29.12.2017 03:12

Top streetstyle outfity Milan fashion Weeku

Top streetstyle outfity z Milánskeho Fashion Weeku - jar/leto 2018, september 2017 by Mya Mirell

Keď sa povie Miláno, nám ženám sa vybavia preslávené luxusné  značky, obchody a ulice  nimi posiate,  Via Montenapoleone - jedna z medzinárodne najznámejších nákupných ulíc luxusu a  podniky, ktoré nesú mená slávnych návrhárov. Miláno, „mekka“ módy - sen každej ženy.  Štýlové milánske paničky, upravené a nahodené podľa poslednej módy, ktoré asi každý deň sedia u kaderníka s vždy upravenou frizúrou, jednoducho „opojenie módou“. Nejedna z nás sa už vidí na kávičke po náročnom nákupnom maratóne v nejakom prepychovom podniku. Práve Miláno je domovom svetovo najmilovanejších a najobľúbenejších týždňov módy. Dvakrát do roka,  vo februári a v septembri,  sa tu koná módne divadlo slávnych módnych návrhárov, módnych domov. Dostať sa na Milánsky týždeň módy je snom každého módneho experta, fashionistu, milovníkov a priaznivcov módy. Je to najprestížnejšia udalosť a ukážka toho najlepšieho, čo Miláno a módny svet ponúka.

STREETSTYLE

Spolu s Milan Fashion Week začína tradične v uliciach Milána aj tzv. streetstyle divadlo – prehliadka uličných outfitov. Už pár dni pred začiatkom povestného týždňa módy, mesto začína dýchať fashion atmosférou.  Celebrity, módne ikony, známe osobnosti, fashion blogeri, editori, modelky, prichádzajú na módne show v neprehliadnuteľných zaujímavých outfitoch, ktoré v uliciach Milána vytvárajú prekrásne fashion divadlo. Ulice sú nimi doslova preplnené.  Táto záplava lookov, rôznych štýlov a farieb tradične zaujíma najmä fotografov a novinárov, ktorí sa zameriavajú predovšetkým na celebrity. Na tie samozrejme panuje pred jednotlivými prehliadkami najväčší paparazzi hon, čo už tradične patrí k fashion weekom a je  tiež jednou zo zaujímavostí tohto módneho týždňa. Celé streestyle divadlo vo videách a fotografiách si budete môcť pozrieť na stránke Mya Mirell Fashionista na facebooku.

V septembrový prehliadkový milánsky maratón prebiehala skutočná oslava módy, štýlu a to v plnej paráde. Svetoví street style fotografi, fashion blogeri, ľudia žijúci módou a paparazzi, si veru prišli na svoje. Prinášam Vám galériu top outfitov, ktoré som zachytila v uliciach Milána počas tohto týždňa módy - najlepšie steetstyle looky. Ostatné fotografie  outfitov z jednotlivých dní, kde budú aj excentrické výstrelky, budem publikovať na facebook stránke Mya Mirell Fashionista v albume Milan Fashion Week september 2017 a na instagrame  mya_mirell. 

Outfit na prehliadku značky Fendi, typické nadkolenné Fendi čižmy z februárovej kolekcie jeseň/zima 2017/18, IRENE KIM - kórejsko-americká hviezda, modelka, televízna osobnosť. 

Celebrity prichádzali na módne show odeté v modeloch z predchádzajúcich kolekcií jeseň/zima 2017/18, ktoré vzišli z februárového týždňa módy Milan Fashion Week (článok čítaj  - Fendi, R.I.P. Carla Fendi) . V uliciach a na street fotografiách bolo vidno tentokrát záplavu štýlových červených čižiem Fendi.   Takto odetá na módnu prehliadku značky Fendi prišla aj očakávaná talianska blogerka Chiara Ferragni, ktorá mala iba dlhšiu bielu košelu, košeľové šaty,  čierne sako a ako akcent vysoké červené Fendi čižmy. Chiara je známa svetová trendsetterka preslávená pre svoje fascinujúce oufity. Počasie bolo priaznivé,  okolo 28 stupňov, čiže niektorým módnym ikonám a maniačkam, ktoré zvolili k svojmu looku tieto vysoké čižmy, bolo zaiste horúco. CHIARA FERRAGNI - pred prehliadkou značky Fendi, streetstyle foto:  PAOLO IASILLI

Slávna talianska blogerka CHIARA FERRAGNI očakávaná na každej prestížnej módnej show v outfite pred prehliadkou značky Fendi, v tradičných Fendi červených nadkolenných čižmách, ktoré vzišli ako trendový kúsok z februárovej Milan Fashion Week prehliadky Fendi -  kolekcia jeseň/zima 2017/2018. Tento kúsok zvolilo k svojmu outfitu počas septembrového týždňa módy viacero celebrít.

