CONTROFOIL BLUE TEX s antikoróznou a ochrannou vrstvou nie je parozábrana

Nová generácia CONTROFOIL BLUE TEX pre iskrové skúšky je membrána s najlepšou elektrickou vodivosťou a s jedinečnou viacúčelovou antikoróznou, ochrannou a mikroventilačnou vrstvou BLUE TEX

Najlepšia a dlhodobá elektrická vodivosť

Každá detekčná vrstva CONTROFOIL obsahuje celoplošnú kvalitnú hliníkovú vodivú vrstvu. Na rozdiel od vodivých geotextílií s elektrickým odporom takmer 10 000 Ω, kde sú vodivé vlákna iba bodovo alebo dokonca ani nespojené. Ochranu hlavnej vodivej hliníkovej vrstvy pred povrchovou oxidáciou - koróziou zabezpečuje antikorózna vrstva BLUE a odteraz nová multifunkčná vrstva BLUE TEX

CONTROFOIL nie je parozábrana

Hliníkový povrch roliek môže pripomínať parozábranu menej skúseným stavbárom. Bližší pohľad odhalí hustú mikroperforáciu. Parozábrana je vrstva, ktorá nesmie prepustiť nič a má ekvivalentnú difúznu hrúbku viac ako sd 150 m. Parobrzda je vrstva, ktorá má niečo prepustiť a musí mať ekvivalentnú difúznu hrúbku menej ako sd 150m. CONTROFOIL má ekvivalentnú difúznu hrúbku sd 0,65 m. Tak čo poviete?

BLUE TEX je viac ako len antikorózna vrstva

Prvá generácia antikoróznej vrstvy BLUE EDITION (modrý náter) na hlavnej vodivej hliníkovej vrstve bola skvelá! Druhá generácia antikoróznej vrstvy BLUE TEX dokáže však oveľa viac ako len chrániť hliníkovú vrstvu po dlhú dobu. Je jedinečná!

BLUE TEX je tiež dokonalá ochranná vrstva

​Chráni hlavnú vodivú hliníkovú vrstvu pred poškodením pri chôdzi po nej počas práce a tiež pri dlhodobej inštalácii. Takže už žiadne poškodenie!

BLUE TEX je aj absorpčná vrstva

Vrstva BLUE TEX má tiež dobré absorbčné vlastnosti. Kondenzované množstvo vodnej pary pod fóliou mPVC teda netvorí stekajúce kvapky. To je úžasné nie!

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu

Chceš vedieť, keď stanislav sutliak pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.