30.12.2017 09:52

Blúdenie 15

18+
CITLIVÝ OBSAH
Článok môže obsahovať:
produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
sex, nahotu a iný nsfw obsah
násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
MÁM NAD 18 A CHCEM ZOBRAZIŤ OBSAH
Príbeh o mne...

Vošiel som do izby a to, čo ma čakalo ani neviem ako opísať. Obaja boli len v zásterách na varenie, Rišo mal zásteru na ktorej bol svalnatý chlap a na Paľovej bola žena v bikinách. Obaja boli zjavne dosť pripití.

„Povedal by si... haha, že my dvaja budeme niekedy spolu variť?“ spýtal sa ma Paľo.

„Míchej, míchej, aby se to nezdrclo,“ komandoval to Rišo.

„Vždyť vono se to nemusí míchat, to jsou jen pářky, nebo párečky?“ snažil sa hovoriť po česky Paľo.

„Ja neviem. Ale určite to bude mňamky,“ dotlapotal Rišo a pohľad na nich bol naozaj zábavný. Oni si vlastne vystačili sami.

Sadol som si pred telku a prepínal. Nakoniec som našiel nemeckú stanicu s nejakou reality show. Síce som moc nerozumel, ale snažil som sa. Chalani robili v kuchyni aj tak taký bordel, že som skoro nič nepočul. Nakoniec im tie párky všetky praskli, nejak ich dali na tanier, ja som však odmietol, lebo to naozaj nevyzeralo vábne.

„Tieto mladé buzny už nevedia, čo by jedli,“ zhodnotil Rišo.

„Presne, keby aj my sme boli vyberaví, nemáme také svaly,“ podotkol inteligentne Paľo a prišiel k Rišovi a začal si s ním porovnávať svaly. Stláčali si ich navzájom a vyzerali ako malé deti, ktoré spoznávajú svoje telá pod perinou v škôlke :D

Ani neviem ako sa vyzliekli zo záster a boli nahí. Boli však totálne opití, takže som nejak necítil potrebu byť sexuálne asertívny. Aj tak by sa im v tomto stále nepostavil. Ale pohľad na nich dvoch bol krásny. Zas som sa však usvedčil v tom, že Rišo má to telo aj tak krajšie. Ale nebolo moje. Bohužiaľ.

„Ideme spolu spnkať, poď,“ prikázal Rišo Paľovi.

„Áno, už bežím,“ odpovedal Paľo a spadol z gauča.

„Moja, už ani chodiť nevieš,“ pokarhal ho Rišo, ktorý tiež ledva stál. Ani neviem ako sa doplazili do postele a zrazu bolo ticho. V telke som trochu prepínal, keď ma napadlo ich pozrieť.

Ležali obaja na bruchu, takže celému svetu ukazovali svoje zadky. Každý spal na jednej strane postele, takže som sa dovtípil, že dnes asi budem spať na gauči. Tu bude aj tak ráno taký puch, že až.

Uvedomil som si vlastne, že ja mám pubertu a mal by som sa správať takto. Ale nie, ja som teraz v úlohe toho, kto uprace a ráno bude robiť kávu a zásobovať ich minerálkou, aby zapili opicu. Ale som rád, že si rozumeli. Nikdy by som to nečakal, že práve títo dvaja sa niekedy budú spolu baviť, dokonca variť a spať vedľa seba. Len aby sa nedali oni dokopy a ja budem na ocot.

Umyl som teda tú spúšť po nich v kuchyni a roztiahol si gauč. Ani neviem ako som pri pozeraní televízie zaspal.

Ráno som sa zobudil na to, že televízia ešte stále bežala. Guten morgen Deustchland. Zlaté. Ja som tu mal skôr Dobré ráno opice :D Bol som zvedavý, v akom stave budú tí dvaja. Dvere na terasu boli otvorené. Vstal som z gauča a vyšiel von. O zábradlie sa opieral Rišo a fajčil. Pristúpil som k nemu.

„Tak ako ožranko? Sa nám tie úlohy nejak vymenili,“ podpichol som.

„Ahoj, hlava mi ide vybuchnúť. Ty si bol aspoň sexy keď si bol ráno po. Kks, taký opitý šulec zo mňa vypadol, že až. A stále je mi zle. A ani vodu nemáme,“ posťažoval sa Richard.

