18.11.2017 08:30

Blúdenie 6

18+
CITLIVÝ OBSAH
Článok môže obsahovať:
produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
sex, nahotu a iný nsfw obsah
násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
MÁM NAD 18 A CHCEM ZOBRAZIŤ OBSAH
Príbeh o mne...

Ja som zatiaľ naštartoval notebook a prihlásil sa na iboys. Pali mal v statuse, že je vo vážnom vzťahu a ja som urobil to isté. Mal som tam zopár neprečítaných správ, na ktoré som odpovedal. Zrazu mi prišla správa od chalana s nickom „TheBestBoy“ a textom: „No vidím, že Palino má ďalšieho krásavca, tak si uži tých pár dní. Chudera“ ... Zostal som ako obarený. Tak, toto bol jeho bývalý. V profile som zistil, že sa volá Tomáš a aj to, že som ho poznal z videnia. Bol som úplne rozhodený. Ja som chudera??? Vôbec som nečakal, že vzťah s Paľom bude vystavený skúške už takto skoro. Tomáš evidentne Paľa stále ľúbil a jeho vyrývačná správa bola len dôkazom jeho žiarlivosti. Však kto by aj na Paľa nežiarlil.

Dni utiekli ako voda, s Paľom sme už tri dni neboli spolu, pretože mal veľa práce, keďže všetko odkladal, aby sme mohli byť spolu, no pre mňa to bola ako večnosť. Nevedel som sa na nič sústrediť, myšlienkami som bol stále s ním. Ani som si nevšimol ako a bol tu deň D! Deň mojich 15. narodenín. Celé týždne som sa tešil, potom príde jeden chlap, prevráti mi svet hore nohami a ja na svoje vlastné narodeniny skoro zabudnem. Trochu ma mrzelo, že som oficiálne nevydržal so sexom až do tohto dňa, ale cítil som, že to tak má byť. BTW, ten sex bol fakt úžasný.

Po rannej sprche som prišiel do kuchyne, kde už boli prichystaní naši, na stole veľká torta so sviečkami, ktoré symbolizovali číslo 15 a vysmiate tváre mami a otca. Oni mali normálne väčšiu radosť ako ja.

„PREKVAPENIEEEEE!“ kričali ako zmyslov zbavení a ja som sa tváril, že som to už po 15. krát nečakal, potom nasledovali formality ako sfúknutie sviečok, pri ktorom som si prial, aby to s Paľom vyšlo. Poobede prišli sestry aj s deťmi a darčekmi. Dostal som nejaké 2 knihy, ktoré neprečítam, lebo knihy nečítam (to si nechávam na dôchodok), značkové spodné prádlo (akoby som si ho nevedel kúpiť sám, aspoň, že bolo značkové), kozmetiku a nejakú tú hotovosť od oca. Ten si ma zavolal bokom od zvyšku rodiny. „Peťo, keďže máš 15 a zákonne už môžeš s nejakou babou... Však vieš čo,“ šepkal a ja som sa cítil neskutočne trápne. „Jebať. Oco neboj sa to povedať nahlas. Áno, už môžem, o tom viem. Kam tým smeruješ? Máš pre mňa niekoho?“ spýtal som sa s úškrnom. „Dá sa to povedať aj slušnejšie. Ale fajn, ako chceš. Chcel som len, že zajtra s mamou odchádzame do toho Španielska a máš na týždeň voľný byt. Len prosím ťa, nerob moc bordel... A uži si to,“ povedal a žmurkol. Bože, keby ten vedel, ako si to užijem, neusmieval by sa tak :D .

Večer, keď sestry odišli som sa začal v izbe obliekať, pretože mala prísť po mňa Mia.S Palim som volal, že v noci príde po mňa a oslávime moje narodky spolu. Narodky aj voľný byt. Práve som sa obliekal v izbe, keď mi zazvonil mobil. Volala Mia. „Ahoj Peťko, už si ready? My sme už dole pred tvojou bránou,“ oznámila s radosťou v hlase. „To už???!!! Ja sa akurát pripravujem, ale do 5 minút som dole,“ odvetil som, zložil a dokončil styling vlasov. Pred bránou čakali všetci z auta von. Mia kráčala priamo ku mne aj s čiernou šatkou. „Prepáč, ale patrí to k prekvapeniu“ povedala a zaviazala mi oči. Nemal som ani kedy protestovať a len som sa rozosmial, pretože to bolo divné. Celú dobu v aute si ma doberali. Začal som už byť nervózny, keď auto zrazu zastalo a Luky vypol motor. „Teraz ma znásilnite?!“ spýtal som sa pobavene. „Také niečo,“ povedal s úsmevom Luky a pomohli mi vystúpiť z auta. Mia mi dávala dole šatku z očí, keď som uvidel svoje prekvapenie. Stáli sme pred Šangajom. Pre nezasvätených, Šangaj je gay podnik asi 4 km od môjho domu. „PREKVAPENIEEEEEEE!!!!!“ všetci naraz skríkli a ja som stál v nemom úžase. „Pripravili sme pre teba oslavu, budú tam aj neznámi ľudia, ale o pár minút je krájanie torty a malý darček,“ povedala Mia vo dverách. Mal som šťastie, pretože práve dnes mal službu vyhadzovač, z ktorého som bol už niekoľko mesiacov mimo a často som si ho pri samoregulačných hrátkach predstavoval :D „Áaaaa, tak to je ten váš oslávenec, tu máte náramky, že patríte k oslávencovi a ja sa k vám po krájaní pridám,“ povedal, aj keď som nechápal, čo tým myslel. Luky na mňa žmurkol. Tak teraz som bol už naozaj mimo. V klube už všetci kričali moje meno a DJ kričal niečo tiež, no ja som nevnímal. Bol som zarazený. Toto som naozaj nečakal. Luky a ostatní chalani v gay klube? A dobrovoľne? Ja som v sne.

