Rozlúčka so slobodou

Si nevesta, alebo kamarátka, ktorá plánuje rozlúčku so slobodou? Tak čítaj nasledovné tipy, pretože rozlúčka musí byť jedinečná a nezabudnuteľná.

Víkendový pobyt spojený s wellness

Užite si s kamarátkami víkendový pobyt niekde vo wellness. Ubytujte sa v spoločnom apartmáne a celý čas buďte spolu. Veď kedy sa najbližšie vyberiete na spoločnú dovolenku? Pamätáte si ako ste sa chystali každú sobotu na diskotéku, keď ste boli ešte na strednej? Neviem ako vy, ale ja s kamarátkami sme sa chystali spoločne. Raz u jednej, inokedy u druhej. Pomohli sme si s výberom outfitu, jedna druhej urobila make up a vlasy a z domu sme odchádzali s dobrou náladou. No a keď sme náhodou nikam nešli, pozerali sme filmy alebo rozoberali rôzne témy. Presne takto si predstavujem rozlúčku so slobodou s kamarátkami. Vycestovať a vrátiť sa v čase pár rokov späť. Ak je k tomu možnosť posedieť si vo vírivke, zaplávať si v bazéne a využiť saunu, je to len pekný bonus k inak perfektnému víkendu. Ak hotelu vopred oznámite, že váš pobyt je rozlúčka so slobodou, ochotne vám poradia a pomôžu a váš pobyt môže nabrať úplne iný rozmer. A preto, pýtajte sa.

Beauty deň

Pokiaľ nemôžete vycestovať, pripravte pre nevestu program, počas ktorého sa bude venovať iba sama sebe. Tento tip je skôr pre družičky a kamarátky, takže nevesty nečítajte, aby ste si nepokazili prekvapenie. Kamarátky, teraz je čas ukázať svoje organizačné schopnosti. Rozplánujte neveste deň do posledných detailov. Manikúra, pedikúra, masáž, kaderníčka, kozmetička a iné príjemné veci, ktoré vás len napadnú. Môžete ich s nevestou absolvovať všetky spolu, ale zaujímavejšie bude, ak s ňou každú aktivitu prežije iná kamarátka. Takto budete môcť stráviť hodinku - dve samé a prebrať všetko, čo vám len napadne. Na záver dňa sa všetky stretnite pri spoločnej večeri, drinku alebo vybehnite do kina, určite sa budete mať o čom rozprávať. Nevesta by nemala o programe nič vedieť, môžete jej však pripraviť rôzne indície a program odkrývať postupne.

Tematická párty

Lusknutím prsta sa môžete ocitnúť na slnečnej pláži, vo veľkomeste alebo na luxusnom večierku. Tematické rozlúčky so slobodou patria k najpopulárnejším a tu je zoznam niektorých tém na inšpiráciu.

• Girls in the city v štýle Londýn, Paríž, Las Vegas

• Hawaii párty alebo obľúbený motív plameniakov

• Čierne koktejlky napríklad v štýle Coco Chanel

• Great Gatsby párty a mnohé ďalšie nápady nájdete aj na Pintereste TheInspirassion.

Fotografie

Fotky od profesionálneho fotografa sú úplne iná liga ako keď sa fotíte samé, a preto si nejakého hneď zajednajte. Je na vás, či vám zveční atmosféru rozlúčky, alebo uprednostníte fotenie portrétov ako hlavný bod programu. S kamoškami si to užijete, zabavíte sa a budete mať skvelú a jedinečnú spomienku. A samozrejme fotky na pamiatku. Super voľba je aj vtipný fotokútik s rekvizitami. Verte mi, že sa zabavíte.

Základom dobre naplánovanej rozlúčky so slobodou je spoločné spoznávacie znamenie. Môže to byť rovnaká farba šiat, tričká ale aj rôzne odznaky vyrobené špeciálne na túto príležitosť. Nevesta by však mala byť neprehliadnuteľná, a jej outfit by sa mal od outfitu kamarátok niečím odlišovať. Najčastejšie si nevesta práve na rozlúčke so slobodou vyskúša, aké je to nosiť na hlave závoj.

Neviete sa rozhodnúť, ktorý z nápadov sa vám páči najviac? Tak ich skombinujte! Veď rozlúčka so slobodou je jedinečná udalosť, ktorá sa už nikdy nezopakuje.

Zdroj fotografií Unsplash

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
3
Poslať správu
Alžbeta, mama na materskej, beautiful mind @TheInspirassion.

Chceš vedieť, keď theinspirassion pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.