2017.

Ako ukončiť rok?

Jednoducho. Zosumarizovať si všetko, čo ste za ten rok zažili a povedať si, že ste rok prežili najlepšie, ako ste mohli. Či?

Ja si za tým stojím. Prežila som ho najlepšie, s tými najlepšími ľuďmi.

Róbert a Pať sú moje najväčšie highlighty tohto roku! Aj vďaka nim a mojej rodine som tým, kým som a moje sebavedomie konečne naberá grády :)

V 2017 sme stihli precestovať pomerne dosť destinácií. Burano, plné farebných domčekov, horúca Budapešť, najúžasnejšie Korfu, srdcervúci Osvienčim, víťazoslávny výstup na Kriváň a ku koncu rozprávkové Smolenice. Ľudia, cestujte! Inak tú krásu okolo seba neuvidíte.

Ako ďalší môj highlight je PS:Digital. To, že je to najlepšia digitálna agentúra, o tom niet pochýb. Vďaka PS-ku a ľuďom v nej, som sa za posledný rok veľmi posunula. Takže, veľké díkičko PS .)

Do rodiny nám pribudla Žufka. Je to ten najrozkošnejší jazvečík na svete!

K ďalšiemu top zážitku určite patrí aj fotenie úžasnej svadby, čo ma presvedčilo o tom, že svadieb chcem v ďaľšom roku fotiť určite viac :)

Objavenie Botanickej záhrady!

Biela noc a MESIAC

A čo je najdôležitejšie, celý rok som robila to, čo ma najviac napĺňa - FOTENIE! Okrem toho som začala viac piecť, či robiť vlastné aranžmány a konečne som si spravila svoj rastlinkový kútik.

Verím, že ste všetci prežili svoj rok naplno a želám vám do toho Nového, nech je ešte krajší, štasťnejší a plný radostných prekvapení :)

Môj fotodenník nájdete TU

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Poslať správu
Nebudem písať klišé, typu "Fotografovanie ma napĺňa." Je to pravda. Ale pravdou je aj to, že ľudia sa na rovnaké veci pozerajú rôznymi pohľadmi. Ten môj nájdete tu.

Chceš vedieť, keď semijourney pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.