Ďalšia talianska módna ikona, trendsetterka ANNA DELLO RUSSO odetá celá v kolekcii značky Fendi - pre jeseň/zimu 2017/2018, zdroj: instagram. Prehliadku značky Fendi z februárového Milan Fashion Weeku, kolekciu jeseň/zima 2017/18 si môžete pozrieť na tomto videu:

Ďalšia talianska módna ikona, trendsetterka ANNA DELLO RUSSO odetá celá v kolekcii značky Fendi - pre jeseň/zimu 2017/2018, zdroj: instagram.

Červené čižmy hrali prím a objavili sa v uliciach Milána aj v prvý deň prehliadok napríklad aj pred prehliadkou značky Gucci. Počas septembrového Milan Fashion Weeku sa hojne vyskytovali v uliciach Milána a na streetstyle fotografiách. Viac o kolekcii  Fendi - pre jeseň/zima 2017/2018 sa dozvieš v článku Fendi - R.I.P. Carla Fendi, týždeň módy v Miláne, Milan Fashion Week, február 2017.

V uliciach pred prehliadkou značky Fendi ma zaujali najmä tieto zaujímavé looky.  Fendi outfit a kárované šedé sako - top trendový kúsok tejto sezóny, ktorý nesmie chýbať v šatníku žiadnej fashionistky - čítaj článok tu a na blogu myamirell.eu kárované sako či kostým - top trendy kúsok pre jeseň/zimu 2017/18.

Fendi - streetstyle, 21. september 2017, veľmi zaujímavý oranžový outfit, ktorý sa objavil na viacerých stránkach medzi top streetstyle outfitmi z Milan Fashion Weeku:

Fendi - streetstyle, 21. september 2017

RYM SAIDI na FENDI prehliadke - streetstyle, 21. september 2017 a opäť červené vysoké čižmy 

Svetové týždne módy sú pre milovníkov módy a módnych expertov vždy nezabudnuteľným zážitkom. Pre kultových milovníkov módy je to skutočný pôžitok, ktorý si nesmú nechať ujsť. A preto som si toto podujatie rozhodne nemohla nechať ujsť opäť ani ja. Môj outfit pre prehliadku značky FENDI bol taktiež výrazný a expresívny, foto: USA fotograf Burke Atkerson.

Me at Fendi - photo: USA photographer Burke Atkerson

FENDI - streetstyle foto, pred prehliadkou, 21. september 2017

GUCCI - STREETSTYLE

Najväčšie odozvy, najviac sledovanosti septembrového Milan Fashion Weeku mali prehliadky značky Gucci a za ňou so svojimi top modelkami z 90. rokov bola značka Versace. Módna značka GUCCI rada šokuje.  Ani táto kolekcia neostala svojej predošlej prehliadke jeseň/zima 2017, kde výsledkom bol tzv. „šik podivín“,  nič dlžná. Módnu show navštívili hviezdy ako tradične herečka Salma Hayek v Gucci outfite, či herečka Dakota Johnson a mnohé iné talianske a svetové celebrity.  Streetstyle footografie z ulíc pred prehliadkou značky Gucci budú publikované na facebook stránke Mya Mirell Fashionista a na instagrame mya_mirell.

