19.10.2017 11:55

Ako si kupovať oblečenie, ktoré je pre Teba perfektné...

Najlepší priateľ dievčaťa, alebo jej najhorší nepriateľ?

Najlepší priateľ dievčaťa, alebo jej najhorší nepriateľ? Každá žena v hocijakom veku sníva po veľkej lesklej budove plnej zvodných figurín a fastfoodov, tvrdiac, že ​​tentoraz si kúpi iba jednu vec. 5 obchodov neskôr, 10 tašiek v ruke a veľký burger z McDonalds, si konečne uvedomí, že všetko je chyba. Je to však naozaj chyba? Mali by byť ženy zbavené svojej jedinej radosti - nakupovania?

Problémom je, že ženy nevedia, ako nakupovať pre seba. Sú schopní si kúpiť šortky o 5 veľkostí väčšie než ktoré nosia normálne, len preto, že sa im páčia (verte mi, viem.)

"Ale ... ale mami! Ako môžem odolať? Sú len za 5 eur v Zare! "- je to, čo každý dospievajúci povie svojej matke potom, čo si kúpil desiaty kus oblečenia, ktorý vyzerá úplne rovnako. Kto ich môže obviňovať? Pridanie jedného alebo dvoch gombíkov robí veľký rozdiel. Ak viem, že sa mi to páči, prečo si nekúpiť viacej variant?

Pri výbere oblečenia idú ženy zvyčajne dvoma cestami. Buď kupujú niečo, čo vyhovuje tvaru ich tela, ale vybrala im to matka, takže to je hrozné, alebo si kúpa niečo čo sa im hrozne páči, ale vyzerajú zle. Existuje oblečenie, ktoré vyzerá dobre na tele a je aj vizuálne príťažlivé, no ten typ oblečenia je ako rare Pokémon s 50 000 XP. Ja som sa osobne nestretla s kusom ktorý by som milovala a zároveň by na mne dobre aj vyzera. Keďže mám veľmi zvláštnu chuť na oblečenie (flitre na nohaviciach sú moje obľúbené), hľadanie oblečenia je veľmi ťažké. Som veľmi nízka, takže si dokážete predstaviť, ako hlúpo široké nohavice na mne vyzerajú. Aj tak ich stále nosím, pretože sú šialene pohodlné (Tiež sa cítim ako súčasť The Beatles).

Najlepší priateľ ženy alebo najvačší nepriateľ? Povedalaby som, že oboje. Oblečenie bolo vyrobené na to, aby človek s ním mohol vyjadrovať svoju osobnosť. Preto je veľmi dôležité vybrať oblečenie, a preto by dievčatá nemali vyberať oblečenie len podľa stereotypu, že čo sa hodí na aký tvar tela. Dievčatá, žite trochu. Experimentujte, kúpte si to, čo sa vám páči, a po každom výlete do nákupného centra sa necítite vinným. Obliekanie seba je umenie. Státie pred skrinkou každý deň ráno a snažiť sa urobiť rozhodnutie, že čo si tak asi obliecť dneska. Takéto rýchle rozhodovanie zvyšuje level kreativity, a je to vedecky dokázané, že je to dobré. (hurá, ďaľší dôvod expandovať môj šatník)

Ženy, sme super!

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Lucy Holaskova pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.