„Neboj sa, skočím pre nejakú dole do obchodu. Nenechám vás len tak. Nie si hladný?“ spýtal som sa.

„Vôbec. V hube mám taký bordel, že až,“ odpovedal Rišo.

„Čaute chalani. Mne je zlééééé,“ prišla aj druhá opica.

„Ahoj Palino, nehovor, že aj tebe je zle. Však včera vám bolo tak dobre spolu,“ bol som rád, že aspoň ja som v pohode.

„Čo všetko sme vystrájali?“ odvážil sa spýtať Paľo.

„Tak najprv ste spolu začali variť párky iba v zásterách, ktoré vám potom praskli, teda tie párky. Potom ste sa vyzliekli, obzerali si svaly, stláčali si ich a nakoniec ste sa rozhodli, že pôjdete spolu spinkať. Tak ste sa uložili vedľa seba riťou nahor,“ ujasnil som chalanom čo robili v noci.

Obaja sa rozosmiali.

„To nieeeee,“ neveril Richard.

„Myslím, že som to zabil ráno, keď som sa pritúlil k Rišovi v domnienke, že si to ty a hladkal ho,“ priznal sa Paľo.

Po tejto vete som sa musel začať smiať aj ja. Pri tej predstave, ktorá bola zároveň aj zlatá som sa nemohol ani nadýchnuť.

„Idem vám ja po tie minerálky do obchodu, zatiaľ spolu nič nerobte,“ povedal som a vybral sa do obchodu.

Chvalabohu obchod nebol ďaleko, takže som zobral 3 dvojlitrové minerálky a vliekol sa s nimi domov. Teda k Rišovi domov. Oni sa spijú a ja im robím slúžku. Som zvedavý ako pôjdeme domov.

Pri dome som si všimol, že na terase sedia Rišo aj Paľo v slnečných okuliaroch, keďže už vyšlo slnko a stojí pri nich Kika. Iba som sa pozdravil, pretože som nemohol mávať, tie minerálky boli strašne ťažké.

„Ahoj Petino, tak týchto dvoch na krku ti vôbec nezávidím,“ pozdravila ma Kika a pomohla s vodami.

„Čo už narobím, keď ich mám tak rád. A kde máš Miša?“ zaujímal som sa.

„Toho? Ten doma auká a je v podobnom stave ako títo dvaja. Ja som sa zastavila len na kávu a pre auto. Utekám nazad sa o neho starať,“ povedala a rozlúčili sme sa.

„Tak čo s vami, kávičky máte, minerálky tu máte tiež, idem si pozrieť telku a Palino, zatiaľ sa daj dokopy, aby sme mohli ísť k našim poobede,“ prikázal som Paľovi.

„Umieram,“ zaaukal Paľo.

V televízií som našiel svoj obľúbený film Sex v meste a po jeho konci sa cítil Paľo už lepšie, takže sme mohli vyraziť. Zavolal som mame, že do polhoďky sme u nich. Rozlúčili sme sa s Rišom, sľúbili si, že večer si zavoláme a vyrazili sme. Dúfam, že Paľo už nenafúka.

Naši už mali všetko prichystané a chvalabohu mama nám núkala jedlo, ktoré sme zjedli neskutočne rýchlo, keďže sme nemali raňajky. Určite si všimla v akom je Paľo stave, ale chvalabohu to nekomentovala. Otec sa zas pustil do reči s Paľom a nemalo to konca kraja. Po asi dvoch hoďkách sme sa konečne vydali na cestu domov. Paľo chcel byť doma v posteli asi ešte viac ako ja, pretože za tú rýchlosť by mu určite zobrali aj rodný list.

Doma som mu urobil ešte zelený čaj a uložil do postele. Zaspal ako malé dieťa. To bude dnes deň.

Na Facebooku som opísal Mii všetko, čo sa včera stalo. Mala z toho náramnú zábavu a to si to len predstavovala. Dohodli sme sa, že keďže je dnes Paľo out, tak prídu pre mňa aj s Lukym a skočíme na kávu a po obchodoch. Večer odchádza Mia k starým rodičom na 3 dni na Oravu, tak nech sa ešte chvíľu vidíme.