Filip Custic a Maria Forque došli na prehliadku značky Gucci počas Milan Fashion Weeku, 20. septembra 2018 v takýchto Gucci outfitoch, Milan, Italy. Fotografia: Stefania M. D'Alessandro pre Gucci

MILAN, ITALY - SEPTEMBER 20: Filip Custic and Maria Forque arrive at the Gucci show during Milan Fashion Week Spring/Summer 2018 on September 20, 2017 in Milan, Italy. Photo by Stefania M. D'Alessandro/Getty Images for Gucci

Známa fotografka TAMU McPHERSON na prehliadke značky GUCCI  v outfite Gucci

MILAN, ITALY - SEPTEMBER: Tamu McPherson na prehliadke značky Gucci počas Milan Fashion Week, Jar/Leto 2018, 20. september 2017, foto: Jacopo Raule/Getty Images pre Gucci

Ako vo februári, ani v septembri si tradične módnu prehliadku značky GUCCI nenechala ujsť herečka SALMA HAYEK, ktorá dostáva ako aj iné celebrity predné rady na prehliadkach, tzv. "front row". Na prehliadku došla v outfite značky Gucci, v modely čiernych šiat. Zdroj: foto - Vogue.it

Herečka SALMA HAYEK  na prehliadke značky Gucci počas Milan Fashion Week, Jar/Leto 2018, 20. september 2017, Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images pre Gucci

MILAN, ITALY - SEPTEMBER : Salma Hayek na prehliadke značky Gucci počas Milan Fashion Week, Jar/Leto 2018, 20. september 2017, Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images pre Gucci

Na prehliadke značky GUCCI ste mohli uvidieť aj herečku DAKOTA JOHNSON, ktorá došla v takomto outfite. Zdroj: pinterest

Môj outfit pred prehliadkou značky GUCCI, foto: USA fotograf Burke Atkerson

Mnohí fashionmaniaci, fashionisti,  zožnú veľký úspech vďaka svojmu osobitému štýlu a objavia sa na rôznych módnych stránkach a  sociálnych sieťach. Takou je najmä roky preslávená  americká módna ikona OLIVIA PALERMO (na fotografiách nižšie), ktorú som opäť zachytila aj na videu, ako aj počas februárového týždna módy. Ďalší vsadia všetko na zveličenie a snažia sa vymaniť zo zaužívanej „banánovej šupky“ štýlu a zaujať za každú cenu. Známa postavička JAMES FGOLDSTEIN - americký miliardár, ktorý sa rád zúčasťňuje týždňov módy v outfite Gucci pred prehliadkou tejto značky, 20. september 2017, streetstyle foto. Je známy nielen z tohto fashion weeku ale aj z predchádzajúcich. 

V uliciach pred prehliadkou značky GUCCI pobehovali aj takéto "zaujímavé looky". JAMES FGOLDSTEIN - americký miliardár, ktorého vášňou sú život, architektúra, móda a NBA. Počasie bolo počas celého týždňa módy priaznivé, teploty dosahovali až 28 stupňov. 

GUCCI - 20. september 2017, streetstyle. Červený Gucci outfit, ktorý sa objavil na viacerých módnych portáloch pulbikujúcich najlepšie outfity z ulíc zo septembrového Milan Fashion Weeku. V uliciach prebiehali aj módne reportáže a v tomto videu je zachytená aj táto milovníčka značky Gucci a jej  jednoduchá odpoveď na otázku k jej outfitu, že je to jednoducho Gucci, čo miluje. Link na video:

https://www.facebook.com/MilanoFanpage.it/videos/698207027039324/?pnref=lhc.friends

GUCCI - streetstyle, 20. september 2017, moje fotografie zachytené v uliciach pred prehliadkou. Video si budete môcť pozrieť na stránke Mya Mirell Fashionista na facebooku. 

Tieto dva outfity Gucci tyrkysová bunda a outift s čelenkou sa tiež objavili aj na stránke magazínu Vogue.it : http://www.vogue.it/en/fashion/streetstyle/2017/09/21/milan-fashion-week-street-style/

Gucci, streetstyle 20. september 2017  - v uliciach pred prehliadkou prebiehali fashion reportáže. Video priamo z tohto miesta, kde sa konala prehliadka značky Gucci a natáčali a fotili sa streetstyle oufity a reportáže si môžete pozrieť  tu:

https://www.facebook.com/MilanoFanpage.it/videos/698207027039324/?pnref=lhc.friends

Gucci tyrkysové flitrované šaty z kolekcie pre Jeseň/Zimu 2017 z februárovej prehliadky počas Milan Fashion Weeku, ktoré stoja okolo 9000 eur. Zaujímavé je vypočuť si odpovede v streetstyle videu, ktoré rozhorčilo mnohých Talianov. Táto slečna ich konkrétne dostala ako dar, čiže cena ju nezaujímala.

