na celulitídu, ktorý natriete predovšetkým na problémové partie. Následne na nahé nohy navlečiete igelitové nohavice v ktorých si po cvičení nájdete kopu vypotenej vody. Na záver si navlečiete sukničku s ktorou sa InfraShape uzatvára. Nemusíte sa báť. Personál je veľmi milý a určite vám radi so všetkým pomôžu.

InfraShape je možné nastaviť rôzne, podľa toho, čo vám vyhovuje a napokon každý človek je iný a každý zvládne inú náročnosť cvičenia, tak na to už budete musieť prísť sami a odskúšaním zistiť, čo vyhovuje najviac vám.

Keďže som na tomto prístroji cvičila prvýkrát volila som 30min. cvičenie a ľahšiu obtiažnosť. Pričom som zistila, že nabudúce zvolím 50min. cvičenie a väčšiu obtiažnosť, ale ako som už povedala je to individuálne a každý len odskúšaním zistí, čo mu vyhovuje najviac.

Najčastejšia z otázok na ktorú ste sa ma pýtali je cena a či to nie je drahé.

Vďaka InfraShape môžete spáliť viac kalórií a rýchlejšie schudnúť než pri bežnom kardiu vo fitness centre. Teda v prepočte koľko peňazí dáte ročne do fitka a koľko dáte do tohto vás fitness centrum podľa môjho osobného názoru bude stáť aj viac, pretože pri dobrej strave a InfraShape kalórie spálite omnoho rýchlejšie. Avšak rozumiem, že pre niekoho je možno náročné nárazovo investovať do niečoho.

No ak chcete rýchlejšie schudnúť, spáliť kalórie, odstrániť celulitídu a vadia vám pohľady napumpovaných ľudí vo fitku je to dobrá investícia. Pri cvičení sa na vás nikto nepozerá a cvičíte sami v uzavretej miestnosti, kde ste len vy, InfraShape a sprcha. Toto je pre mňa jeden z najväčších benefitov, pretože pokiaľ ide o mňa a moju postavu, či osobnosť nikdy som s ňou nebola spokojná a neraz pociťovala úzkosti, či dlhodobú nechuť do jedenia pre zlý pocit z pohľadov ľudí.

Takže verím, že som ťa oboznámila s niečim, čo sa v našom meste uchytí a mnohým ľuďom dopomôže k splneniu ich snu o krajšej postave. Týmto však určite moje oboznámenie vás o tomto cvičení nekončí a priebežne na mojom INSTAGRAME budem z každého cvičenia pridávať príspevky a po zmene sa určite dočkáte aj fotky PRED a PO, taktiež vás budem informovať, koľko sa mi podarilo schudnúť po prvom mesiaci atď.

Na záver teda dodám, že prevádzka sa otvára už ZAJTRA 1.10.2018 v BANSKEJ BYSTRICI, tak sa nezabudni zastaviť alebo si rezervuj svoj čas na cvičenie, pretože na prevádzke sa nachádzajú len 2 tieto prístroje.

Kontakt:

+421 918 106 178

Instagram: @shapeitup.banskabystrica

974 04 Banská Bystrica, Švermova 15149/38

V prípade, že som na niečo, čo ťa zaujíma pozabudla pokojne mi napíš do komentára čokoľvek ťa zaujíma a ja sa pokúsim odpovedať dodatočne na všetko. Prajem vám krásny štart do nového týždňa a krásny štart k novej postave.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
1
Poslať správu
Ahoj, vítam ťa pri mojich článkoch aj tu na REFRESHERI. Písaniu sa venujem už pár rokov a verím, že aj tu medzi vami si vytvoríme komunitu úžasných ľudí, tak ako na mojom blogu.

Chceš vedieť, keď Ivana Turčanová pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.