12.4.2021 14:21

Je investovanie do Walt Disney rozprávka alebo sci-fi?

Brand Walt Disney poznajú deti, i dospelí. Čo však stojí za úspechom tejto spoločnosti, kde nechala svoje stopy a ktorá postava z ich dielne má najviac meme v posledných mesiacoch?

Všetko sa dozvieš v našom článku, a aj to ,koľko si mohol zarobiť na ich akciách!

Slávna myšlienka od Walta Disney je pre mňa krásnou inšpiráciou: „If you can dream it, you can do it.“ V skratke vystihuje filozofiu spoločnosti a dáva nám zároveň nádej, že môžeme svoj sen aj prežiť.

Ako dieťa som milovala ich rozprávky hlavne vďaka nádherným animáciam. Kto z vás nepozná rozprávku od Walt Disney – Snehulienka a sedem trpaslíkov, nech si ju ide okamžite pozrieť!

Spoločnosť Walt Disney už dávno nie je iba tvorca nádherných animovaných rozprávok. Spolu so svojimi dcérskymi a pridruženými spoločnosťami je popredným diverzifikovaným medzinárodným rodinným zábavným a mediálnym podnikom. Jej hodnota je aktuálne 353.94B dolárov! Pod spoločnosť patrí napríklad aj Marvel, Pixar, slávne Star Wars, streamovacia služba Disney+, Disney Landy vo viacerých krajinách, kanál National Geographic, Hulu Originals a mnohé ďalšie. Mojou najobľúbenejšou postavičkou a zároveň veľkou inšpiráciou pre tvorcov meme je Baby Yoda! Túto najviac cute postavu batoľaťa mimozemského druhu nájdete v novom seriály The Mandalorian.

Teraz sa poďme pozrieť na reálny výpočet výnosov v prípade investovania 1000 eur do akcií po dobu 5 rokov:

Akcie rástli celkom slušne a zisk by mohol byť samozrejme vyšší. Záleží iba od teba, koľko chceš investovať. Ak sa nevieš rozhodnúť, ktorá cesta je pre teba výhodnejšia, tak nám napíš na www.mafinn.sk Autor: Lucia z Mafinnu Zdroje: www.thewaltdisneycompany.com, www.unsplash.com

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu
Webový portál Mafinn TI ukáže, že investovanie je jednoduchá, chutná a dôležitá súčasť bežného života.

Chceš vedieť, keď Mafinn pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.