Woke as FOK v slovenskej diplomacii

Občas proste treba ísť radšej s vlnou ako proti nej.

Toto bude krátky príspevok toho woke, čo sa podarilo vykonať našim diplomatom, ktorí sú predsa len, ruku na srdce, k tomu prebudenému západu bližšie.

Náš veľvyslanec v Austrálii Tomáš Ferko bojoval proti bezdomovectvu prespávaním na ulici. Ja som sa týmto činom inšpiroval a tak dnes bude bojovať proti alkoholizmu pár pivami. Povedal by som, že Ferko má gule, ale to je v dnešnej dobe už necitlivý pojem, ktorý môže niekoho zraňovať, tak poviem iba, že Ferko má guráž.

Náš Minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky Ivan Korčok išliel s ministerskými zahraničnými kolegami potužiť vzťahy a ukázal nám , bežnému pospolitému ľudu, že oni to s odstupmi kvôli pandémii myslia vážne a že to nie je žiadna sranda a tak minister zavesil na FB túto fotečku:

Škoda len, že pripojil do toho istého albumu jednu žoviálnejšiu, kde už vážnosť šírenia pandémie chalani zas tak vážne nebrali:

Do tretice sa Zastúpeniu Európskej komisie podaril počin, ktorý by sa nedal nazvať woke ani náhodou. Skorej sa jedná o vchol trápnoti a napodobenie humoru začiatku 90. rokov. Však občas sa nezadarí. Škoda len, že sme sa na túto trápnosť zložili z verejných zdrojov. Nedá sa to opísať, musíte kliknúť sem a porieť si to sami.

The end.

Peace!

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
4
Poslať správu
Zlý človek už na prvý pohľad.

Chceš vedieť, keď ZaMüsli pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.