30.9.2020 11:16

Evolution 3 - Čo teraz?!

18+
CITLIVÝ OBSAH
Článok môže obsahovať:
produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
sex, nahotu a iný nsfw obsah
násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
MÁM NAD 18 A CHCEM ZOBRAZIŤ OBSAH
Ďalšie pokračovanie poviedky :)

„Ja som zas rád, keď vypadnem z domu. Máme asi nejakú krízu. Boli sme až tak dokonalí, že to začalo byť nedokonalé. A obaja utekáme z domu, keď sa dá,“ cudzím chlapom by som toto hovoriť nemal.

„Ja som to mal tak s manželkou, keď som vedel, že ma berú aj chalani. Ale s tým ťa nechcem zdržiavať,“ povedal a odpil si zvyšok fľaše.

„Nie, kľudne, znie to zaujímavo. A prinesiem Ďalšie dve fľaše,“ ponúkol som sa.

„Dones dve alká. Dnes tu budem spať,“ povedal a ja som sa na ten príbeh tešil.

„Manželku, Lauru, som stretol ešte na výške v Bratislave. Nikdy som nečakal, že by som mohol mať niečo s chalanmi, aj keď na vojne potom boli nejaké pokusy, ale skôr to bolo z nudy ako z nejakej túžby. No zobrali sme sa, mali krásne obdobie, mali sme Adriána, teraz má 16 a keď mal 10, tak som to už nevydržal a priznal sa Laure, že som Bi. Teda viac gay ako hetero, ale skôr je to pre mňa príjemná nálepka, pretože to znie lepšie ako byť gayom s dieťaťom.

„Tak to klobúk dole, a ako to vnímajú?“ spýtal som sa a začal cítiť pivo.

„No Laura bola v šoku, mesiac sa so mnou nebavila a Adrián, môj syn, to celé nechápal. Odišiel som vtedy do Talianska a robil tam. Po 5 rokoch som sa vrátil a posledný rok je to fajn. Laura má nového muža a Adriánovi lezieme na nervy kvôli jeho puberte, takže nás niečo spája.,“ priznal sa,“ ani neviem, prečo ti to hovorím. No Nika strašne rada hovorí o mojej situácií a potom sú niektorí ľudia z toho mimo a pozerajú na mňa ako na divného,“ povedal a dopili sme druhé pivo.

„No ty to máš viac menej za sebou. My máme teraz nejakú krízu a zdá sa, že ani jeden z nás s tým nechce nič mať a ani to riešiť. Tak sa len hádame alebo je doma to trápne ticho,“ priznal som situáciu u nás doma. Tiež som nevedel, čo to hovorím, ale chcel som to povedať niekomu nezaujatému.

„No buď vás to posunie ďalej alebo skončíte. Takto sa dlho fungovať nedá. Potom si človek vyhadzuje na oči akúkoľvek špinu, len aby ten druhý neublížil tomu druhému,“ povedal Roman a ja som to cítil podobne.

„No, musím ísť, zavolám si taxík. Ďakujem za pokecanie a zajtra prídem už ako zákazník,“ rozlúčil som sa a zavolal si taxík.

„Dik za pokec a dávaj si pozor,“ povedal Roman a rozlúčili sme sa.

Cesta taxíkom domov bola zvláštna. Doposiaľ všetci sa tvárili, že sme super a dáme to znova do poriadku, no Roman bol jediný, kto to videl triezvo. Buď to prežijeme, alebo bude koniec.

Borys doma nebol. Dal som si sprchu a otvoril Ďalšie pivo. Nechcel som sa ožrať s Romanom, lebo by som povedal aj to, čo nechcem. Zrazu mi prišla správa.

„Ďakujem za krásny večer muco. Teším sa na zopakovanie!“ ... Zlatý je ten Roman. No potom som si všimol odosielateľa: Borys

Nalial som si plný pohár a vypil ho na ex. Odpísal som „Aj ja som mal krásny večer. A teraz som rád, že bol bez teba“

Keď už podjebávam, aspoň si dávam pozor a nerobím chyby.