Zatiaľ som sa obliekol a napísal Paľovi na lístok odkaz, že som šiel do mesta s Miou, prídem večer a urobíme si pekný večer. A že ho ľúbim. Aj keď to Rišovo telo... :D

Mia s Lukym krátko na to prišli pred dom, nastúpil som do auta a vydali sme sa do mesta. Vyhral Aupark, pretože tam sme ako doma. Mia zhodnotila, že ta chodia najkrajší chalani. Ja som len súhlasil. Nakoniec sme vybrali kaviareň na poschodí, s úžasným výhľadom na prízemie. Sadli sme si a prišiel k nám sexy mladý čašník. Mal asi 178 centimetrov, vyholené lýtka, na jednom mal totiž tetovanie. Mal vypracovanú hruď a na hlave krátke vlasy. Zlato sa usmieval.

„Dobrý, máte vybrané,“ prisahám, že mu vibroval sexy hlas.

„Dve presá a jedno latté,“ povedal som mu našu objednávku.

„Hneď to bude,“ odpovedal a otočil sa smerom k baru.

Keď kráčal, tak krútil tak sexy riťkou, že som sa nemohol odpútať pohľadom.

„Peťko, tebe sa páči?“ spýtala sa narovinu Mia.

„Je zlatý. A má super zadok,“ priznal som sa.

„Ja z teba naozaj nemôžem. Včera si sa pozeral na dvoch svalnatých chlapov a dnes už mrkáš po čašníkovi?“ divila sa Mia.

„Keď ja si nemôžem pomôcť. A doma mám starého, tak môžem pozerať von po mladých, nie? A iba sa pozerám, na tom nie je nič zlé. Bohvie, čo robí Paľo v Nemecku,“ zavtipkoval som.

„Dúfam Luky, že aspoň ty ma budeš poslúchať,“ povzdychla si Mia.

„Áno láska, pretože ťa ľúbim,“ odpovedal Luky, aj keď som videl na ňom, že nie je vo svojej koži.

Luky s Miou sa rozprávali o tom, čo kto bude najbližšie dni robiť a ja som sa úpenlivo pozeral na čašníka. Behal po kaviarni sem a tam. Tá jeho riť bola naozaj krásna. Taká guľatá, rovno do ruky. Už len zaboriť jazyk a čarovať s ním. Bolo na ňom vidieť, že vie ako vyzerá a že sa ukazuje. Rajda jedna. Len vyriešiť, či je len metrosexuál alebo homosexuál. Zrazu sa spoza baru na mňa pozrel a žmurkol.

Cítil som sa ako obliaty studenou vodou. Obzeral som sa po okolí, či to nepatrilo niekomu inému, ale nik iný v okolí nebol. Tak som mu žmurknutie opätoval...

„Peťko, vnímaš?“ vytrhla ma z flirtovania Mia.

„Jasné, len mi niečo padlo do oka,“ vyhováral som sa a akože si niečo vyberal z oka.

„Skôr niekto. Pýtala som sa ťa, či skočíte zajtra s Lukym do tej parfúmerie, má mi prísť objednávka. A Luky sa hanbí tam ísť sám,“ spýtala sa Mia.

„Zajtra? Ok, nevidím v tom problém,“ odpovedal som, keď v tom zrazu Mii zazvonil telefón.

„Už ste v garáži? Fajn, tak bežím,“ ozvala sa do telefónu.

„Chlapci, musím bežať, naši sú už dole. Láska, ľúbim ťa a píšeme si, ok? Budeš mi tak strašne chýbať,“ povedala sladko Lukymu a pobozkali sa,“ a ty Peťko, pozor na chalanov, večer si napíšeme na FB. Majte sa.

„Ahoj,“ pozdravil som sa a zamával na môj nový objav.

„Prinesiem ešte niečo?“ spýtal sa a zas mal to sexy vibráto v hlase.

„Zaplatíme,“ povedal som a on odišiel pre účet.

„Nechaj to tak, pozývam ťa,“ prekvapil ma Luky.

„Óóóó, ďakujem,“ poďakoval som a odložil peňaženku.

„4,50, poprosím,“ pribehol čašník.

„5, to je v pohode,“ odpovedal Luky a vložil mu do ruky 5 eurovku.

„Ďakujem chlapci,“ poďakoval čašník a to chlapci znelo ako flirtovanie.

