21.11.2017 19:48

Károvaný šedý nohavicový kostým - unikátny skvost každej fashionistky

Outfit pre Milan Fashion Week, jar/leto 2018, Milano Moda Donna, 20. september 2017 – prvý deň

Jeden z mojich outfitov, ktorý som zvolila na večer prvého dňa prehliadkového týždňa módy – Milan Fashion Week, 20. septembra 2017,   pre prehliadky značky Fausto Puglisi a Francesco Scognamiglio,  bol károvaný nohavicový kostým.  Práve pre túto sezónu jeseň/zima 2017/18 sa všetky módne oči zameriavajú na tento unikátny prvok, ktorý si zaslúži pozornosť a miesto v šatníku pravej fashionistky – kárované sako, alebo károvaný šedý nohavicový kostým. (čítaj článok tu Kárované sako, kostým - top trendy kúsok pre jeseň/zimu 2017/18 a na blogu myamirell.eu)

Károvaný nohavicový kostým ako hlavný protagonista streetstyle outfitov , streetstyle fotografií posledných období - Paris fashion week, zdroj: pinterest

Károvaný nohavicový kostým mrkvového strihu je veľmi pohodlný na nosenie, padol mi do oka asi pred rokom v Taliansku a teraz dokonale poslúžil a očaril práve na septembrovom týždni módy v Miláne.  Stačí skombinovať vhodnú blúzku a pre túto metropolu najideálnejšie pohodlné topánky, ako som sa neraz presvedčila. Pod sako úžasne sediace na postave som zvolila bledoružovú blúzku značky Orsay so zapínacím rukávom, ktorá dokonale dĺžkovo vyhovuje, farebne ladí, výrazné zlaté topánky značky Kitten, kabelku na celkové oživenie camel farebnosti značky Carpisa, do ktorej sa mi zmestilo všetko potrebné a business formálny štýl bol na svete. Ako blogerka musím byť na túto módnu akciu náležite pripravená,  pretože dostávam rôzne materiály, alebo malú pozornosť v podobe darčekov a je nutné mať aspoň jednu ruku voľnú na zachytávanie atmosféry fotoaparátom.  Tento outfit bol vhodnou a príjemnou voľbou, cítila som sa v ňom pohodlne a dá sa kombinovať s rôznymi doplnkami - pohodlnými či vysokými topánkami, kabelkou či zvrchným ďalším dielom, výborne vyzerá v kombinácii s podobným kabátom, ako jednoliaty celok.

Ako som neraz napísala, v ženskej móde som veľkou obdivovateľkou pánskeho štýlu a fascinovaná krásou, dokonalosťou a eleganciou dámskeho nohavicového kostýmu. Je to typický predstaviteľ elegancie, zmyselnosti a štýlu. Ostatné články a fotografie nohavicových outfitov tu na tejto stránke a na blogu myamirell.eu.

Príprava dokončená, v Milánskom apartmáne – outfit na prehliadkový večer prvého dňa Milan Fashion Weeku.

Here we go ....a ide sa do ulíc

Pre oživenie tohto outfitu som zvolila rôzne dizajnové pančuchové ponožky ako tieto ružové so vzorom a volánikovým lemom, či strieborné s metalickým vláknom. Na detaily sa kladie na svetových týždňoch módy veľký dôraz, často zaujímajú pozorné oko streestyle fotografov. 

Streetstyle - Paris Fashion Week, jar 2018, deň 8., nohavicový kostým voľného strihu, veľmi zaujímavý model, štvorčekový vzor, skombinovaný s pohodlnými bielymi teniskami, zdroj: pinterest

streetstyle v uliciach Milána počas septembrového Milan Fashion Week, zdroj: pinterest

Aj takýto krásny károvaný kabát ste mohli vidieť na septembrovom Milan Fashion Weeku v uliciach Milána. V kombinácii s károvaným kostýmom by vytváral dokonalý jednoliaty celok.

Milan Fashion Week, streetstyle, zdroj: pinterest

modelka GIGI HADID v modeli jeseň/zima 2017 značky carmenmarch.com, zdroj: instagram

módna ikona, influencerka, blogerka, trendsetterka OLIVIA PALERMO v károvanom modeli na prehliadke značky Ermanno Scervino na Milan Fashion Week, 23. september 2017, zdroj: Vanityfair

Musím povedať, že som na túto prehliadku dorazila neskoro a nevšimla som si ju tam, zato som natočila taliansku herečku a slávneho talianskeho modela Mariano di Vaio s 6 miliónmi sledovateľov na instagrame.

Na prehliadke značky Fendi takisto bolo vidno celebrity v károvaných modeloch prichádzajúce na show.

Pred prehliadkou značky Trussardi, 24. septembra, som odfotila tiež károvaný nohavicový kostým - streestyle z ulíc Milána.

Milan fashion week - streetstyle, pouličné outfity, september 2017

Ing. arch. Miroslava Vaňharová - freelance model, fashion blogger , architect

fashion blog: www.myamirell.eu

facebook blog page: Mya Mirell Fashionista

instagram: mya_mirell

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
5
Poslať správu
Vitajte na fashion blogu Mya Mirell zameranom na všetky aspekty Módy, Krásy, Životného Štýlu a môjho osobného náhľadu na módu. Prinášam pohľad predovšetkým zo sveta módy v Miláne, módne reporty z Milan Fashion Weeku.

Chceš vedieť, keď mvanharova pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.