Myslím, že mi zomrel ďalší pes...

Zavolal som Lucke, či by som mohol prísť. Súhlasila, bola doma sama a mala depku. Zobral som zvyšok fľaše a zavolal si taxík. Svoju prvú výplatu miniem za taxíky.

„To je idiot. Bez debaty. Aj vieš s kým bol von?“ spýtala sa Lucia pri druhej vypitej fľaši.

„Netuším, asi s niekým, za kým chodil, keď mi hovoril, že ide na kliniku. Myslíš, že preto nechcel prebúdzať náš umierajúci vzťah?“ spýtal som sa viac menej sám seba.

„Asi si urobil zadné vrátka. Presne o tomto som dnes hovorila. Ty si sa snažil, on ti chcel hovoriť do budúcnosti a pritom si budoval vlastnú s niekým iným,“ začala zvyšovať hlas Lucia.

„A najmä, žiadne otvorený vzťah,“ moje artikulačné schopnosti sa strácali.

Zazvonil mi telefón.

FaceTime audiohovor – Borys

„Prosím?“ zodvihol som.

„Kde si? Chcel by som ti to vysvetliť,“ povedal a ja som mu mal chuť povedať niečo hnusné a po poľsky, no nevedelo mi nič napadnúť.

„Som u Lucii, už som troššku opitý a nechce sa mi s tebou.. rozprávať. Môžeme sa stretnúť včera, zajtra myslím, večer... Len mi napíš, kedy budeš doma. Čau,“ zložil som.

„To bolo fajn,“ uznala Lucia a padla z gauča. Začali sme sa smiať a otvorili ďalšiu fľašu.

Ráno som mal v ústach chuť ako po vyprážanom tofu zapitom zákvasom. Bol som len v slipoch a Lucia bola nahá úplne.

„Preboha, čo sa tu dialo?“ spýtal som sa, keď som ju tak zbadal.

„Čo?“ zdvihla sa zo zeme Lucia.

Pozrel som sa na mobil, kde som mal asi 20 reakcií na Instagram.

Potom som si pozrel storky z noci, čo som hneď oľutoval. Boli sme tam mimo, neartikulovali sme, jediné, čo som vedel vysloviť bolo „Neznášam Poliakov“ a inak zas len bláboly. Instagram by mal mať nejakú kontrolu, čo je človek pri zmysloch, kým niečo povolia.

Správy boli väčšinou od buzien, že som už voľný a môžeme sa stretnúť, jedna od Mii, že či som v poriadku a od mamy (áno, moja mama má Instagram), že by som nemal piť aj keď už som dospelý.

Videl ju aj Borys, no bez reakcie. Hneď ako som si na neho spomenul a na to, čo sa včera stalo, som sa šiel vyvracať. Nepomohlo. Riešiť som to musel aj tak.

Jediné, čo som od Borysa na telefóne videl bola správa, že doma bude celý deň a že sa chce porozprávať.

Potom mi nabiehali myšlienky typu „Kde budem bývať?“ „Naspäť k rodičom?“ alebo „Je to koniec a ja už nič nechcem“, no opúšťal som sa už tu. Toto sa mi stalo prvýkrát, že som bol podvedený. Vždy som mal rozchody, teda s tými dvoma, len ako vyústenie hádky a rozchody z nevery som vždy pozoroval len z diaľky. Tak takto sa cíti človek, ktorý je podvedený?

Cestou domov som si uvedomoval, že som to chcel ešte zachrániť, pretože ak sa rozídeme, tak to bude bolieť a bolieť to bude preto, lebo Borysa ľúbim. Asi mi bolo až moc dobre, a preto som hľadal problémy.

Odomkol som byt a videl Borysa na gauči.