„Aj my,“ odpovedali sme a na Lukym som videl, že nevie, kam sa pozrieť.

„Teba ešte žiaden chalan nebalil?“ spýtal som sa keď sme sa dvíhali.

„Sem tam áno, najmä v Šangaji, ale nie v reálnom svete,“ priznal sa Luky.

„Takže Šangaj nie je reálny svet?“ zavtipkoval som.

„Nehovor mi, že tei kreatúry chodia po normálnom svete,“ zhrozil sa Luky.

„No ďakujem pekne,“ pobavene som sa urazil.

„Nehovorím o tebe. Kreatúry nebozkávam,“ on sa naozaj červenal.

„Tak keď nie som kreatúra, hodíš ma k Paľovi?“ spýtal som sa milo.

„Jasné,“ odpovedal Luky

Cesta k Paľovi bola rýchla, s Lukym sme preberali, čo asi bude Mia na Orave robiť a smiali sme sa pri predstave ako niekde dojí zvieratá.

Zastavil na hlavnej ceste pred Paľovým domov na chodníku. Pozrel som sa, či nie je Paľo na balkóne, ale dvere boli len otvorené, no balkón prázdny.

„Tak zajtra sa vidíme,“ začal Luky.

„Fajn, ráno mi napíš, kedy a kde a sa stretneme, ok?“ odpovedal som.

„Asi prídem po teba ak nebudeme v meste s Paľom, však ráno sa dohodneme,“ uzrejmil Luky.

„Tak zajtra, pa,“ odpútal som sa z pásu a zrazu mi Lukáš chytil ruku.

„A pusa nebude?“ spýtal sa Luky.

„Nesľúbil si Mii, že budeš slušný?“ rypol som si.

„Však som sa slušne spýtal,“ usmial sa Lukáš tým svojím šibalským úsmevom.

„Tak ok, ale rýchlu a už počúvaj,“ pobozkal som ho. Jeho pery by som mohol okusovať neustále. Možno to bolo tým, že som vedel, že sú zakázané a hetero.

Vystúpil som a Luky odišiel. Prešiel som cez cestu do vchodu. Vybehol po schodoch, pretože som mal v sebe z toho bozku veľa energie, otvoril dvere do bytu a vyzul sa. Paľo sedel na gauči a pozeral Simpsonovcov.

„Ahoj láska, už je ti lepšie?“ spýtal som sa, kým som sa vyzliekal.

„Ahoj, áno, je už v pohode,“ povedal a natiahol sa,“ aj Rišo písal, že je v poho a cez víkend bude v Šangaji, takže k našim ideme zajtra a cez víkend budeme tu,“ povedal akoby to bola jasná vec.

„Ďakujem, že si sa ma spýtal. Však návšteva je taká maličkosť,“ začal som byť podráždený.

„Prepáč, zbehlo sa to rýchlo. A ty si mal aj tak inú zábavu,“ povedal Paľo.

„Mia šla na Oravu, tak som ju chcel ešte vidieť. To ti vadí?“ spýtal som sa.

„Myslel som tú pusu od Lukyho,“ zabil ma Paľo.

Len tak som tam stál. On nás videl???

„Ty si nás špehoval?“ spýtal som sa, no hneď som si uvedomil, že na tom nie je nič zlé.

„No prepáč, hádam z okna sa ešte pozerať môžem. Som nevedel, že Lukáš je bi a že ťa môže bozkávať,“ povedal a tváril sa zmätene.

„Luky nie je bisexuál. Vlastne je. Teda, ja neviem, on je tiež zmätený a nerieši to. Niekedy ma sem tam pobozká. To je už nevera?“ stále som bol útočný.

„Mne len vadí, že si sebecký. Aj ja by som si ho dal,“ tak toto už bol útok aj od neho.

„Veľmi vtipné. Chudák, cíti, že ho to priťahuje aj ku chalanom, ale má výčitky voči Mii. A nechce si začínať nič s niekým novým a cudzím, tak to skúša na mne, či sa mu to páči. Ja viem, je to trochu choré. Ale už ma videl aj v sprche a odvtedy je neistý,“ to čo mu hovorím?

„Tak kto by nezačal pochybovať eby uvidel tú tvoju kládu?“ rypol si Paľo.

