22.1.2019 20:13

Chceš byť bohatý materiálne, duševne či akokoľvek inak? Čítaj pozorne

ĎAKUJ ZA HOJNOSŤ, ktorá ešte "nie je"

Že čo je to za haluz?

Jednoduchá matematika.

Chceš dom, ďakuj zaň akoby už bol. Chceš lepší job, vizualizuj presne ako v ňom pracuješ a ďakuj za to. Túžiš po naplnení, partnerovi? Tu začni predovšetkým s vďakou za lásku k sebe a šír ju do sveta každým činom... amorov šíp letí šialene rýchlo ak máš srdce dokorán, nájde si ťa a potom už len predstavuj si ju/jeho a ďakuj... niéeee naozaj nezáleží či je štíhla, blondína alebo má niečo čo ti príde očarujúce, skús si predstaviť radšej SEBA ako ťa zaplavil ten POCIT šťastia, keď si s ním/s ňou. Ako sa cítiš? Je ti v tom vzťahu príjemne? Tak len zotrvaj, s vďakou denne si navodzuj ten pocit a príde to...V správny čas! Aj keď sa to zdá niekedy šialene dlho...zrejme ten správny čas nenastal...len pekne pokračuj a ODDAJ sa tomu.

Nedarí sa ti udržať zdravie? Začni jesť zdravo, čítaj obaly aby si sa nenechal oklamať marketingovými názvami a okrem denného pobytu na čerstvom vzduchu nezabudni napríklad večer pred spaním, keď sa človek ponára do seba a rekapituluje deň vyrieknuť vetu " ĎAKUJEM za svoje zdravie", prípadne "ďakujem za zdravie svojej rodiny" a myšlienka sa začne ZHMOTŇOVAŤ.

Veľmi dôležitý krok však je VERIŤ!

Nie len tak bezducho špliechať slová do vetra, ale PRECÍTIŤ ten okamih v srdci, to naplnenie pocitu šťastia, keď sa daný sen zhmotní a skutočne sa tomu pocitu oddať a uveriť AKOBY SA TO UŽ STALO.

A ONO SA TO NAOZAJ AJ STANE!!! o zákone príťažlivosti písali už mnohí machri...to nie sú moje výplody fantázie. :)

Nech TÚŽIŠ po čomkoľvek, stačí keď si to začneš predstavovať ako by to už bolo.

A skutočne s otvoreným srdcom tomu snu veriť, že je REALITOU.

Znie to až smiešne jednoducho, že? Snažíš sa snažíš a stále nič...

Nuž, poradím ti len jedno....

a ak uveríš, začnú sa v tvojom živote diať zázraky, lebo sila slov a myšlienok je kostrou našej reality, vďaka mysleniu žijeme život presne taký, aký chceme, či veríš, či nie...len sa na chvíľu zamysli.

Existuje minimálne v mojom okolí už veľa ľudí, ktorí sa považujú za BOHATÝCH aj napriek tomu, že ich bankové kontá nepraskajú ani náhodou vo švíkoch, ale jednoducho uverili, že všetko, čo už majú, je tak VZÁCNE, že viac im netreba.

A to je ten najväčší "paradox", že práve k takýmto ľuďom, prichádza v živote NAJVIAC. Nielen materiálneho, ale pre mňa osobne ešte dôležitejšieho a vzácnejšieho ako je majetok a to je ĎUŠEVNÉ/ DUCHOVNÉ poznanie hodnôt života a s nimi spojených tých najpríjemnejších pocitov ako je láska, šťastie, pocit spokojnosti, naplnenie, harmónie. A to teda nie sú nejakí mimozemšťania, čo by sa nepotešili častejším pípnutiam esemecky s oznamom o plusovej transakcií na účte, len jednoducho považujú svoj život za dostatočne PLNÝ HOJNOSTI a patrične zaň denne ĎAKUJÚ.

Uvedomujúc si pravé hodnoty v živote pochopili, že prachy naozaj NIE SÚ všetko a dá sa krásne a dôstojne žiť aj "z mála" ... zámerne dávam do úvodzoviek lebo lepší výraz by bol s "DOSTATKU". A preto ďakujem denne že "MÁM VŠETKÉHO DOSTATOK!." A čuduj sa svete nejak som sa naučila žiť spokojný život aj bez peňazí... skrátka trávim svoj čas čo najviac v prírode, s deťmi, priateľmi, rodinou a môj život je naplnený totálnym pocitom hojnosti a bohatstva. ÁNO, NAOZAJ SA POVAŽUJEM ZA BOHATÉHO ČLOVEKA.

Denne ďakujem zázrakom, že sa stále dejú a pomáhajú nám žiť v HOJNOSTI, LÁSKE a HARMÓNIÍ.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
3
Poslať správu
moje meno je lucia, priatelia mi hovoria Lusy a jedna moja veľmi dobrá priateľka mi hovorila kedysi : " Lusy, to nie sú len samé plusy, ale aj mínusy...." :) a tak to už v živote chodí... môj život, to, čo ma baví, to, čomu verím a čo by som chcela šíriť do sveta, nájdeš zrejme TU...resp. časť z toho určite :) nemusíš s tým vôbec súhlasiť, stačí to len prijať, že ona to proste takto má...tak, ako ty máš mnohé veci inak...a preto sme každí jedineční a navzájom prepojení, lebo všetci sme aj tak JEDNO....

Chceš vedieť, keď lusy pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.