premýšľam o kvalite..

dnešku ako asi....

priatelia imunni voči tomuto chaosu a skúsenosti nakazených na sk a blackoutu pánom šéf kucharom matovicom ,ako je možné že toľko ľudí sa nechá ovládnuť jedným chlapom,jednou vladou zo strachu ,že umrieme všetci,či hŕstka z nás? je možné že až tak sa bojíme o čosi čo raz istotne skončí a nikto nevieme kedy?!

sledujem príspevky na fc naozaj nuda 21 dňovej karanteny hranici s divadelnými predstaveniami nás všetkých čo sa radi zviditulnejeme a posielame všetky druhy vtipnych videi snáď už aj na verziu mrazika kde sa predvádza slečna a myslí si že je marfuska. kde sa na druhej strane chlap narazí trikot trtka ani neviem z akej krajiny a robí jogu a pritom mu guľky trčia,ako ďaleko zájdeme článkami typu že sa máme postaviť o určitej hodine a budeme scanovani a snímať sa teplota s id v ruke, vďaka bohu dôchodcovia nemajú fc lebo väčšina s nich by to bola schopná nasledovať a to by ťa druzica a jej optika neuniesla čo hlúposti by videla a exhibicionizmu v jednom štáte)).

prosím vás zabávajme sa je to fajn a potrebné odpútať pozornosť od zúfalstva ale nezabúdajme používať aj mozog keď nám úmyselne médiá ukazujú že zrazu vírus dosahuje vyššie čísla a treba komplet blackout,myslím že v tomto prípade to nedá ani jachym do poriadku v pavilóne C .

prajem krásny deň plný dobrej nálady a zábavy

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
1
Poslať správu

Chceš vedieť, keď zuzanajanosikova11 pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.

Ďalšie články autora

Zobraziť všetky
30.4.2020 09:10
nákupy online
14.4.2020 19:58
cesta naprieč