„Ahoj,“ nesmelo som pozdravil. Urazenie a nenávisť bola už preč. Asi v Luckinej bytovej kanalizácií. Teraz prišla na rad úzkosť a strach z toho, čo nastane.

„Donesiem ti vodu?“ spýtal sa Borys a ja som len prikývol. V hrdle som mal len guču...

„Prepáč za tie Instastorky, bol som namol,“ kajal som sa.

„Videl som.“

„Po včerajšku som musel,“ priznal som sa.

„Ja sa ti tiež ospravedlňujem za tú správu. Mal som ti to povedať inak a najmä skôr. Bol som s chalanom, s ktorým sa stretávam už 2 mesiac. Najprv to začalo nevinne, bol to chalan z kliniky, stážista, no potom sme boli spolu v Berlíne a opili sme sa... No a vyspali sa spolu. A ja som chcel stále viac. No myslel som si, že to skončí, ale začal som ho brávať aj medzi kolegov a tak nejak som si na neho zvykol,“ bože, ako sa mi chcelo pri počúvaní tohto vracať.

„To by veľa vysvetľovalo. Prečo si potom nechcel otvorený vzťah?“ spýtal som sa.

„Bál som sa, že by si spoznal niekoho iného a rozpadlo by sa nám to,“ povedal a ja som nechápal čoraz viac.

„Počkaj, však ty si to búral. So stážistom. A ja som doma honil 3x denne. Toto nedáva logiku.“

„Ja viem, bol som debil. Teda som. Ale keď ja som chcel aby si bol pri mne. Teda, stále chcem,“ triasol sa mu hlas. No výborne, môžeme začať žiť v trojici.

„Takže sa nechceš rozísť, ale ani prestať šukať so stážistom?“ asi som to stále nechápal.

„Neviem, čo chcem. Len chcem, aby si sa nesťahoval, zostaň tu. Chcem ťa mať stále na blízku. Budem to chcieť ukončiť, ale aby som mu neublížil,“ zvracanie sa vracalo...

„Tak ja momentálne nemám kde ísť a k rodičom naspäť ísť nechcem. Len ho tu hlavne nevoď, jo? Bože, celé je to choré,“ povedal som a odišiel do sprchy. Tam som nevedel, či tečie voda alebo moje slzy. Počul som len zabuchnutie dverí. Borys odišiel na kliniku. Na kliniku ku stážistovi. Za stážistom...

Odpísal som komu sa dalo, hlavne Mii o tom čo sa stalo a mame, že už nebudem piť. Tej som nemal chuť o tom písať, pretože by to nepochopila a len by sa stresovala. Nech si myslí, že je to len jedna z našich hádok.

Nevedel som, čo robiť. Cítil som sa tak nejak prázdno. Akoby som sa pozeral na nejaký film, ktorý sa mi nepáči, no nemôžem ho vypnúť a len sledujem ako sa dejú scény okolo mňa. Takže od Berlína to s ním tiahne. Ja som sa vtedy učil na maturitu, nechcel som ho sklamať a on si zatiaľ klátil nejaký mladý medicínsky zadoček. A otvorený vzťah nechcel, lebo by som si niekoho našiel. Myslel som si, že Slováci sú sebci, no Poliaci sú asi iný level.

Skočil som do mesta na obed, dal si Ibalgin a túlal sa uličkami. Nakoniec som skončil v starom meste na limonáde. Veľkej limonáde.

Stále som bol ako bez duše. Robil som veci len tak, automaticky. Rozhodol som sa, že pôjdem do Baru. Kam inam, keď doma sa len nudím. Po ceste ma skoro zrazil autobus, ale keďže ja mám šťastie v nešťastí, vyhol sa mi.

V Bare bola Nika s nejakou babou, asi tou novou. Sadol som si do rohu a po chvíli prišla Nika.

„No ty teda vyzeráš,“ povedala a doniesla mi minerálku.

„A ešte horšie sa cítim. To je tá nová baba?“ spýtal som sa, akoby som tam pracoval roky.