Pri natáčaní tejto reportáže som stála vzadu robiac fotografie a videá v uliciach. Oslovených  ľudí sa pýtali na ich drahé outfity, značky, ceny a na ich prácu, no mnohí často ani nevedeli povedať, akej  hodnoty sú ich looky. Video však vzbudilo  u Talianov aj u mojich priateľov vlnu negatívnych emócií a padali rôzne nelichotivé komentáre. Vyznelo to, akoby sa pýtali samých fashion blogerov, čo viacerí, ktorí sa len prišli predviesť do ulíc stojac nahodení v rôznych zvláštnych,  či drahých outfitoch proklamovali, hoci realita môže  byť iná a nevykazujú žiadnu činnosť ohľadne módy. Ja som zástanca toho, že štýl sa nedá kúpiť a keď ho človek nemá v krvi a nežije módou, drahé značky to častokrát nezariadia. „Módu treba sledovať, žiť aktívne s módou a hlavne módu  musíte cítiť! , takpovediac mať ju v krvi. Móde sa nedá priučiť“,  ako ja vravím, (síce sa dá niečo odkopírovať a nasilu sa snažiť zaujať drahými značkami, ale to je vždy poznať).  „Módu musí mať správny fashionista – milovník módy a módny expert zažitú v sebe.“ Kúsky treba vedieť nosiť s gráciou a potom nie je badať ten silený štýl.  Talianske soptiace  komentáre pod videom svedčia o tom, že zdieľajú obdobný názor, najmä sú rozhorčení kvôli cenám a tzv. práci dopytovaných.

Na Videu boli oslovení aj štyria moji kamaráti. Jednou z nich je aj novinárka internetového magazínu, ktorá  sa venuje a rozumie móde, ďalší, kamarát z Ríma preslávený svojim štýlom, priateľ  so slávnym návrhárom Jeremi Scott z Moschino. Taktiež sa poznal so zosnulou Franca Sozzani (Vogue Italia). Ďalšia s dotazovaných je známa poľská blogerka, s ktorou som bola na niektorých prehliadkach a ktorá ako jediná z mála z videa môže rozhodne tvrdiť, že je fashion bloger s vycibreným vkusom a pochodenými svetovými prehliadkami.

Faktom je, že niektorí fashionmaniaci sa snažia zaujať najmä vďaka drahým značkám, každopádne Gucciho kolekcia z  februárového týždňa módy Milan Fashion Week, z ktorého vyšiel trend tzv. „chic podivín“ na túto sezónu sa hojne mihala v uliciach. Gucci look ste mohli vidieť v uliciach Milána  aj pred inými prehliadkami. Na tento štýl však treba dozrieť a vedieť ho nosiť. Gucci módny dom vždy rád šokuje a jeho kolekcie sú čoraz viac bizarnejšie. Inak tomu nebolo ani na tejto módnej prehliadke (čítaj na blogu myamirell.eu o Gucci, február 2017) . Značka sa však teší veľkej obľube a za posledné obdobie dosiahol módny dom rekordné tržby.

Na týchto týždňom módy sa zvyknú objaviť aj outfity zarážajúce, expresívne, outfity “out of fashion”, “freak” charakterové osobnosti,  tie, čo pobavia. Konkrétne tohto fashionistu v opätkoch vľavo som zachytila na videu idúc na módnu show značky Trussardi. Niet sa čo čudovať, že spomínané video (opisované vyššie) vzbudilo vlnu negatívnych ohlasov a komentárov z radov Talianov. Ostatné streetstyle oufity budem publikovať na facebook stránke Mya Mirell Fashionista.

GUCCI - 20. september 2017, zaujímavý Gucci outfit, ktorý patrí tiež k najlepším outfitom tohto prehliadkového týždňa módy

Tento outfit sa objavil aj na viacerých stránkach ako aj vo Vogue.it.

Jeden z najlepších outfitov zachytený počas Milan Fashion Weeku - Jar/Leto 2018, zdroj: Vogue.it

Červené čižmy hrali prím a objavili sa v uliciach Milána aj v prvý deň prehliadok. Šedé trendové sako tejto sezóny a Fendi nadkolenné čižmy bolo vidno v uliciach Milána aj deň pred prehliadkou značky Fendi, na prehliadke značky GUCCI - 20. september 2017

BYBLOS - STREETSTYLE, 20. september 2017

Slečna v dotazovanom videu povedala, že sa chcela cítiť ako princezná a tak zvolila tento princesovský outfit, ktorý sa objavil taktiež na viacerých portáloch.