To som už nevydržal a hodil po ňom vankúš. Začali sme sa na tom smiať a dohodli sa, že to nebudeme riešiť a poviem mu iba to ako to s Lukym dopadne.

„A keď sa spolu vyspíte, prosím ťa, povedz mi o tom. Nech na to neprídem sám,“ upozornil ma Palino.

„Tebe by nevadilo, keby sme sa spolu vyspali?“ bol som udivený.

„Rád by som sa pridal, to je pravda. Ale ja viem, že si sexuálna mašina a ak by mu to malo pomôcť prečo nie. Rád by som sa pozrel ako ťa niekto kláti a ty mu pokorne slúžiš,“ no fasa, ešte budem aj za nejakú sadomaso hračku.

„Áno, toto je presne to, čo chce 15 ročný chalan počuť od svojho priateľa po 2 mesiacoch chodenia,“ povzdychol som si.

„Tak čo by iní za to dali. A ty nie si len tak nejaká obyčajná 15-tka,“ odpovedal a začal ma bozkávať. Asi si viete domyslieť ako ten večer dopadol...

Ráno som sa zobudil na to, že sa niečo v kuchyni rozbilo.

Zišiel som po schodoch a uvidel Paľa celého od múky a na zemi rozbitú sklenenú misu plnú nejakej hmoty.

„Dobré ránko, čo tu stváraš?“ spýtal som sa a podal mu utierky.

„Ahoj, áááále, chcel som ťa prekvapiť, zobudil som sa skôr a chcel urobiť palacinky, len nejak som to asi domrvil a k tomu som rozbil misu,“ priznal sa a vyzeral ako malé dieťa, ktoré je prichytené pri čine.

„Ty môj miláčik, to je zlaté. Tak toto určite nie je palacinkové cesto. Čo si tam dal?“ spýtal som sa a pomáhal mu s upratovaním.

„Tak vajcia, mlieko, cukor, sódu, hrubú múku,“ radšej som ho zastavil.

„Láska, sóda a hrubá múka do cesta?“ čudoval som sa.

„Tak chcel som, aby boli pekne nadýchané,“ priznal sa a ja som to nevydržal a začal som sa strašne smiať.

„Prepáč Paľko, ty si taký zlatý. Raz si ich urobíme spolu a ja ťa to naučím,“ nemohol som prestať smiať sa, lebo ten jeho výraz bol tak zúfalý.

„Fajn, prepáč, že som ťa zobudil, skočím do pekárne?“ ponúkol sa.

„Bol by si zlatý. Ale najprv si daj sprchu,“ odporučil som mu, pretože bol celý od múky.

Palino teda šiel do sprchy a ja som si umyl zuby, pretože som v nej mal bordel ako v polepšovni. Počul som pípnutie svojho telefónu.

„To bol tvoj?“ spýtal sa Palino zo sprchy.

„Áno, idem sa pozrieť, kto to bol,“ vybehol som z kúpeľne a hľadal mobil.

Našiel som ho na stole v obývačke. Neprijatá sms.

Od: Luky

Ahoj Petino, mozem nachvilu dojst? Zabudol si si v aute okuliare. Inak ten parfum pre Miu uz mam. L

Fajn, aspoň budeme mať spoločné raňajky.

Pre: Luky

Fajn, dojdi, dame si spolu ranajky. Tesime sa. Peto

To bude mať Palinko radosť. Dve pladé mäská na raňajky :D

„Kto to bol?“ spýtal sa Paľo, keď vyšiel zo sprchy.

„Luky, zabudol som si totiž v aute okuliare a chce mi ich doniesť. Zachvíľu tu bude. Skoč po tie raňajky, aby sme boli sladkí,“ podpichol som ho a on sa zas tak zlato usmial.

„Hmmmm, to bude dobrota, tak ja bežím,“ hodil na seba tričko, nohavice a už ho nebolo.

Pustil som v telke nejaký hudobný kanál a začal si spievať. Volala mi mama a pýtala sa na náš plán, tak som jej povedal, že ideme dnes za Paľovými rodičmi a som nervózny. Tak ma ukľudňovala a priala nám aby všetko dobre dopadlo.

Zrazu som počul zvonček pri dverách.

„Prosím?“ ozval som sa.

„Ahoj Peťo, to som ja, Luky, pustíš ma hore?“

„Fajn, 4. poschodie,“ a stlačil som kľúč.

