14.1.2019 20:10

SPOMAĽME...že ako?

ZAČNITE DÝCHAŤ VEDOME

1. Uvedomenie

Začína sa najťažšie, a to uvedomením...to nebolí, ale kým príde, trošku to trvá :) a následne treba ďakovať zaň. DENNE. Tak ako s čímkoľvek, v čom chceš byť "majster" musíš ďakovať a praktizovať denne. Stačí raz, ale denne.

2. ako sa to robí?

Jednoducho si na okamih sadni. Vypni všetky technológie, ktoré ti práve v tejto chvíli robia spoločnosť. Je ich dosť, poobzeraj sa. Jedine príjemná hudba je na mieste. Niekto má rád hudbu meditačnú, to ja napríklad môžem, ale v zásade je to úplne jedno, čo tebe robí dobre. Radosť je totiž základ všetkého. Vedieť sa tešiť...tak naozaj, to už je v dnešnej dobe v niektorých končinách bohužiaľ rarita. S radosťou sa zobúdzať v teplej perine... pod holým nebom s hviezdami, by bol sen, ale azda len v americkom filme, ... ideál však so strechou nad hlavou ... otvoriť ráno oči a ZHLBOKA sa NADÝCHNUŤ. že aké jednoduché? ALE TERAZ TO LEN PRÍDE ! a ver mi, nie je to sranda v dnešnom svete multitaskingu, no stojí to za to :) Potom nasleduje už "LEN" niekoľko krát za deň si na to spomenúť, sadnúť si... vypnúť všetko navôkol a dýchať do brucha dlllllllhé pomalé nádychy a hlboké výdychy.

3. PRAX naša KAŽDODENNÁ

Garantujem ti, že ak budeš praktizovať denne, stane sa zázrak!:)

Každému v inej intenzite, podľa toho, kde sa kto nachádza v živote. :) Na samotnom mieste však nezáleží, lebo aj tak sme všetci na jednej matičke Zemi. Dôležité je, že sa to deje. Zázračná chvíľa, čarovný okamih, kedy si uvedomíme, že sa nám zmenil život, že odrazu akoby sme žili tak naozaj....ako kedysi. Ako kedysi dávno ľudia žili. Jednoducho... pomalšie .... a predsa tak krásne a spokojne.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
11
Poslať správu
moje meno je lucia, priatelia mi hovoria Lusy a jedna moja veľmi dobrá priateľka mi hovorila kedysi : " Lusy, to nie sú len samé plusy, ale aj mínusy...." :) a tak to už v živote chodí... môj život, to, čo ma baví, to, čomu verím a čo by som chcela šíriť do sveta, nájdeš zrejme TU...resp. časť z toho určite :) nemusíš s tým vôbec súhlasiť, stačí to len prijať, že ona to proste takto má...tak, ako ty máš mnohé veci inak...a preto sme každí jedineční a navzájom prepojení, lebo všetci sme aj tak JEDNO....

Chceš vedieť, keď lusy pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.