GUITAR show -  STREETSTYLE,  20. september 2017, po tejto prehliadke som ostala fascinovaná týmto outfitom, pán sa chcel asi cítiť ako monoskop, každopádne veľmi zábavný look.

PRADA - STREETSTYLE

V uliciach sa objavujú redaktori a kameramani zachytávajúci najzaujímavejšie, najbizajnejšie, najluxusnejšie looky a predovšetkým poľujúci na celebrity. Prebiehali rozhovory, natáčali sa streetstyle videá , interview z rôznych kútov sveta, ktoré mali za cieľ dopytovať sa osobností na ich aktuálny módny look.

Interview pred prehliadkou značky PRADA, v uliciach pred módnymi prehliadkami prebiehajú interview z rôznych končín sveta

Tu je jedno zo streetstyle videí, ktoré sa odohrávali v uliciach, konkrétne pred prehliadkou značky ANTONIO MARRAS, kde som sa mihla v pozadí pri pózovaní v outfite šedých šiat a čižiem v 1 minúte a 17 sekunde, niekdy by mali lietať na internete aj iné videá, ktoré sa točili :

Talianska módna ikona, trendsetterka ANNA DELLO RUSSO v žltom oufite Prada a menčestrový nohavicový kostým - najčastejšie objavujúce sa top outfity z ulíc počas Milan Fashion Weeku na rôznych módnych portáloch. Takto som ich zachytila ja. Video streetstyle situácie pred prehliadkou značky Prada si budete môcť pozrieť na facebook stránke blogu Mya Mirell Fashionista.

PRADA - outfit, 21. september 2017 , pred prehliadkou, čakanie v rade

A takto tento zaujímavý outfit Prada v uliciach pred prehliadkou značky Prada, 21. septembra 2017 zachytil profesionálny fotograf v uliciach pre Vogue.it. 

PRADA - čínska celebrita, veľmi chutný outfit pre takúto jemnú krásu 

Aj muži boli počas Milan Fashion Weeku veľmi štýloví, čo dokazuje táto fotografia - pred prehliadkou značky Prada, 21. september 2017.

CHIARRA FERRAGNI ako som ju zachytila v Prada oufite pred prehliadkou značky PRADA. Fotografia z videa - video si môžete pozrieť na facebook stránke Mya Mirell Fashionista.

Chiarra Ferragni, profesionálna fotografia pre Vogue.it. 

Keď chcete zachytiť celebrity a známe osobnosti, musíte sa dostať na módnu show skôr a taktiež odísť skôr a potom čakať dlhšie, kým všetky postupne povychádzajú. Celebrity obyčajne dostávajú prvé rady tzv. „front row“ pri prehliadkových mólach. Niektoré celebrity odchádzajú skôr medzi prvými,  ale  prichádzajú aj hodinu vopred,  iné sa zdržia v backstage a odchádzajú neskoro. Prítomní novinári bažiaci po kvalitných fotografiách to preto nemajú vždy ľahké,  behať z jednej show na druhú a všetko stíhať, keďže módne prehliadky na seba nadväzujú. Toto isté som si zažila aj ja navyše s tým, že som mala pozvánky na módne show, bola som teda patrične oblečená  na každý deň v dvoch  rozdielnych outfitoch a teda všetko stíhať obyčajne s vysokými opätkami a zároveň pripravená ako paparazzi  zachytiť zaujímavé modelky, osobnosti pre výsledný fashion report, nie je veru ľahké ani pre skúseného maratónca. Fotografi to mali v niečom ľahšie, aspoň nemali opätky. Podarilo sa mi zachytiť niekoľko modeliek, ako aj prípravu modeliek pred show a po módnej show a známe celebrity z módneho sveta.