Pár minút na to prišiel aj Paľo z čerstvými šiškami, my s Lukym sme počúvali hudbu a rozoberali včerajšok, najprv sa zľakol, či ho Paľo nezabije, potom som ho uľudnil, že to chápe.

Šišky boli výborné, sladké a s kopou cukru, tak to mám rád. Chalani si rozumeli ako starí známi. Ja som aspoň mohol ládovať jednu šišku za druhou a byť nenápadný.

„Láska, bude ti zle, nehltaj tak,“ moja nenápadnosť bola fuč.

„Dobre miláčik, už nebudem. Kedy chceš vyraziť k vašim?“ spýtal som sa a začal byť nervózny.

„Ježiš, vidíš? Už by sme sa mali začať baliť,“ uvedomil si Paľo a Lukáš pochopil, že by asi mal ísť.

„Tak sa uvidíme v Šangaji, teším sa,“ povedal, keď sme sa lúčili.

„Aj my zlato,“ odpovedal som a dal mu letnú pusu.

„Kľudne môžete aj dlhšie, ja sa rád pozriem,“ podpichol Paľo a mal na tvári nadržaný výraz.

„Tak ok,“ prekvapil ma Lukáš a vrazil mi jazyk až do krku. Bolo to zvláštne, ale užíval som si to. Odtrhol som sa od neho a hneď na to odišiel.

„Nemal by si ho takto trápiť, nevidíš, že ma bordel v hlave?“ karhal som Paľa, ktorý sa stále šibalsky usmieval.

„No myslím, že aj v nohaviciach mal bordel,“ zasmial sa a išli sme sa baliť.

Zbalil som si nejaké oblečenie, však ideme len na tri dni aj s cestou, tak toho snáď veľa nebudem potrebovať. Zbalil som si aj plavky, ževraj sa pôjdeme kúpať. Tešil som sa aj keď som mal obavy z reakcie jeho rodičov. Zajtra sa k nám pridá aj Kika, Paľova sestra s frajerom, tak to bude nášup celej rodiny naraz.

Zbalili sme si dva kufre a naložili sme ich do kufra. Cesta cez Žilinu bola zdĺhavá, pretože na výjazde sa stala nejaká nehoda a stáli sme v zápche. Pod Strečnom šiel Paľo ako blázon, no ja som to neriešil. Už som si zvykol. Cesta do Ružomberku som poznal, takže mi ubehla ako voda, diaľnica do Mikuláša bola prázdna, výhľad na Liptovskú Maru bol romantický. Dúfam, že sa nebudeme kúpať v nej. To by ma zabilo.

Zišli sme z diaľnice, prešli centrum a šli smerom na Poprad po starej ceste. Zrazu za mestom sme odbočili doľava a šli po lesnej ceste. To bude niekde na konci sveta, pomyslel som si.

Zrazu Paľo zastavoval. Zastali sme na príjazdovej ceste pri dome jeho rodičov. Tá sa skočnila parkoviskom pre cca 4 autá, už tam boli dve, jeden MB Céčko a Audi A2. Tak tí sa teda majú. Pri nich vyzeral Paľov Passat ako historické vozidlo, ale vedel som, že Paľo mal k autu veľmi, ale že naozaj veľmi hlboký vzťah.

Vystúpili sme a vybrali kufre z kufra. Strašne som sa triasol. Paľo ma zastavil objal a povedal, že nech sa nebojím, všetko dopadne dobre. Nejak som sa ukľudnil. Mal na mňa strašný vplyv.

Vybehli sme po schodoch do domu. Dom bol z vonka krásny. Krásne sa k stromom, ktoré ho obkolesovali hodil. Mal mierne zelený náter, takže trochu splýval. Bol 2 poschodový, s terasou a podkrovým. Vyzeral ako horská chata, ale romantická.

Paľo otvoril dvere a vošli sme do haly, v ktorej sme nechali kufre a šli smerom von na záhradu. Tam na záhradnom nábytku sedeli jeho otec s mamou. Otec dokonca griloval.

Postavili sa a my sme kráčali smerom ku nim. Jeho otec bol rovnako vysoký ako Paľo, cca 185 cm, holohlavý, s guľatou hlavou a briadkou. Mal strašne nákazlivý úsmev. Mal na sebe hawajskú košeľu, kraťasy a žabky. Videl som po kom má Paľo jeho stehná. Jeho otec mu psotavou mohol konkurovať.

