14.1.2020 09:11

Inšpirácie na plesové outfity s našimi šperkami

Uplynulý víkend zahájil Ples v Opere plesovú sezónu. Ak sa v blízkej dobe chystáte zabaviť na plese a hľadáte inšpiráciu, môžno ju nájdete práve u nás.

Plesy sú príjemnou spoločenskou udalosťou zimnej sezóny, avšak mnohé dámy si často lámu hlavu práve s výberom vhodných šiat, doplnkov a šperkov. Každá chce byť výnimočne krásna, veď nie každý deň sa môžeme obliecť do nádherných elegantných dlhých šiat a cítiť sa aspoň na chvíľu ako princezné. Pripravili sme pre vás zopár farebných kombinácií, ktorými sa môžete inšpirovať a ak by vás zaujali šperky, môžete ich samozrejme objednať u nás.

Nestarnúca klasika

Jednoduché čierne šaty, kratšie aj dlhšie by mala mať v šatníku každá z nás. Je to kúsok, ktorý nikdy z módy nevyjde a dá sa vždy skombinovať inak. My sme k nim vybrali strieborné doplnky a vyšívané korálkové šperky s ligotavými kamienkami v strede. 

Mystická zelená 

Tmavozelené šaty zaručia nádych tajomna a určite upútajú všetkých naokolo. Navyše zamat sa po dlhých rokoch vrátil do módy, tak sa ho netreba báť využiť. Šaty sme doplnili jednoduchými šitými šperkami v rovnakom odtieni, aby vytvárali jemný akcent k šatám. 

Odtiene modrej

Netreba sa báť ani kombinácie viacerých odtieňov jednej farby. K jednoduchým tmavomodrým šatám sme zvolili kráľovsky modré doplnky a výrazné šperky, ktoré kombinujú snáď všetky odtiene. 

Prenikavá fialová 

Opäť kombinujeme viacero odtieňov jednej farby - tmavofialovú a magentu, ktoré dopĺňame šitými náušnicami inšpirovanými drúzou ametystu, ktoré kombinujú oba odtiene použité v outfite a prepájajú tieto dve farby.

Inšpirované folklórom

Pre tie odvážnejšie z vás sme vybrali bohémske šaty inšpirované folklórom. Tým, že šaty sú výrazné, vyberali sme jednoduchšie doplnky v červenej farbe a doplnili sme ich náušnicami, ktoré farebne ladia so sukňou.

Nežná pastelová

Pre tie nežnejšie dámy sme vybrali jemné odtiene pastelovej ružovej a broskyňovej s výraznými strapcovými náušnicami, ktoré sú vyšívané korálkami.

Extravagantná zlatá

Pre tie, ktoré sa neboja byť výrazné a extravagantné sme zvolili zlaté šaty doplnené čiernou a jednoduchými, ale efektnými náušnicami z korálok.

Veríme, že sa vám naše kombinácie páčia a možno vás do budúcna aj inšpirujú.

Šperky S&N

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Poslať správu
Voláme sa Rita a Ľubica, sme mama s dcérou a vyrábame šperky, baví nás to a robíme ich s láskou. Pracujeme s rôznymi technikami - s korálkami, živicou, polymérovými hmotami, so sklom, cínom. Snažíme sa vždy rozširovať svoje obzory a prinášať vám nové a originálne šperky. Väčšinu šperkov vyrábame iba v počte jeden kus, takže sa vám nestane, že na ulici stretnete niekoho s rovnakým šperkom, ako to býva pri sériovo vyrábanej bižutérii. Každý kus prejde našimi rukami a dbáme na kvalitu výrobkov. Nájdete ich na www.sperkysan.sk

Chceš vedieť, keď sperkysan pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.