„Áno, Zuzana, zlatá. Zuzi, poď sem prosím ťa, toto je náš brigádnik, Peťo,“ predstavila ma Nika.

„Ahoj, Ja som Zuzana, len ma nevolajte Zuza, jop? Vždy si predstavím nejakú ženu v zástere a s hrablami,“ povedala a začínala sa mi páčiť.

„A ako teda?“ spýtal som sa.

„Mám rada Zaz. Tak ma volali Taliani a bolo to pekné, začervenala sa.

„Ok, tak Zuza budeš, len keď niečo pokazíš,“ povedala Nika a mierila ku zákazníkovi, ktorý medzičasom prišiel.

„Mohol by som ísť do kancelárie na chvíľu?“ spýtal som sa Zaz.

„Jasné, nik tam nie je. Donesiem ti niečo?“ spýtala sa.

„Nič, ďakujem,“ odpovedal som cestou do kancelárie. Otvoril som si notebook a pustil playlist piesní na Youtube. Prihlásil sa na iboys, ktorý už medzičasom nestál za nič, buď tam boli mladé mäská, ktoré chceli šukať 24/7 alebo starí dôchodcovia, ktorí chceli šukať 24/7. A potom ešte tí nezaujímaví, električky, rušne a fotky prírody. Sem tam som si s nejakým dubom napísal.

Začala hrať skladba Chasing cars od Snow Patrol... Započúval som sa do slov a cítil, že to na mňa ide. Tie zablokované emócie, ten strach, čo bude, spojený s hnevom a ukrivdením až ľutovaním sa. Všetko dokopy... A ja som začal plakať ako dieťa. Potreboval som to dať všetko von. Posledné mesiace trápenia, odlúčenia sa a zachraňovania niečoho, čo nefungovalo.

If I lay here...
If I just lay here...
Would you lie with me and just forget the world?

Bolo mi jedno, či ma je počuť do baru, vnímal som len hudbu v slúchadlách. Nepočul som svoj plač, no cítil som ako sa uvoľňujem a ako ide všetko zlé preč. Plač vždy zaberá, nech si hovorí kto chce, čo chce...

Zdroj

Otvoril som oči a oproti mne na gauči sedel Roman. Pozeral sa na mňa a ja som si utrel slzy a vypol hudbu.

„Čo sa stalo? Mám chvíľu, tak hovor. Ak chceš,“ ponúkol sa a ja som sa cítil zvláštne. Je to môj šéf, ktorého poznám chvíľu...

Porozprával som mu cez slzy, čo sa stalo a čo všetko mi Borys povedal. Začínala ma bolieť hlava z plaču. Roman len počúval a neprerušoval ma.

„Ani neviem, prečo ti to hovorím. Však sa nepoznáme a najmä si môj šéf,“ povedal som a nechápal celú túto situáciu.

„Tak niečo ťa trápi a sám viem, že keď to človek v sebe dusí a nehovorí o tom, je to ešte horšie. A je mi sympatické, že vieš prenechať emóciám voľný priebeh. Keď som ťa uvidel ako tu sedíš a plačeš, pripomenul si mi mňa samého, keď som nevedel čo so sebou,“ táto konverzácia už bola veľmi osobná.

„Musel som sa niekde zatvoriť a doma sa mi nedá plakať, stále tam cítim to napätie a necítim sa tam dobre,“ priznal som sa.

„Aspoň neuteč pred problémami do zahraničia ako ja,“ povedal a podal mi vreckovky,“ tak ak chceš idem pre niečo do banky a môžeme skočiť sa prejsť. A nie, nie je to rande,“ povedal a usmial sa.

„Na to teraz nemám ani náladu. Chýba mi jedna vec a to je sex. Bez zábran a s

niekým, kto neklame,“ sex som naozaj potreboval. A nie 5 minútový v jednej obľúbenej polohe.

