Rodinné posedenie alebo rozprávková svadba?

Každé dievča od malička snívalo o živote princeznej...

Každé dievča od malička snívalo nad životom princeznej, a chcelo sa ňou aj stať. Jedna z princeznovských aktivít ktorá patrí ku dobrej rozprávke je veľkolepá a královská svadba. Na svadbe sa dievča može obliecť do nadmerne dlhých šiat, a byť obklopená jej najoblubenejšími kvetinami. Rozprávkové zakončenie, po ktorom sa život dievčaťa končí otázkou, a následne titulkami. Ktoré dievča by toto nechcelo? Odpoveď je, veľa. Ako vyrastáme, tak spoločne s niektorými odchádza aj táto princeznovská fantázia, strhnutí realným životom a nešlachetnými povinnostiami. Vtedy sa otázka svadby stáva už len nejakým abstraktným javom, ktorý sa stane, keď bude na to vhodný čas. Zároveň, ženy ktoré stale neopustili myšlienku royality sa budú neprestajne pokúšať dosiahnúť svoj cieľ. Otázka je, aká svadba je teda lepšia? Rozprávková, alebo jednoducho rodinná a minimalistická?

Ako sa teda klasifikuje dobrá svadba? Dalo by sa to zoskupinkovať do viacero bodov, ktoré ja si osobne myslím, že by mali patriť ku každej svadbe – prvý bod: mať pri sebe rodinu a najbližších priateľov. Toto pomáha dodať správnu atmosféru na svadbe. Svadba v Las Vegas ako dôsledok alkoholu nieje to správne riešenie. Druhý bod: mát super šaty v ktorých sa cítiš dobre. Ku pocitu princeznovosti (odteraz je to nové slovo), patrí aj špecíalny kostým. Nemusíš mať dlhé šaty a korunku aby si sa cítila ako princezná. Môžu to byť jednoducho šaty v ktorých sa cítiš dobre, alebo nejaké crazy šaty ktoré si vždy chcela mať na sebe. Nebojte sa experimentovať! Kľudne aj oblek si vezmite ak sa v ňom cítite dobre. Tretí bod: mať pri sebe svojho nastávajúceho. Toto je zároveň najdôležitejší bod, pretože bez neho sa svadba nemôže konať. Iba ak by si si stihla z hosťov niekoho vybrať. Možno kňaza. Ak máš tieto tri body splnené, tak je zaručené, že budeš mať úžasnú svadbu! Tieto body sú náplňou aj rozprávkovej svadby, aj rodinnej svadby, čiže dievčatá, nemusíte sa namáhať aby ste mali čo najveľkolepejšiu svadbu, ale stačí mať svojich blízkých pri sebe, a bude perfektná. Podľa môjho názoru, žena by sa mala cítiť ako princezná vždy, no toto nezávisí na prostredí v ktorom je(ale je to definitívné bonus), ale hlavne na ľuďoch s ktorými je.

Koniec koncov, nedá sa povedať aká je „správna“ svadba, a aká je „nesprávna“. Každý ma svoje vlastné preferencie. Ak sa chceš vydať v paláci, kľudne. Ak sa chces vydať u dedka v záhrade, kľudne. Ak sa chceš vydať počas bungee jumpingu zo Shanghai Tower, čo je trochu divné a špecifické, ale aj tak sa dá. Nieje žiaden správny checklist ktorý musíš odškrkávať aby si mal svadbu tvojich snov. Choď do toho plným prúdom, a staň sa princeznou ktorou si vždy chcela byť!

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Lucy Holaskova pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.