Séria - Bali, Flores, Singapur

4 Hodiny strávené v Jaskyni v ktorej sme sa kúpali. Padar Island – ostrov ako zo sna.

Ako som videla Indonéziu ja? Navštívili sme Bali, ostrov Flores a Singapur.

Počas celých troch týždňov som sa snažila zachytiť to najzaujímavejšie aj na kameru. Vznikla tak Video Séria z Indonézie, ktorá má 6 častí a dohromady 46minút.

Čo všetko uvidíš?

Informácie ohladom leteniek a ubytovania nájdeš TU: https://eldaexplorer.com/2018/07/27/indonezia-a-singapur/

Video Séria

Bali # 1

📷📷📷📷 prvé aktuálne video z BALI📷📷 Prvý deň sme sa rozhodli prejsť Juh Bali. So snahou nájsť čo najkrajšie pláže. Sleduj ako to dopadlo :).. Ktorá sa ti zatial páči najviac ?

Bali # 2

Ahojte! mám pre váš druhé pokračovanie Mojej aktuálnej skúsenosti z Indonezie 📷📷 Minimum turistov, rozbité cesty … akoby sa človek vrátil v čase. Za vyrtvalosť po rozbitej ceste ťa však čaká zaslúžená odmena. RAJ na zemi.

Ostrov 30 minút od Bali – NUSA PENIDA

Neviem nájsť tie správne slová, aby som opísala Nusu. Oproti Bali, mi to prišlo, ako keby sa človek vrátil v čase. Myslím, že taký klud vládol pred pár rokmi aj na Bali. Za pár rokov na tom bude Nusa Penida určite rovnako, a preto ti ju odporúčam ísť pozrieť čo najskôr. Nezabudni navštíviť najznámejšiu KELINGKING BEACH.

Bali # 3

O tom ako sa nám Raj rýchlo zmenil na väzenie a na najväčší stress . Neuvidíš, neuveríš, ver mi. Ak by tam pobehoval VARAN ok ale toto? daj mi vedieť čo si o tom myslíš 📷

Ako tretie si pamätám cestu na Makawi Tuwa (kde sme teda mali velké neštastie, a dúfam, že nikomu ďalšiemu sa tam nič podobné neprihodilo…), tá cesta pomedzi mini dedinky, kde boli palmy snáď na každom centimetri a všetko okolo bolo krásne zelené. Nikde žiadny turista skutočne, koniec (sveta) Bali. To bola najkrajšia jazda akú som na Bali zažila.

Bali # 4

Konečne! nachádzame sa v zelenom srdci Bali a to v UBUDE. Pozrieme najkrajšie ryžové polia, zalejeme ich najlepšou kávou a osviežime sa ľadovým vodopádom v strede džungle! … toto všetko uvidíš v dnešnej časti 📷

FLORES # 5

Další krásný den před námi,nachádzame sa v Labuan Bajo na ostrove FLORES nedaleko BALI:). Kúpala som sa vo vlastnom vesmíre, videla delfíniky a obrovskú korytnačku .

Z tohto ostrova si jendoznačne odnášam spomienky na krásne západy slnka v Labuan Bajo a 4 hodiny strávené v Jaskyni v ktorej sme sa aj kúpali. V neposlednom rade Padar Island – ostrov ako zo sna. Oporúčam zájsť do prístavu, nájsť si tam lokálneho kapitána, dohodnúť sa na cene – vyhnúť sa tak turistom, užívať si pokoj, ticho a relaxovať. Oplatí sa to !

Indonesia #6

Posledné video zo série Indonézia 📷📷 …najkrajší Indonezsky ostrov Padar, rúžová pláž a krajina snov Singapur 📷

Tak vyzerá podla mna mesto budúcnosti. Hovorí sa to o Dubaji, bohužial mne to umelé mesto v púšti moc neučarovalo. Za to Singapur to je už ozaj iná liga. Ak by som mala príležitosť ísť a presťahovať sa do Singapuru, nepremýšlala by som ani sekundu :)

Ďakujem za tvoj čas! :) daj mi vedieť či sa ti táto séria páčila ;)

https://www.instagram.com/eldaexplorer/

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Poslať správu
Malá Elda objavuje svet :) www.eldaexplorer.com

Chceš vedieť, keď eldaexplorer pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.