23.3.2021 11:24

Ako investovať do vegánskych burgerov?

Spojenie vegánstva a investovania je možné!

Naše presvedčenie, hodnoty a životný štýl ovplyvňuje celú planétu a životné prostredie okolo nás. Zamyslel si sa niekedy nad udržateľným spôsobom stravovania? Je vegánstvo budúcnosť?

Je vegánstvo budúcnosť? Vegánstvo nie je iba krátkodobý trend, je to spôsob života a stravovania, ktorý ovplyvňuje naše zdravie, emisie, globálne zdroje a v neposlednom rade život zvierat. Jednou zo spoločností, ktorá vyrába vegánske „mäso“ je aj spoločnosť Beyond Meat.

Fenoménom sa stal ich slávny burger vyrobený výhradne z rastlinných ingrediencií a prísad! Produkty od tejto spoločnosti chutia aj mäsožravcom, práve tu našiel Beyond Meat dieru na trhu. Veľa ľudí z môjho okolia si uvedomuje, že aktuálna situácia s obrovskou spotrebou mäsa nemusí byť do budúcnosti udržateľná. Teda aj keď nie sú vegáni, tak chcú z času na čas prispieť k zlepšeniu životného prostredia a začnú obmedzovať mäso. Ak by napr. 50 % ľudí žijúcich na našej planéte obmedzilo konzumáciu mäsa iba na víkend, čo by nasledovalo?

Prečo investovať práve do Beyond Meat? Pozrime sa na spoločnosť Beyond Meat ako na potencionálnu investíciu do budúcna. Na trhu s akciami je ešte len od roku 2019 ale už teraz by si mohol na kúpe akcií pekne zarobiť. Poďme si ukázať reálny príklad investovania v čase, konkrétne do akcií Beyond Meat. Sumu 1000 eur sme investovali hneď ako sa Beyond Meat objavil na burze, po 20 mesiacoch by sme boli v slušnom zisku.

Investícia do Beyond Meat môže byť zaujímavým spojením našich hodnôt a budúcnosti. Ak potrebuješ pomôcť so zhodnocovaním peňazí, prípadne chceš sa dozvedieť viac o investíciách do akciového trhu, tak sa nám neváhaj ozvať!

www.mafinn.sk

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu
Webový portál Mafinn TI ukáže, že investovanie je jednoduchá, chutná a dôležitá súčasť bežného života.

Chceš vedieť, keď Mafinn pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.