„Tak ťa niekde v lese vyšukám, no poď,“ povedal a zodvihol sa.

„Dievčatá, beriem Peťa von, potrebuje vzduch a len by Vás rozptyľoval od práce. Dnes môžete zavrieť skôr, skočte na kávu,“ povedal a zobral si nejaké papiere z baru.

„Roman, kávy tu máme dosť, dáme si víno,“ povedala Nika a žmurkla na Zaz.

„Ale ráno nech ste tu. Inak príde len Andrej s chalanmi a na večer neviem o nikom, tak ak tu nik nebude, fakt zatvorte. Majte sa,“ povedal a kývol na pozdrav. Ja som ho nasledoval do auta.

„To naozaj môžu zatvoriť skôr?“ spýtal som sa, lebo mi to nedávalo zmysel.

„Jasné, nebudem ich držať v prázdnom bare. Keď viem, že nikto neplánuje prísť ani nemáme rezervačku, tak je to zbytočné ich tam mať. Ešte ti príde dedko na minerálku a sedí tam pol hodinu po záverečnej,“ jeho podnikateľský plán bol zvláštny.

„Zvláštne, ale ak na tom neprerábaš,“ povedal som a čakal na jeho reakciu.

„Tak zarába to minimálne, no splnil som si detský sen. No a keby som nemal firmu, tak asi pracujem ako čašník,“ odpovedal a zastavil pred bankou.

„Počkaj a potom načo si bral mňa?“ spýtal som sa, lebo mi to už vôbec nedávalo logiku.

„Nika ti určite povedala, že si vyberám podľa fotky v CVčku. A mám zopár známych, ktorí ťa poznajú, tak som dostal referencie. Je to najjednoduchšia forma ako stretnúť mladého chalana. A buzny, ktoré prídu do baru sa radi vracajú za obsluhou. Žijeme v povrchnom svete. Počkaj v aute,“ povedal Roman a vyšiel z auta.

Tak toto bol asi Grindr cez profesiu. Potom by sedelo, že mám chodiť len na určité dni a baby si vystačia. Akože škaredý som nebol, ale žeby som bol nejaký marketingový zázrak sa nedalo povedať. No som zvedavý na tú akciu v stredu, kedy som mal prísť na celé poobedie. To bude asi niečo teplé a úchylné.

V tom mi prišla správa z whatsappovej skupiny „Amigos4ever“, v ktorej som bol ja, Lucka, Luky, Michal a Mia. Vymysleli sme ju raz po jednej akcii pri počúvaní hitov od Malumy.

Mia: „Vybehneme niekde von?“

Lucka: „Šla by som. Alebo len ku mne domov, každý doneste víno“

Michal: „My máme sangriu z dovolenky, 3 fľaše

Ja: „Som so svojim sefom v aute a divne sa ropzravame

Lucka: „Mia, mam u teba 20ku. Dobre Misko, zoberte aj sangriu a fotky!!!“

Mia: „Boze, a tak som verila“

Ja: „Nieco mi ubehlo?“

Lucka: „Stavili sme sa, ze sa s nim das dokopy. Vsak ta pozname no a Mia povedala, ze zachranite to s Borysom“

Ja: „Ja som napsial, ze sedim v jeho aute a nie ze sme spolu... Toto si amigos nerobia

Mia: „Ja som nesuhlasila, rpeto som prehrala. Lucia, sklamala si ma.

Luky: „Nehadajte sa, chicas . Sangria sa chladi, Peto, v pohode, aspon ta mopze osukat, nie?“

Ja: „teraz to just urobim. A som urazeny... Pche!

Otvorili sa dvere auta.

„Ideme sa teda niekam prejsť? Potrebujem sa vyšťať,“ povedal Roman a ja som sa asi cítil lepšie, keď som mal chuť na šuk.

