13.9.2022 14:38

EškeBlog #1 - Skontrolovali sme Hyperpunk

Na úvod asi treba povedať, že sme naozaj netušili, či môžeme EškeRap blog dropnúť na Refresher. Keďže sa nám však nechcelo vymyslieť alternatívy, oprášime profil, na ktorom už blogy napísané máme.

Keď nám to vymažú, bude to úplne jedno, lebo EškeRap je debili. Už nejakú dobu nemáme vlastný web a články (ani EškeRap kategóriu) na webe Generácia Rapu nemáme rovnako tak, ako by kopa Slovákov nemalo mať volebné právo.

Asi už nebudem písať v množnom čísle, pretože každý OG vie, že EškeRap spravuje jeden jediný debili. Je fakt náročné písať stále tak, aby ste si mysleli, že za EškeRapom stojí tím ľudí. Občas sa dokonca cítime ako schizofrenik.

No ale. Prečo píšeme blog? Prečo tieto sračky nezostanú len na Instagrame? Prečo by si mal čítať zrovna toto? No pre kokot. V blogoch ťa budem informovať o posledných zásadných udalostiach na našej hudobnej scéne, no klasicky pôjde len o zásadné udalosti, ktoré sa týkajú yungstaz, lebo tak to má byť. Takže.

V metaverze hral Gleb, keď zomrela kráľovná

Ocenil niekto, že EškeRap bol asi jediné médium v severovýchodnej galaxii, ktoré o tejto udalosti neinformovalo? No, ono by aj informovalo, bohužiaľ, hľadal som koncert Gleba a Bejby Blue v Metaverze. Google Maps nepomohli, a tak musel vystačiť len livestream na YouTube. Po tejto smutnej udalosti by bolo smutné myslieť aj na kráľovnú. Ale inak je celkom haluz, že zomrela v rovnaký deň, ako skupine The Wilderness dropla album The Wilderness IV.

Ale nie, veď predsa koncert v metaverze je obrovská vec, najmä čo sa týka moshpitov. Bohužiaľ, podľa môjho úplne zbytočného názoru, (zatiaľ) väčší zážitok je pozrieť si záznam koncertu niekde na internete.

Hyperpunk! v Trnave

Ak sleduješ Eškererep EškeRap, musel by si byť poriadny bezočivec, aby si si nevšimol spoluprácu s Hyperpunkom. Posledný piatok odohrali chlapci koncert číslo 4, ktorý sa odohral na rovnakom mieste, ako ich premiéra - v trnavskom Zelenom kríčku. Ako CEO EškeRapu sa mi podarilo dostať až na ich štvrtý event, no musím povedať, že Hyperpunk je zážitok, ktorý odporúčam takmer každému.

S random ľudmi, ktorí na event prišli z celého Slovenska, sme si zaplatili niekoľko hotelových izieb, niekoľku menu v McDonalde a borovičku v Bille. Cestou do klubu sme prekľučkovali pomedzi koncert nejakej raperky alebo čo a len tak-tak sme stihli odísť, kým vystúpenie začal Kali.

Z (môjho) prvého Hyperpunku som mal mierne obavy, no ukázali sa ako úplne zbytočné, aj keď som patril zrejme k najstarším osobám v podniku. A určite som nikomu neplnoletému nekupoval alkohol.

Vlog dropnem jedného dňa na Instagram, ak sa podarí, tak aj na TikTok. A ak mi úplne zajebe, tak aj na Twitter, ak mi Fusci pošle heslo, lebo som ho zabudol.

Hyperpunk len potvrdil to, čo som si pár mesiacov myslel. Chalani si okolo seba vytvorili komunitu, ktorá nemá žiadny problém zohnať si niekoľko euričiek na to, aby precestovali kvôli koncertu celé Slovensko. Na také niečo sme asi všetci zvyknutí skôr pri menách ako Separ a tak.

Vraj bude ešte Hyperpunk vol.5 tento rok. Just sayin.

Releasy

Minulý týždeň asi nebol až tak zaujímavý čo sa týka domácich releasov, tak okrem hŕstky noviniek odporúčame aj staršie projekty, ktoré vznikli posledný mesiac.

The Wilderness - The Wilderness IV (album)

Vampire399 - Volumez 1: DarkneZzz (EP)

SAK10DENZ x BigSip - Renesancia (EP)

Redzed - Noise at a funeral (album)

Dušan Vlk - Korporát (EP)

Yzomandias x NobodyListen - J.EDEN E-G3N #freekarlo EDITION (mixtape)

Oskar feat. Ange Lo - Tung (videoklip)

Peniaze

Peniaze sú skvelé slovo. Je skvelé aj peniaze mať. No a ja ich nemám. Preto ak chceš podporiť túto krásnu platformu, na ktorej sa dozvieš všetko dôležité o mladých raperoch na Slovensku, môžeš poslať peniaze.

Rovnako tak môžeš tvojmu kamarátovi, ktorý rapuje, povedať, aby nám napísal. Vždy vieme niečo vymyslieť. Alebo ukradnúť nejaký nápad, čo si budeme klamať.

Ak nemáš peniaze ani ty, no rád by si podporil, môžeš zdieľať pičoviny z dielne EškeRapu. Napríklad aj tento akožeblog.

Ďalší blog v nedeľu?

Foto: kr1st1an.exe

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
8
Poslať správu
Niekto píše zmysluplné sračky, ja len sračky.

Chceš vedieť, keď _pluto pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.