Stanislav Bajer

V dnešnej dobe môže byť kto chce, čo chce. Je doba otvorených možností. Takže keď chcete byť umelec buďte. Ale robiť to naozaj kvalitne a dobre to dá poriadnu námahu...

V tomto blogu by som Vám chcela predstaviť mladého, talentovaného umelca a fotografa Stanislava Bajera, ktorý stojí nie len za projektom Titan Fight Night, ale aj mnohými ďalšími... Od roku 2007 je členom Klubu výtvarníkov okresu Partizánske a od roku 2008 členom združenia výtvarných umelcov západného Slovenska.

zdroj : Stanislav Bajer

Momentálne si pre Vás spolu s trojicou umelcov pripravil veľmi zaujímavú výstavu s názvom TRAMONTÁNA, ktorá sa koná v Tribečskom osvetovom stredisku v Topoľčanoch a verejnosti je dostupná od 22.11.2017 do 15.12.2017. Môžete si prezrieť diela Silvie Gašičovej, Štefana Janca, Jozefa Jelenáka a samozrejme Stanislava Bajera, ktorý vystavuje hneď niekoľko svojích fotografií.

zdroj: Stanislav Bajer

Stanislavove fotky nie sú všedné ,tuctové a umelé. Samozrejme; v jeho tvorbe som našla aj takú tú starú dobrú klasiku, no okrem toho má pre mňa každá jeho fotka neuveriteľnú výpovednú hodnotu.

Ako mi sám pán fotograf prezradil jeho najobľúbenejšie zábery sú v prevedení čiernobielej fotografie, s čím sa aj ja stotožňujem. Čiernobiely záber dodá fotografií tie správne emócie a pocity, ktoré máte mať, keď sa na ňu pozriete. Práve takéto fotky môžete vidieť na už vyššie spomýnanej výstave, kde sa venoval predovšetkým veľmi kultivovaným ženským aktom.

zdroj : Stanislav Bajer
Instagram : @stanislavbajer
Facebook : Stanislav Bajer
Autor článku : Cruela De Wille

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Cruela De Wille pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.