Novinky zo sveta hier 8/11/18 : Týždenný súhrn diania vo svete hier.

Spolupráca NFL a Fornite, vyjadrenie bývalého producenta Diablo 2, Destiny 2 zdarma a oveľa viac..

Fortnite & NFL

Už v piatok ponúkne Epic games až tridsaťdva licencovaných mužstiev amerického NFL. Túto spoluprácu oznámila v pondelok (5.11.2018) na svojom youtube. Aká bude cena jedného skinu alebo či si budete môcť zakúpiť viacero skinov vo forme balíčku, však ešte nie je známe.

Blizzard už nerozumie hráčom

Po nie príliš dobrom prijatí Diablo: Immortal na Blizzcone sa na vývojárov z Blizzardu Entertainment zosypala vlna kritiky. Miesto pokračovania Diablo 3 vyvíjajú prequel, ktorý vyjde na telefóny s operačným systémom iOS a Android. Video na ich Youtube kanáli obsahuje momentálne vyše 440 tisíc dislajkov. K tomu všetkému sa vyjadril aj bývalý producent Diablo 2 na svojom twitter účte, kde napísal "Blizzard už viac nerozumie hráčom"

Path of Exile mieri na PS4

Path of Exile je akčné RPG, pripomínajúca práve vyššie spomenuté Diablo. S tým rozdielom, že je zdarma. Hra síce vyšla na PC už v roku 2013, avšak na konzolu Xbox One sa dostala až v roku 2017 a momentálne ju čaká vydanie na konzolu PS4. Vydanie bolo oznámené na Decembertento rok.

Zhrnutie noviniek z Blizzconu 2018

Destiny 2 je zdarma, môžete si ju stiahnuť do vašej Battle.net aplikácie len do 18.11.2018 a ostane vám navždy.

Starcraft 2 dostane nového veliteľa, stane sa ním Zeratul (video)

Heroes of the Storm prinesie v Decembri nového hrdinu resp. hrdinku, bude ňou Orphea (video), tá je zároveň prvý hrdina, ktorý pochádza z Nexusu a nepochádza zo žiadnej z hier od Blizzard Entertainment. Taktiež oznámili mnoho zmien na rok 2019, ako je zmena hodnotených zápasov, úpravu postáv Sylvanas a Stitches, zmeny rýchleho zápasu a ďalšie úpravy postáv, tak aby hra bola stále zábavná a dostali sa k slovu postavy, ktoré sú menej hrané.

World of Warcraft oznámil ďalšiu kapitolu v datadisku BFA s názvom Tides of Vengeance, dočkáme sa jej v Decembri tohto roka. Prinesie nové questy, taktiež nám ponúkli dve krásne cinematic videa ktoré nájdete tu (Lost Honor) a tu (Terror of Darkshore) Na panely "čo ďalej ?" oznámili nový raid, ktorého hlavným cieľom bude poraziť kráľovnú Azsharu. Ten nám ale prinesie, až ďalšia kapitola Raise of Azshara, avšak vydanie je momentálne v nedohľadne.

Overwatch odhalil novú postavu, bude ňou kovbojka Ashe (video), má prísť ako povedali vývojári: "čoskoro".

Hearthstone predstavil novú expanziu Rastakhan’s Rumble (video). V tejto expanzii zohrajú hlavú úlohu trollovia. Kartičky, ktoré boli zatiaľ zverejnené nájdete tu. Dátum vydania je stanovený na 4.12.2018.

Warcraft 3: Reforged dlho očakávaný remaster, tejto legendy príde v roku 2019 a ponúkne základnú hru a taktiež jej datadisk The Frozen Throne, video nájdete tu.

Ďalšie novinky zo sveta hier

Battlefieldu V bude počas vydania chýbať funkcia hlasovania o ďalšej mape. Fallout 76 bude mať mikro transakcie , avšak len kozmetického charakteru. V Read Dead Redemption 2 sa pomocou chyby v hre dá dostať do Mexika. V utorok vyšiel dlho očakávaný titul The Walking Dead od štúdia Overkill, recenzie naň sú zatiaľ zmiešané. V Číne obmedzili hraciu dobu pre deti na hodinu denne. Battlefield V je dostupný v službe Origin Access. Black Desert je dostupné v otvorenej bete pre majiteľov Xbox One.

To je všetko ohľadom noviniek zo sveta hier na tento týždeň. Budem sa na vás opäť tešiť budúci týždeň a budem rád, ak sa vyjadríte v komentároch čo si myslíte o tomto článku.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
5
Poslať správu

Chceš vedieť, keď am0n14k pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.