EPISS: Vlhkomer RWS DETECTOR pre hĺbkovú inšpekciu nehnuteľností

Inšpektori nehnuteľností dnes posudzujú kvalitné bývanie a výhodnosť kúpy. Okrem estetických nedokonalostí nájdu niektorí aj skryté chyby, ako je vlhká strecha, ktorá znamená problém = drahý problém

Tých najlepších spoznáte podľa vybavenia

Pomocou impedančného vlhkomera RWS Detector je možné zistiť vlhkosť v streche alebo fasáde aj bez nutnosti tzv. otvárania. Ide o nedeštruktívne zistenie, ktoré Vám môže ušetriť nemalé finančné prostriedky pri následnej oprave strechy, ktorá vplyvom vlhkosti znižuje svoju izolačnú schopnosť a ak je v nej drevo tak aj životnosť..

Neviditeľnú vlhkosť už podcenili mnohí

Dnešný trend drevodomov a plochých striech s drevenou nosnou konštrukciou v kombinácii so stavebným boom-om vyžaduje Vašu obozretnosť. Ako expertízna kancelária sa venujeme overovaniu vlhkosti už od roku 2014. Všetky stavby však nezachránime. Vyžadujte preto od inšpektorov pred kúpou aj túto službu. Je na streche štrková vrstvy? Jednoducho ju jemne odhrňte spolu s geotextíliou v ploche 40x40cm a prístroj priložte na suchý povrch. Množstvo meraní odporúčame min. 3ks/strecha.

Neviditeľnú vlhkosť už podcenili mnohí

Dnešný trend drevodomov a plochých striech s drevenou nosnou konštrukciou v kombinácii so stavebným boom-om vyžaduje Vašu obozretnosť. Vyžadujte preto od inšpektorov aj túto službu.

Objednávky, rady a naše skúsenosti získate na: [email protected]

www.episs.sk/obchod

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu

Chceš vedieť, keď stanislav sutliak pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.