„Jasné, teším sa na čerstvý vzduch,“ súhlasil som. Musím to vychodiť. A dnes sa s Romanom nevyspím. Nechcem. A ani neviem, či by chcel on. Cestou v aute som si stiahol Grindr. Keď už teda Borys niekoho ošukal, môžem aj ja. Už len čakám, kedy ich prichytím doma. Možno by som sa pridal. Aj keď mňa tieto zajačiky nepriťahovali. Ale chlap s rodinou, to som ešte nemal...

Ten Grindr som si nemal sťahovať, pretože som neustále v aute cítil vybrovanie správ na telefóne. Keď som pri vystupovaní vytiahol telefón, Roman sa len zasmial.

„Ježiš, už aj ty?“ usmieval sa.

„Tak mám vzťah v kríze, som vymenení za staršieho chalana a spovedám sa svojmu bisexuálnemu šéfovi, ktorý má ešte stále manželku a dieťa. Čo može byť horšie? Klesol som na najhlbšie dno,“ odpovedal som s úsmevom. Môj Grindr nebude nikto znevažovať.

„Ďakujem za toľko komplimentov v jednej vete. A manželka bude čoskoro bývalá manželka, rozvádzame sa,“ odpovedal a tľapol ma po zadku.

„Toto nahlásim odborom,“ povedal som mu a šúchal si zadok. Tá veru sadla.

„Žiadne také nemáme a si len brigádnik, čo ma počúvať a robiť to, čo mu prikážeme,“ usmernil ma Roman.

„Táto terapeutická prechádzka mi teda vveľmi nepomáha. Asi odpíšem nejakému tomu nahému penisovi, ktoré mi písali.“

„Vieš, akú chybu robíš?“ spýtal sa ma Roman a zastal na kraji lesa.

„Najväčšiu? Netuším,“ odpovedal som a postavil sa oproti nemu.

„Všetko vsádzaš na jednu kartu. Akoby život po Borysovi neexistoval. Akoby si mal byť len s ním. Bol si doma sám aj keď si mohol robiť niečo iné a nemyslieť na to ako na neho čakáš. Nemali ste spolu sex akoby bol jediný na svete. Nemáte spolu deti, tak prečo ste naťahovali ten vzťah? Vyzerá to tak, že ťa vymenil, no a? Tak si nezaslúži byť s tebou. To, že ti nevyšiel vzťah, ktorý ti vadil tým, že bol dokonalý ešte neznamená, že teraz budeš do smrti sám a premárnil si poslednú šancu,“ rozrozprával sa. A mal pravdu. Sakra...

„Konečne mi to niekto povedal priamo do očí. Myslíš, že keď sa do niekoho zamilujem, tak žijem len pre neho?“ spýtal som sa aj keď som už sám poznal odpoveď.

„Neviem, nepoznám ťa, len vyvchádzam z tvojho rozprávania. Myslím, že by si sa mal naučiť žiť sám so sebou. Nebyť na nikom závislý a len si užívať. Preboha, Peťko, však máš len 18 a riešiš vzťahy ako štyridsiatnik! Na toto máš ešte kopec času!“ vyhŕkol Roman a ja som sa cítil ako stará babka.

„Máš pravdu. Od 14tich som vo vzťahu, stále riešim len lásku, chcem byť s niekým a pri tom ani neviem, aký som vlastne ja sám. Posledné 2 roky som len sedel doma a čakal na manžela ako nejaká chudera od plotny. Až tak, že som Borysa prestal baviť. A on mňa, lebo som chcel niečo, čo bolo nereálne,“ povedal som a zastavil som.

„Nechcem ti hovoriť do života, ži si ho ako chceš. Len keď hovoríš, že ťa nebavilo sedieť doma a čakať na manžela a prišlo ti to stereotypne, možno chceš zažiť trošku slobody. Však si ju ani nemal, keď ste od 16tich spolu. Nechaj tomu čas, uvidíš ako Borys zareaguje. Nemusí byť všetko hneď a teraz. Nemusíš to vyriešiť do zajtra. Možno vám to pomôže,“ odpovedal a ja som mu bol za to vďačný.

