25.8.2020 12:36

Role-Playing – 7 vášnivých nápadov, ako si okoreniť sex

Role-Playing, v preklade hranie sa na role, je skvelým spôsobom, ako sa s vašim partnerom vyhnúť všetkým prekážkam, vžiť sa do postavy a prežiť svoje najvysnívanejšie sexuálne fantázie.

Role-Playing, v preklade hranie sa na role, je skvelým spôsobom, ako sa s vašim partnerom vyhnúť všetkým prekážkam, vžiť sa do postavy a prežiť svoje najvysnívanejšie sexuálne fantázie. Boli ste na strednej buchnutý do vašej sexi profesorky? Alebo sa vám páčil váš niekdajší šéf či barman z miestnej kaviarne? Alebo vás vzrušuje predstava sexu s náhodným cudzincom? S Role-Playingom si to môžete všetko vyskúšať, ba dokonca aj viac a to bez podvádzania a ohrozenia vášho vzťahu!

Zaujali vás pri sledovaní obľúbených filmov a seriálov erotické scenáre, ktoré by ste si najradšej vyskúšali aj vo vlastnej posteli? Tak prečo to nevyskúšať. Veď väčšinu pomôcok potrebných k Role-Playingu máte doma, prípadne navštívite sexshop. Ak ste v Role-Playingu nováčik, možno neviete, kde a ako začať. V tomto článku sme si pre vás pripravili 7 skvelých tipov a nápadov, ako na Role-Playing. Či už obľubujete klasiku (policajt, zdravotná sestra) alebo niečo menej konvenčné (fotograf a modelka), rozhodne si prídete na svoje!

Študent a profesorka (alebo obrátene)

Prihláste sa (áno, presne ako v škole), ak ste sa niekedy platonicky zamilovali do vašej profesorky. Pri radovánkach medzi fiktívnym študentom a profesorkou je to často o dominancii – skvelá príležitosť vyskúšať pri sexe bitie po zadku. Ak ste dáma a radi by ste sa chopili role učiteľky, nahoďte na seba sexy obtiahnutú sukňu, priehľadnú blúzku či košieľku a zvodný, no zároveň prísny pohľad. Erekcia u vášho partnera je zaručená. Ak si však nespraví domáce úlohy a svoju mileneckú povinnosť, nebojte sa ho potrestať!

Dvaja neznámi

Nie všetky radovánky a scénky s vaším partnerom musia prebiehať výlučne v spálni. Vyrazte zo svojho hniezdočka lásky a predstierajte, že ste dvaja neznámi, ktorí sa práve stretli v bare a ktorí si pri dobrom drinku padli do oka. Možno medzi vami znova preskočí tá vášnivá milenecká iskra a netrpezlivo si to rozdáte za dverami verejnej toalety.

Šéf a jeho sekretárka

Sex s vaším skutočným šéfom môže byť veľmi problematický a niekedy aj desivý. Avšak ak ho predstierate s vašim partnerom, môžete sa tešiť na vášnivý zážitok. Ak ste v roli sekretárky, oblečte si starú blúzku, ktorú si zo seba necháte strhnúť vašim divokým milencom. Na druhej strane, partneri by mohli siahnuť po obleku a kravate, s ktorou môže byť pri sexe taktiež patričná zábava. Najlepšou časťou tejto hry je však orálne obšťastniť toho druhého pod stolom. Ak nemáte pracovňu, postačí aj jedálenský stôl, stačí zapojiť kúsok predstavivosti.

Masér a jeho klientka

Táto rola je dokonalou voľbou na to, aby ste ukázali svoje masérske schopnosti alebo si len tak ľahli, relaxovali a prijímali horúce dotyky v šere izby, osvetlenej tlejúcimi sviečkami. Hraním sa na maséra a klientku (respektíve naopak) sa nedočkáte len masáže. Váš partner vám svojimi službami môže garantovať taktiež šťastný koniec vo forme slastného orgazmu.

Fotograf a modelka

Ak svojmu partnerovi dôverujete natoľko, aby ste mu zverili svoje nahé fotky, kúpte si jeden Polaroid a zahrajte sa na perverzného fotografa, ktorý si svoju polonahú modelku vychutná všetkými možnými spôsobmi. Takáto scénka vo vás môže pretrvávať dlhšie ako jednu vášnivú noc, keďže sa k svojim fotografiám môžete kedykoľvek vrátiť. Ak však nie ste stotožnení s nahými fotkami, vezmite do ruky hračkársky fotoaparát a predstierajte, že je pravý. Koniec koncov, Role-Playing je najmä o predstavivosti.

Francúzska slúžka a pán domu

Táto scénka je starou dobrou klasikou, ktorá však nikdy neomrzí. Dáma sa nahodí do zvodného kostýmu pod ktorým sa ukrýva erotická bielizeň, pokľakne na kolená s cieľom dočiahnuť na ťažko dostupné miesta a zábava sa môže začať. Navyše, ak si zaobstaráte prachovku, v skutočnosti dokážete aj niečo upratať. Multi-tasking ako sa patrí!

Lekár a pacientka

Najvzrušujúcejšou časťou tejto hry na role je vyšetrenie vo forme skúmania partnerkinho zvodného tela. Ak ste dáma, zahrajte sa na pacientku, ľahnite si na pohodlné miesto a nechajte svojho partnera, doktora, preskúmať každý kúsok vášho tela, dráždiť vaše vzrušené bradavky a prstami dôkladne „vyšetriť“ vašu mušličku. Pokojne pri tom môže použiť aj latexové rukavice, ktoré doktori často používajú. Táto scénka je v skutočnosti veľmi jednoduchá na vyskúšanie, keďže sú spomínané pomôcky ľahko dostupné v najbližšej drogérii.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
5
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Petricek852 pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.