KAMI valcuje scénu...

Mladá iba 20 ročná kráska pôvodom zo Svidníka, no momentálne pôsobiaca v Prahe valcuje internet svojím novým songom ... tu je jej spoveď. Ako to vlastne celé vzniklo? Kto je KAMI?
zdroj : Nikita Bezecná

Študuješ herectvo ako si sa dostala k spevu? Ako dlho sa už spievaniu venuješ?

,,To áno študujem herectvo, ale odbor sa presne volá hudobno-dramatický, takže je veľmi úzko spätý so spevom a tancom. Takže som k tomu viac-menej musela mať vzťah už na prijímačkách. Spievať som , ale nikdy nechcela. Nenapĺňalo ma to, mala som z toho veľký strach a nechcela som to robiť. Takže dĺžku toho ako sa spevu venujem počítam od doby, kedy som z toho mala radosť takže rok a pol od vydania prvého coveru na youtube."

Čo ťa baví viac spev alebo herectvo?

,,Herectvo ma samozrejme baví viac, a doteraz nie som stotožnená s tým, že svoje meno vidím s podtitulom „speváčka“, cítim sa tak zvláštne keď to čítam... haha. Herectvu sa chcem venovať určite ďalej, ale momentálne na to nemám toľko príležitostí ako so spievaním, takže to skúšam inou cestou, ktorá ma ale taktiež začala veľmi baviť."

zdroj : Instagram: @kami.kopcova

Pred pár dňami ti vyšiel nový klip k pesničke Času bolo dosť, ktorú produkoval Paul Project ako ste sa k sebe dostali?

,, Spoznali sme sa tak, že vlastne Pali okrem toho, že sa venuje hudbe, má aj zábavné predstavenia pre deti. So spolužiakmi sme raz hrali postavičky Mimoňov, často sme cestovali po Slovensku a sem tam som si pospevovala v aute, tak ma raz zavolal do štúdia pretože potreboval vokál. Nakoniec však z toho bol celý refrén a onedlho to bude dvoj ročná spolupráca. Práve jeho by som označila za človeka, ktorý vo mne vybudoval lásku k spevu a dodal mi sebavedomie v tomto smere. "

zdroj : https://www.youtube.com/watch?v=YJLX4KBP8J4

Ako si zatiaľ spokojná s odozvou na videoklip ?

,,S odozvou na videoklip som hlavne pozitívne prekvapená. Nečakala som to, pretože ako som spomínala tvorba pre mňa bola ťažšia, veľmi som sa bála dať to von. Možno preto, že je to prvá autorská vec, možno som príliš riešila ľudské názory, neviem. .. Keby nebolo podpory mojej najlepšej kamarátky a Paliho snahy a trpezlivosti , tak skladba vonku určite nie je. Ale odozvy sú krásne, hlavne od žien, ale to sa dalo čakať vzhľadom na text piesne. Haha ... Musím povedať, že mám chvalabohu okolo seba ľudí, ktorí vo mňa veria viac a tým pádom ma posúvajú hore, za čo im nesmierne ďakujem. "

Koľko trvala príprava videoklipu? A kto sa zapojil do jeho zrodenia?

,,Ja nie som veľmi časovo flexibilná na Slovensku, keďže mám veľmi málo času, klip sme natočili behom jedného dňa. Mali sme nejakú predstavu čo a kde a nechali sme to na spontánnosť a synchrony. Do zrodenia sa zapojil samozrejme Pali (Pavol Petrik) ktorý mi spravil hudbu k tejto piesni, Veronika Stachová, ktorá zo mňa na tento deň urobila krásnu ženu a Štefan Barczi, ktorý sa postaral o kameru a strih. "

Texty si píšeš sama alebo ti niekto pomáha?

,, Text som si teraz po prvýkrát napísala sama .Takže píšem, občas, ale musí ma kopnúť tá správna „múza“ ako sa hovorí. Keď píšem tak na šupu cely text, neviem si to písanie nakúskovať alebo rozdeliť si to na dni. “

zdroj: Nikita Bezecná

Kde hľadáš inšpiráciu ?

,,Inšpiráciu fúúúha ... asi vo všetkom. Mňa dokážu inšpirovať rôzne veci, ale na druhej strane aj ovplyvniť a to zasa nie je vždy dobre.“

Do budúcna sa chceš venovať len spevu alebo ako to vidíš?

,,Určite sa v budúcnosti nechcem venovať LEN spevu a ani teraz nie som presvedčená, že to chcem robiť celý život.“

Plánuješ nejaké nové veci?

,,Nové veci určite plánujem určite! V roku 2018 sa chcem zamerať na jeden menší projekt a zohnať si pár hudobníkov v Prahe. Takže všetko sa uvidí J .“

Máš niekoho na hudobnej scéne s kým by si chcela určite raz urobiť singel?

,, Momentálne neuvažujem nad tým s kým by som si chcela, alebo nechcela spraviť singel. Je veľa kvalitných hudobníkov, či už na SK,ČR alebo v zahraničí. “

Kto je tvoj spevácky vzor?

,, Nemám vzor a nechcem mať. “

zdroj: Nikita Bezecná

Nejaké posolstvo na záver? Čo by si chcela povedať mladým ľuďom a tvojím fanúšikom?

,, Mám veľmi veľa myšlienok, ktoré by som ľudom chcela odkázať..ale určité posolstvo za čakaním na niečo dokonalé má myslím moja pieseň, takže nech si vezme každý z toho čo potrebuje.

Mladým ľudom nech ostanú čo najdlhšie mladí, a nesnažia sa rýchlo dospieť. Neprospieva to, dnešnej dobe. A fanúšikom haha ... množte sa prosím, ešte nás čaká dlhá cesta.

Kami ste mohli vidieť aj na galavečeri bojových športov Titan Fight Night, kde zaspievala nie len Slovenskú hymnu, ale aj iné kúsky zo svojej tvorby.

zdroj : Stanislav Bajer , Marek Herda, www.titanfightnight.sk

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
6
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Cruela De Wille pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.