13.4.2021 13:11

Coinbase môže byť nový Western Union!

Alternatívne meny a investovanie, digitálne banky a inovatívne riešenia pomocou nových technológií sú novou realitou. S touto realitou majú mnohí ľudia problém.

Tí, ktorí sa chytia potenciálnej šance dosť skoro, môžu vyhrať "jackpot".

Mnoho ľudí v našom okolí hovorí o alternatívnych menách, alternatívnom investovaní, myslia si, že súčasný finančný systém nie je udržateľný a neveria, že súčasný dôchodkový systém prežije, kým sa dostaneme do dôchodku. Aby sa s tým vyrovnali, snažia sa nájsť spôsoby, ako udržať hodnotu svojho majetku, na ktorý tvrdo pracovali.

Niekto to robí nákupom fyzického zlata, niekto akciami a ďalší investovaním do kryptomien. Každý počul o bitcoinoch a veľká časť ľudí počula aj o alternatívnych kryptomenách. Ak chcete investovať do rovnakých prostriedkov, musíte mať prístup do jednej zo svetových zmenární.

O spoločnosti Coinbase Jednou z nich je Coinbase, najväčšia americká kryptoburza. Ponúka širokú škálu produktov vrátane investovania do kryptomien, pokročilej obchodnej platformy, depozitných účtov pre inštitúcie a peňaženky pre malých investorov.

Na konci roku 2020 zaslala spoločnosť Coinbase do SEC /Security Exchange Comision/ predbežné dokumenty, kvôli prihláseniu sa na burzu s akciami. Týmto krokom sa uvedenie na burzu stalo len otázkou času. Hodnota spoločnosti sa odhaduje na 70 až 100 miliárd dolárov. Celé nadšenie okolo tejto americkej burzy s kryptomenami rastie a rastie aj záujem ľudí o kryptomeny. Od začiatku roku 2020 vzrástol bitcoin o zhruba 600%, zatiaľ čo ethereum vzrástlo o viac ako 1000%. Neviem ti povedať a ani poskytnúť odhad, o koľko akcie spoločnosti Coinbase porastú, ale môžem ťa spojiť s našimi partnermi, ktorí vedia od A po Z, ako môžeš investovať alebo obchodovať s akciami, hneď ako budú verejne dostupné. Rád by si vedel viac? Napíš nám na www.mafinn.sk a my ťa budeme čoskoro kontaktovať! Autor: Jozo z Mafinnu Zdroje: www.coinbase.com

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu
Webový portál Mafinn TI ukáže, že investovanie je jednoduchá, chutná a dôležitá súčasť bežného života.

Chceš vedieť, keď Mafinn pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.