Paľova mama bola blondýna a veľmi mi pripomínala Sarah Jessicu Parker zo Sex v meste. Vysoká, štíhla blondýna s veľkým žiarivým úsmevom a s iskrou v očiach. Mala žlté voľné šaty a bola bosá. Vyžarovala z nich dobrota a úprimnosť.

„Vitajte u nás,“ privítal nás Paľov otec.

„Milí rodičia, dovoľte mi, aby som vám predstavil svoju lásku, Peťka,“ neuveríte, ale Paľo sa červenal. Ako malé dieťa.

„Veľmi ma teší, som Jozef, Paľov otec, predstavil sa Jozef a podal mi ruku. Mal silný stisk. Pravý chlap :P

„Dobrý deň, Peťo, teší ma,“ predstavil som sa a vôbec som nezakoktal. Úspech...

„Ja som Michaela, Paľova mama,“ predstavila sa mama.

„Peťo, teší ma,“ podal som ruku aj jej a pobozkal na líca. Strašne krásne voňala dámskym parfémom.

„Tak bežte sa vybaliť a potom váš čaká grilovaná panenka,“ oznámil nám Jozef a mne sa už zbiehali slinky.

Tak sme teda poslúchli a šli si vybaliť kufre. Paľova izba bola na poschodí, otočená na záhradu s malým balkónom. Ten les okolo záhrady bol čarovný. Prírodné súkromie. Tak tu sa mi páči. Paľovi rodičia vyzerali ako veľmi milí ľudia, inteligentný a sčítaní, na úrovni. Takže laťka je položená vysoko.

Izba vyzerala, akoby Paľo odišiel do vlastného len včera. Manželská posteľ, na hnedých stenách plagáty AC/DC, Rolling stones a Depeche Mode. Drevená skriňa, ktorá bola prázdna, tak som to využil a vyložil si do nej svoje veci. Vedľa postele bol pracovný stolík a nejaké učebnice o počítačoch a matematike, takže mne absolútne nič nehovorili. Rozprávali sme sa s Paľom o rodičoch a na prvý pohľad bolo jasné, že som z nich nadšený. Boli skvelí. Našim som napísal, že sme v poriadku došli a jeho rodičia sú užasní. Usmieval som sa ako slniečko na hnoji. Bolo mi fajn.

Zbehli sme naspäť na záhradu, kde nás čakali grilované mäská a pivo. Mäso bolo úžasné. Totálna bašta. Otca som pochváli, ale tak, aby som nevyznel pateticky.

Trošku som im povedal niečo málo o sebe, o rodičoch, odkiaľ pochádzam, čo idem študovať, o sestrách. A ešte som zmienil, že majú toho najlepšieho syna pod slnkom. A že ho veľmi ľúbim.

Bolo vidieť, že sa z nás tešili, aj keď ich prekvapilo, keď im Paľo povedal môj vek, ale ak to on cíti, že ma ľúbi, tak v tom nevidia problém. A uznali, že vyzerám byť inteligentný, takže si budeme rozumieť. O Tomášovi, Paľovom ex, zatiaľ nepadlo ani slovo a ja som bol rád. Načo kaziť pekný deň.

Pri dojedaní mäsa som ucítil vo vrecku vibrovanie. Ospravedlnil som sa a šiel trošku bokom, bližšie k lesu.

Volá: Luky

Preboha, čo zas potrebuje, pomyslel som si.

„Áno Luky, čo potrebuješ?“ spýtal som sa nedočkavo.

„Potrebujem podporu. Idem za Miou a poviem jej, že som bi, už to nemôžem dlhšie skrývať a neriešiť. Keď som videl dnes ráno vás dvoch, pochopil som, že jej nemôžem dlhšie zatajovať pravdu...“

Oblial ma studený pot. Už som si na to začal zvykať, pretože som ho zažíval každý druhý deň.

Jemu totálne hrabe???

Čo sa dialo neskôr sa dozviete už čoskoro v ďalšej časti. Dúfam, že dnešná časť sa vám páčila.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
3
Poslať správu
Mladý chalan z BA, ktorého baví písanie...

Chceš vedieť, keď Peter93 pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.