ANNA DELLO RUSSO a TAMU McPHERSON v rozhovore pred prehliadkou značky PRADA, Anna v outfite Prada

grafická sukňa PRADA - táto sukňa zaujala nejedného fotografa a objavila sa na mnohých módnych portáloch

strapcový EMILIO PUCCI outfit z februárovej prehliadky MFW - kolekcia jeseň/zima 2017/18 - outfit zvolený na prehliadku značky PRADA 

 Môj outfit pre prehliadku značky PRADA, 21. september 2017, foto: PAOLO IASILLI 

Môj outfit pre prehliadku značky PRADA, 21. september 2017, foto: PAOLO IASILLI  

VIVETTA - STREETSTYLE

Známa fashion blogerka a jeden z jej úžasných outfitov, s ktorou sme čakali na prehliadku značky Vivetta, 21. september 2017

MAX MARA - STREETSTYLE, 21. september 2017.  Veľmi pekný outfit, po módnej prehliadke

GIORGIO ARMANI - STREETSTYLE, 22. september 2017

Zaujímavý outfit z ulíc pred prehliadkou značky Giorgio Armani, ktorý zachytilo viacero fotografov a objavil sa na mnohých portáloch medzi top streetstyle outfitmi z Milan Fashion Weeku.

Herečka CATE BLANCHET v outfite na prehliadke GIORGIO ARMANI, zdroj: Vogue.it

GIORGIO ARMANI streetstyle 

GIORGIO ARMANI streetstyle , modelky v uliciach

Môj farebný outfit pre prehliadku značky GIORGIO ARMANI, foto: taliansky fotograf a architekt PAOLO IASILLI

SPORTMAX -  STREETSTYLE, LEONA JIMÉNEZ MONGE, známa svojimi zaujímavo zvolenými outfitmi, 22. september 2017 

SPORTMAX -  22. september 2017, streetstyle

SPORTMAX -  DOINA CIOBANU v outfite Emilio Pucci, z februárovej Milan fashion Week prehliadky kolekcie pre jeseň/zima 2017/18, 22. september 2017, streetstyle

SPORTMAX -  DOINA CIOBANU v outfite Emilio Pucci, z februárovej Milan fashion Week prehliadky kolekcie pre jeseň/zima 2017/18, 22. september 2017, streetstyleyouinfashion.com.ua

VERSACE - STREETSTYLE

Prítomné celebrity sa poväčšine radi nechávajú fotografovať a ochotne pózujú, avšak v tlačiacej sa mase ľudí je nie veľmi ľahké získať kvalitnú fotografiu. Najväčší chaos, paniku a radostné očakávanie bolo vždy cítiť pri príchode slávnej talianskej blogerky Chiarra Ferragni na módne show. Bolo umením získať nejakú zaujímavú fotografiu cez množstvo ľudí tlačiacich sa do jej priazne a vykrikujúcich jej meno. Takýto aplauz nemá ani Anna Dello Russo, slávna talianska trendsetterka, bývala riaditeľka Vogue Italia, ktorá je preslávená pre svoje outfity a štýl. (O nej som podrobnejšie písala na blogu v predchádzajúcom Milano Fashion Week – február 2017). Podarilo sa mi natočiť aj zopár videí pred samotnými show, ktoré monitorovali situáciu na predstavu bežnému človeku, ktorý sa zaujíma o to, ako vyzerajú týždne módy a aká tam panuje  atmosféra. Publikované budú na blog stránke na facebooku s názvom Mya Mirell Fashionista v kategórii Videá, či v krátkosti na instagram profile mya_mirell.

známa talianska celebrita, blogerka CHIARA FERRAGNI dorazila na prehliadku značky VERSACE v tomto outfite, 22. september 2017

Na toto ročné obdobie a počasie, ktoré v Miláne v tie dni panovalo ( miestami teplota dosahovala až 28 stupňov), pôsobili niektoré celebrity na nezainteresovaných ľudí dosť zvláštne oblečené. Pointa tkvie v tom, že na nasledujúcich fashion weekoch sa nosia trendy z tých predchádzajúcich, teda na tento septembrový Milan Fashion Week sa celebrity obliekli do kolekcií z predchádzajúceho februárového týždňa módy, z ktorého vzišli trendy pre túto jeseň/zimu 2017/2018.  V uliciach bolo teda vidno  medvedíkové zimné huňaté kabáty z dielne Max Mara, červené nadkolenné čižmy Fendi, zimné bundy Versace, ktoré sa pri 30 stupňoch, museli nosiť dosť obtiažne. Modelka XENIA TCHOUMI, Rusko,  vo Versace kolekcii jeseň/zima 2017/18 z februárovej Milan Fashion Week prehliadky, 22. september 2017

ANTONIO MARRAS - STREETSTYLE

Ouftit Emilio Pucci, ktorý zvolila táto street modelka, z februárovej Milan fashion Week prehliadky Emilio Pucci - kolekcia pre jeseň/zima 2017/18,  23. september 2017

SIMONE MARCHETTI, streetstyle, 23. september 2017, známy taliansky fashion editor v denníku La Reppubblika a ja. Simone je módna ikona a módny expert preslávený pre svoj vycibrený vkus.

