Smer Tatry

2 dni, 4 zastávky, 100 %

Nakoľko v mojom stave už nemôžem veľa cestovať, rozhodli sme sa pre aspoň víkendové Tatry, že spravíme pár zastávok.

Vyrazili sme hneď ráno, čiže na Súľove sme boli už okolo obeda. Smer Zraková pyramída. Cestu po doline nám trocha skrížilo stádo ovečiek, ale boli také rozkošné, že sme ich museli chvíľu pozorovať :D No a samotná Zraková pyramída je celkom fajn na spestrenie tohto kraja, či?

Cestovanie autom je výhodou aj v tom, že vidíte tú krásu všade a ako spolujazdec si môžete aj za jazdy pofotiť pár krajinkových fotiek. Našou ďalšou zastávkou bola Liptovská Mara.

Na Bachledke sme zaparkovali na extrémne prašnej ceste plnej samozrejme aj ďalších áut, ale vo veľkej miere aj bágrov. Idylka :D Robko mi vraví, že 20 minút a sme tam. Jasné... Hore som to vyšľapala ako lokomotíva, ale zasa ten výhľad stál za to. Chodník korunami stromov je možno krátky, ale zastavte sa a pozerajte okolo seba.. Je to nádhera! My sme vychytali ešte aj krásnu zlatú hodinku :)

A nočnú oblohu ešte pred zamračením!

Na druhý deň sme počkali kým doprší doleje, a tak sme okolo jednej vyrazili do Starého Smokovca, odkiaľ sme sa lanovkou vyviezli na Hrebienok. Bolo to úplne parádne vchádzať do nekonečnej hmly. Výstup bol taký akurát, každá tehuľka na konci 2. trimestra by ho v pohode zvládla :D (ak medzi tým v kuse fotí).

Hmla je v horách čarovná, čo poviete?

Ďalšie fotky nájdeš na mojom INSTAGRAME alebo na WEBE.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Poslať správu
Nebudem písať klišé, typu "Fotografovanie ma napĺňa." Je to pravda. Ale pravdou je aj to, že ľudia sa na rovnaké veci pozerajú rôznymi pohľadmi. Ten môj nájdete tu.

Chceš vedieť, keď semijourney pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.