Torta bola neskutočné dobrá a absolútne som zabudol na darček. Zrazu sa svetlá stlmili, oproti tyči bola stolička a DJ ma ťahal za ruku, nech si sadnem. „Aj keď vieme, že Peťo dnes oslavuje len 15, máme pre neho jedno neprístupné prekvapenie. Peťo, uži si to, je to len pre teba,“ všetci začali tlieskať. Z reproduktorov začala hrať pieseň od Michaela Jacksona -Who is it- a ja som nervózne čakal, čo sa bude diať. Zrazu od hlavných dverí postupne prichádzala tmavá silueta. Nemohol som uveriť vlastným očiam. Bol to Rišo, môj vysnený vyhadzovač. Bol v policajnej uniforme. Na očiach mal letecké Ray Bany a brutálne pasovali k jeho vyholenej blonďatej hlave. „Niekto tu má čerstvých 15 a ja som sa rozhodol, že budeme oslavovať rovno jeho 18tku!“ skríkol na čo všetci začali tlieskať. Dal si dole bundu, košeľu, nohavice a zostal len v čiernych tangáčoch. Jeho nádherne vyrysované telo, široký hrudník, mocné ramená a tie najširšie stehná mi spôsobili neskutočnú erekciu. Rišo si to všimol a začal sa svojimi polkami obtierať o môj 20cm nástroj. „Tu má niekto radosť,“ povedal a pokračoval. Nitka na tangáčoch mu krásne rysovala tie nádherne polky. „Keďže má Peťko len 15, tu musíme zo zákona prestať,“ oznámil, na čo všetci vrátane mňa začali bučať. Potom sa naklonil k môjmu uchu a pošepkal, „ pokračovanie až osobne, ak budeš chcieť.“ Nevedel som na to nič povedať. Všetku krv som mal vo vtákovi.

Ponáhľal som sa k Mii, ktorá sa stále smiala a povedala mi, že musí všetkých gayov odstrkovať od Lukyho lebo ho stále otravovali. V tom som zacítil vybrovanie mobilu. Volal mi Paľo, fasa.

Vybehol som von a zodvihol. „Áno láska?“ „Peťko, kde ťa mám vyzdvihnúť? Som na ceste kúsok pred Vrútkami,“ povedal Pali. „Miláčik, my sme s Miou v Šangaji, tak príď sem. Už sa na teba teším,“ odpovedal som a tešil sa na to, keď budem konečne cítiť jeho vôňu. „Fajn, do 5 minút som tam. Neboj sa, dám si pozor.“

Šiel som sa rýchlo rozlúčiť s Miu a ostatnými. Bol som už pri dverách keď ma niekto chytil za ruku. Obzrel som sa, bol to Rišo. „Peťko, prepáč, viem, že sa asi ponáhľaš, ale musel som ti dať toto,“ podával mi kúsok papiera, „ je to moje číslo, budem rád, keď sa ozveš. Tak pekný zvyšok večera,“ pobozkal ma letmo na líce a stratil sa v dave. Číslo s lístka som si rýchlo uložil do mobilu pod menom „Ďarček“ . Vonku už čakal čierny Passat.

„Ahoj krásavček, ty si ale sexy,“ pozdravil ma Palino a daroval mi vášnivú pusu. „Ahoj láska, poďme rýchlo do súkromia,“ odvetil som nedočkavo.

Cesta bola zahalená do tmy a všade naokolo len príroda. Pali sa na mňa stále pozeral a zrazu povedal: „Kurva, ja to nevydržím, strašne ma rajcuješ.“ Náhle na to zaparkoval na odpočívadle. „Poď dozadu,“ povedal nedočkavo a ja som poslúchol. Presadol som si dozadu a ani som si nestihol sadnúť, keď sa ma začal vášnivo dotýkať a bozkávať. Ťahal ma ústami za bradavky, honil vtáka, fajčil, lizal dierku a nakoniec si naslinil svojho krásavca a vložil ho do mňa. Od bolesti som vykríkol, ale hneď na to ma zalial krásny pocit, pretože som bol nadržaný už od Rišovho striptízu. Kričali sme, dychčali sme, okná boli zarosené, odrážali sa v nich len svetlá okoloidúcich aút. Palino vo mne krásne jazdil, ja som si ho užíval, keď som zrazu cítil zašklbnutie a Paľov posledný hlasitý výkrik. Cítil som v sebe teplo a tiež som začal striekať. Palino sa ma neprestával dotýkať, užíval si moje telo plnými dúškami.

Po očistený sme sa presunuli na predné sedadlá a pokračovali v jazde. „Ty si neskutočný divoch. Milujem sex s tebou, to tvoje mladé telíčko,“ rozplýval s Paľko. „Ďakujem za krásny darček,“ poďakoval som a odvďačil sa bozkom. „To ešte nebolo to hlavné láska,“ priznal sa Palino.

Ja som sa však myšlienkami vrátil k Rišovi. Uvedomil som si, že pri sexe s Paľom som si predstavoval jeho. Zahnal som tie myšlienky do kúta a tešil sa na Paľove prekvapenie.

Čo bolo jeho prekvapením a ako sme si užili týždeň bez rodičov sa dozviete v ďalšom pokračovaní mojich poviedok. Dúfam, že sa vám dnešný diel páčil, svoj názor môžete napísať do komentárov, ďakujem za akúkoľvek reakciu.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
4
Poslať správu
Mladý chalan z BA, ktorého baví písanie...

Chceš vedieť, keď Peter93 pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.