30.11.2019 00:28

Povozil som každého, kto sa len priblížil!

Dostal som kľúče od 460 koňovej americkej beštie a povozil som každého, kto sa na mňa len pozrel! Veď najväčšia radosť je predsa splnéný sen, či?

S Fordom Mustang od @us_cars_rental som sa mal zúčastniť zrazu „Tuning Grill Párty“ a urobiť zopár postov na Instagram! Ja som sa to však rozhodol posunúť na úplne iný level a sprostredkovať svojím „fans“ zážitok na ktorý len tak ľahko nezabudnú!

Milujem autá, no najväčšiu radosť z nich mám vtedy, keď sa o ne mám s kým podeliť! Preto som sa rozhodol, že keď dostanem auto do rúk, povozím toľko ľudí, koľko len budem vládať! Veď keby som ja sám na ulici videl stáť takéto auto, to je presne to čo by som chcel počuť od jeho majiteľa!

K dispozícii som mal Ford Mustang s viac ako 460 koňmi na zadnej náprave, čo znamená šmyk do každej zákruty, spálené pneumatiky a síce "stanovačky" na benzínkach, ale hlavne kopec vysmiatych tvárí vrátane tej mojej!

Na svojom Instagrame (@ivov_drive) som zverejnil sériu „stories“ s výzvou, že povozím každého, kto ma uvidí v okolí! Ľudia okamžite reagovali správami, ktoré zaplavili môj Instagram!

Cesta zo Sliača do Dobrej Nivy (cca 20km) trvala dlhšie, ako som čakal! Zastávky v „mekáči“ a na pumpách sa predlžovali pretože auto pútalo neuveriteľnú pozornosť. Prvá otázka každého, kto nabral odvahu prísť bližšie znela: „čo to máš pod kapotou?“ Moja odpoveď bola jasná! „Chceš sa povoziť?“ A už to išlo, fotky, videá, storky, radosť!

Po príchode na „Tuning Grill Párty“ okolo auta neustále stáli ľudia a pýtali sa či ich naozaj povozím, ako som hovoril na „stories“ alebo som si robil len srandu! Jazdy sprevádzali úsmevy na tvárach, emócie, výkriky a radosť z obrovského zrýchlenia!

Veď na 100km/h sme boli za cca 4s. No a keď sa ma pýtali, kde sa dá na tomto aute zajazdiť s nadšením som im porozprával nie len a aute, ale aj o tom, ako som sa k nemu dostal. Robiť ľuďom radosť je naozaj tá najuspokojivejšia vec na svete!

Vďaka našej spolupráci získali @us_cars_rental skvelú kampaň, ktorá sa niesla na desiatkach profiloch vrátane toho môjho s dosahom na desiatky tisícky ľudí. Pre chalanov z požičovne sme spolu s @minodebnar zabezpečili kvalitné "MEGA" fotky a video, ktoré môžu používať aj ďalej! Hlavne ale, nezabudnuteľný zážitok pre ľudí s ktorými som sa mohol stretnúť! Na čom sa vozíme najbližšie?

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
8
Poslať správu
IVOV_DRIVE je o neobyčajnom nadšení pre autá! Stiahnuť veci z internetu vie dnes už každý, vytvoriť však unikátny obsah je umenie! Tu nájdeš autentické fotky, videjká a to, čo ma vo svete áut inšpiruje!

Chceš vedieť, keď IVOV_DRIVE pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.