Prechádzali sme sa a Roman zrazu zastal. Keď sa rozkročil ku stromu, pochopil som prečo. Premeriaval som si ho. Tá predstava, že kľačím pod ním ma vzrušovala. Možno to bolo preto, lebo som už mesiac abstinoval od vášnivé sexu (to, čo sme mali s Borysom boli len 2 polohy, aby sme to mali čo najrýchlejšie za sebou), ale mal som chuť na zverstvá. Niečo sa mi začalo v nohaviciach prebúdzať. Keďže v lete rád chodím naostro, tak to bolo viditeľné ako slnko na oblohe.

„To čo tam preboha máš?“ spýtal sa Roman keď sa otriasal.

„To isté, čo ty. Len o trošku hrubšie a väčšie,“ bože, znel som ako heterák v krčme.

„Však vidím. A s týmto nechce Borys spávať?“ povedal a prišiel ku mne. Chytil ma za neho a ja som bol blízko od orgazmu.

„Možno má pán stážista väčšieho,“ odpovedal som.

„Tak potom chcem s vami trojku,“ odpovedal a pozeral sa mi neustále do očí. Cítil som ako mi z hlavy odteká krv.

„Chcem sa s tebou vášnivo a úplne besne vyspať,“ povedal som mu a začal ho bozkávať.

„Tu nie, poďme ku mne,“ pošepol mi do ucha a vykročil smerom k autu.

Nasledoval som ho. Nebudem predsa čakať na to ako sa to s Borysom vyvinie doma za sporákom. Stále lepšie ako s nejakým vtákom z Grindru.

Už v aute som ho začal fajčiť. Myslím, že mi veľmi dobre konkuroval a ja som sa len bál, aby sme nenabúrali, lebo toto by sa divne vysvetľovalo. Na parkovisku pri Romanovom dome sa na nič nehral a vystúpil z auta z postaveným vtákom nad kraťasmi a prehodeným tričkom.

Chcel som ho. Bolo mi jedno ako vyzerám, či sa správam ako kurva. Konečne som sa mohol uvoľniť, nie len emocionálne, ale aj fyzicky. S niekým, s kým som nechcel hneď zajtra bývať a byť s ním do staroby. Len nechutný a zvrátený sex a potom byť zas len známy.

Po vojdení do bytu som mu ho vytiahol hneď v chodbe a fajčil ako sa len dalo. Na presun bytom si Roman zvolil taktiku prenášania, takže si mohol okúsiť v rukách aj môj zadok. Ani neviem ako som zo seba strhol oblečenie, no to nebolo podstatné.

Romanova postava bola ešte lepšia nahá ako v oblečení. Dokonca na prsníku mal tetovanie, čo ma neskutočne vzrušilo a prinútilo ma hrať sa s jeho bradavkou. Krásne vzdychal a ja som bol vo svojom živle. Toto som už toľké mesiace potreboval...

Zdroj

Strčil do mňa hneď dva prsty a ja som vykríkol, že ma bolo počuť snáď až do centra.

„Tak kurvička chce ziapať?“ spýtal sa ma a ja som len prikývol. Už tak dávno ma tak nik nenazval.

Nastavil som sa na štyri a ucítil jeho jazyk na mojej jame levovej. Nebránil som sa a vzdychal ako to len šlo. Jeho jazyk robil zázračné veci a cítil som sa akoby som mal každú chvíľu vybuchnúť a vymaľovať mu celý byt aj s balkónom. Toto som snáď zažil naposledy s Paľom.

Počul som ako vyberá kondóm s obalu a prial si poriadne vyšukať, že si zajtra nesadnem. Nepotrebovali sme ani lubrikant, celé moje telo to chcelo...

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu
Mladý chalan z BA, ktorého baví písanie...

Chceš vedieť, keď Peter93 pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.