ANTONIO MARRAS -  streetstyle, 23. september 2017

BLUMARINE  - STREETSTYLE, 23. september 2017

ERMANNO SCERVINO - STREETSTYLE , 23. september 2017

pánsky outfit - streetstyle - prehliadka značky ERMANNO SCERVINO

Ako si tak fotím a natáčam celebrity a vonku aj modelky, ktoré sme stihli, prešlo ľaľa aké "celkom pekné" auto . Ďalšie podobné tam brázdili ulice na každom kroku.

RE FERRAGAMO - STREETSTYLE,  ANNA DELLO RUSSO v outfite zelených trblietavých šiat, 23. september 2017📷STELLA JEAN - STREETSTYLE,  24. september 2017📷TRUSSARDI - STREETSTYLE, modelka XENIA TCHOUMI v pruhovanom nohavicovom kostýme, 24. september 2017📷

SALVATORE FERRAGAMO - STREETSTYLE,  ANNA DELLO RUSSO v outfite zelených trblietavých šiat, 23. september 2017

STELLA JEAN - STREETSTYLE,  24. september 2017

TRUSSARDI - STREETSTYLE, modelka XENIA TCHOUMI v pruhovanom nohavicovom kostýme, 24. september 2017

Celebrity idúce na módnu show Trussardi.

Aj takéto "zábavné figúrky" ste mohli vidieť počas týždňa módy na Milan Fashion Weeku.

A opäť káro, káro a káro, ktorého bolo neúrekom v rôznych kombináciách na tomto týždni módy.

Celebrita, známa osobnosť, modelka, bloggerka vo farebnom káre CATHERINE POULAIN s partnerom v kockovanom saku - čítaj viac o celebritách na blogu mymirell.eu

Ostatné streetstyle outfity a videá podľa jednotlivých dní a prehliadok v daných dňoch si môžete pozrieť vždy postupne na facebook stránke Mya Mirell Fashionista v albumoch Milan fashion Week a na instagrame mya_mirell.

Milan Fashion Week, svetové týždne módy sú známe tým, že ulice hýria všemožnými módnymi kreáciami, ktoré sú v skutku očarujúce.   V uliciach Milána bolo možné v septembri počas módneho maratónu vidieť aj takéto farebné expresívne outfity, foto: Stefano Coletti, 23. september 2017

Ako povedal Karl Lagerfeld : „Pred módou niet úniku. Lebo aj keď móda vyjde z módy, opäť príde do módy.“  Ja hovorím, „Keď Vás raz móda zasiahne presne, už Vás nepustí zo svojich omamných pazúrov“ . Podľahnete im a budete prahnúť po každom zrnku novinky, čo sa mihne  na pestrofarebnom  módnom poli. Tento týždeň módy bol neskutočnou prehliadkou všehochuti.  Módni návrhári  predstavili svoje kolekcie na Jar/Leto  2018, predpovedali trendy  a nebola núdza ani o módne výstrelky. Z pohľadu fashion blogerky a milovníčky módy môžem povedať, že niektoré kúsky mi utkveli v pamäti natoľko, že určite ovplyvnia aj  môj budúci šatník.

Ing.arch. Miroslava Vaňharová - Mya Mirell

fashion blog: www.myamirell.eu

facebook blog page: https://www.facebook.com/mirellfashionista/

instagram: mya_mirell

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu
Vitajte na fashion blogu Mya Mirell zameranom na všetky aspekty Módy, Krásy, Životného Štýlu a môjho osobného náhľadu na módu. Prinášam pohľad predovšetkým zo sveta módy v Miláne, módne reporty z Milan Fashion Weeku.

Chceš vedieť, keď mvanharova pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.